Yahu sinir ediyor beni mal mal konuşmalar, saygısız cevaplar. Bak dedim dövücem sonra anne ablam beni dövdü diye ağlayacaksın. Hep öyle diyorsun ağlayan sen oluyorsun dedi. Yine sabrettim falan sonra bir tane daha gerizekalıca cevap verince çaktım bir tane, baya iyi vurdum yalnız. Bir de voleybolcu olduğumdan smaçı yapıştırdım yüzüne. :D Şimdi odada ağlıyor birazdan bizimkiler gelir yine onu savunurlar. Odadan çıkmıyorum ne yapmamı önerirsiniz? :D
Cevabın nedir?
+1 yılOyuna onun baslamasina izin ver. Sen set sayisini aldin. nasil olsa. Yaninada bir pasor al. :))))
Ne tavsiyem olabilirki
vurmayin canlara.
kirmayin canları.
Calsin dostluk çanları
Diyerekden bu siirimle sizlere veda ediyorum bir başka programda görüşmek üzere :))))))06 Yorumla- +1 yıl
Aslında ben pasörüm smaç o kadar da iyi değil ama yine de antrenmanlarda çalışıyoruz :D Baya iyi oldu bu :D
- +1 yıl
Kardeşine de blok yapmayi öğret bari :)))
- +1 yıl
Yok ondan hiçbir şey olmaz daha manşet atamıyor:d
- +1 yıl
Manşetlerdeki lekeler için deterjan suyu :)
- +1 yıl
Of kdkdkdkfnf :Ddd
- +1 yıl
Tamma gizlenme. kimligini belli et kardeşini döndüğünü kimseye demiycem. Mesaj at bana :))
En İyi Cevaplar
Erkege siddete hayir... psikolijik siddet bitti fiziki siddet simdide... dayakci kadinlarin elleri kirilsin..
162 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha :Ddd
Bnce smdi dov bir sene sonra dovemezsin ben hep erkek kardeslerimi doverdim bana guclu dioardi smdi ise onlar bnden gecmis onlar dovuyorlar beni dusunun 22 yasindayim hala dayak yiyorum :-):-) eskisi gucumde yok agliyorum kaciyorum :-):-):-)
02 Yorumla- +1 yıl
Eskinin öcünü alıyorlar desene :D
+1 yılErkek kardeşi olmayanlar asla anlayamaz. Çok iyi yapmışsın arkandayım :D Bir süre sonra çok saygısızlaşıyorlar ve seni kaale bile almıyorlar. Daha bu yaşlarda otoriteni kuracaksın ki 16 17'de daha beter olmasınlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Kardeşi olmayan belli etmiş kendini :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
99Cevap
Ahahah ablam aklıma geldi sinir ederdim beni dövmeye kalkışırdı ama kazanan hep ben olurdum :D
18 Yorumla- +1 yıl
İşte bizimki de öyle şu an :D
- +1 yıl
Abim hep kardeşimin arkasında birlik oluşturmuşlar :D
- +1 yıl
Annenler gelince ispiyonlar mıydın? 😂😂
- +1 yıl
İyi akıl varmış sende de 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha aynı ben :O :D anneye söylemicem diyip anneler geldiğinde söylemesine daha çok sinirleniyorum :) -anneler gitsin hesaplaşcaz faln diyorum :Dddd beni yenemiceğini bildiği halde bana karşı çıkması beni deli ediyo :Ddd
19 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle diyorum hemen "Anne siz gidince ablam beni dövecekmiş." diyor :D Aynen beni yenemeyeceği halde sinir etmekten vazgeçmiyor çocuk :D
Cevap sahibi+1 yılbenim bir kız kardeşim -13- bir de erke kardeşim -8- yaşında :D uğraşmak o kadar zor ki :D erkek kardeşim ztn çok pşs tekm vuruyo :Dd kız krdeşimle bu zamana kadar iyi kavga ettik ama bazen hak ettiği halde vuramayınca ağlıyorum :((( -bundağ kısmının görünmeyen tarafı :// -çünkü annem hep sen ablasın diyo :// abla olmak çoğunlukla iyi ama bznde kötü :/
- +1 yıl
2 yaşında erkek, 13 yaşında erkek kardeşim var. Ailenin tek kızıyım, çok acı gerçekten. :D 2 yaşındaki biraz yaramaz arada şamar atıyor tabi ama onun şamarından ne olacak? 13 yaşındaki resmen dövüyor, bu şamarım az bile. Bir de abim var, anlayamazsınız. :D
Cevap sahibi+1 yılBn en büyük ablayım ama erke kardeşler bnmki 8 yaşında olduğu halde nasıl tekmeliyo :Dd bir de küçükken ona ben öğrettim :Dd koynumda yılan beslemişim meğer :Dd --büyüyünce napcam onla hiç bilmiyorum :// --abimin olmasını isterdim ama:))
- +1 yıl
Abimin olması bir yana iyilik de, o da erkekleri savunuyor :D
Cevap sahibi+1 yıl:Dddddddd sanavurmuyo heralde o yaşta :Ddasdf
- +1 yıl
Hayır vurmuyor vuramazki vursun da görelim dndndb :D bir kere babam abilik yap demişti o da yanlış anlamış bir kere ona karşı çıktım diye şamar atmıştı o kadar :D
Cevap sahibi+1 yılOff şamar :O :dd fena vurduysa big problem ama güldüğüne göre sert vurmamış :Ddd
- +1 yıl
Sert vurmuştu zaten eli ağır ama ben her şeye gülerim xndbsbsbdxc
Kardeşin kaç yaşında ve sen kaç yaşındasın yanlış anlama bizi anlatıyorsun resmen :D
Vallahi ben ablamla hep böyleyim çok gıcık gidiyorum ona durduk yere bağırıyor sesini yükseltiyor bana karşı bu yaşıma gelmişim mesela bir şey istiyorum zaman geçiyor biraz hadi diyorum hemen sesini yükseltiyor dedim sen misin bana hep bağıran o günden bu yana hep tersliyorum onu deli oluyorum böyle yapınca bana ama Ablam değilde Abim olsaydı yapıştırmıştım ona şimdi kız diye acıyorum :D02 Yorumla- +1 yıl
13 yaşında o şu anda, ben 18. Bizde de tam tersi işte o beni sinir ediyor. Artık sabır taştı haliyle :D
+1 yılyazık günah ya anılarım depreştı kücükkende ablam benı dövüyordu :((
226 Yorumla- +1 yıl
Hakediyorsundur boşuna niye dövsün:D
- +1 yıl
:D ulan siz kızlar varya yeminle şeytana papucunu ters gıydırısınız :D kucukken ben onu boncuklu tabancayla vuruyordum oda kacıyordu :D
- +1 yıl
Bak işte sinirsin :D o da bana su tabancasıyla vuruyor. Aynı şey. Sonra neden dövüyorsun :D
- +1 yıl
:D erkeklere sahıb cıkalım kucuk erkek cocuguna şiddete hayır :D
- +1 yıl
Küçükken çok savunmasızlar şimdiden dövelim :D
- +1 yıl
:D bak ya buyunce guc yetmıyor dımı :D
- +1 yıl
Ovv büyüyünce abim olur kendisi :D
- +1 yıl
:D dovme cocugu yazık kac yasında :D
- +1 yıl
13 yaşında artık çocuk değil :D dövmüyorum ya dövsem bizimkiler de karşılığını verir zaten :D
- +1 yıl
:D dövde buyunce senı dövsun hehehe
- +1 yıl
O zamana evlenmiş olurum herhalde :D
- +1 yıl
Adayligimi koyuyorum bende :D
- +1 yıl
Çok var sırada :D
- +1 yıl
Bana bu guzellik yapip 1. siraya atsan :D kaynak yaparim olmadi :D
- +1 yıl
1. ye başka birini düşünmüştüm :D
- +1 yıl
Ama ben nolcam olmaz kimi dusundun sole bakalim :/ :D
- +1 yıl
O özel biri:d
- +1 yıl
şu an ben yikildim :(( saka saka allah sevdiginle bir omur boyu mutluluklar versin bir omur mutlu olursunuz inşallah
- +1 yıl
Amin inşallah şu an küsüz ama :D
- +1 yıl
:D barisirsiniz sıkıntı yapma :D insan bir der seninde gonlune gore verir insallah :D
- +1 yıl
İnş :D
- +1 yıl
Bak ya hic icinden gelerek solemedin :( ins ne ya o kadar dua etti m sana sen ins diyon sadece kardesine sole senj doverken bitanede benim icin vursun :/hih
- +1 yıl
İnşallah :D
- +1 yıl
Saolasin ama biraz zorla oldu olmaz bole :(icinden gelerek sole
- +1 yıl
Sanki duyuyorsun inşallah yazdım daha nasıl içten yazabilirim :D
- +1 yıl
Tamam tamam :D
+1 yılvicdansız abla seni küçücük sabi dövülür mü yazık be :/
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha haketti ama :D
+1 yılbiraz büyüsün ozamanda o seni döver herşey karşılıklı :)
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle olacak galiba 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yaşlarınızı öğrenebilirmiyim öncelikle? Her durumda şiddet uygulanmasını tasvip edemeyeceğim. Zeki insan sorunlarına şiddet dışında çözüm üretebilendir. Matematik sorusunu çözemeyip defteri yırtmak gibi bir şey bu.
06 Yorumla- +1 yıl
Ben 18 o 13. Erkek kardeşiniz olsaydı böyle konuşmazdınız
- +1 yıl
İşte biz de ergeniz abicim napalım sizde sabır daha fazla
- +1 yıl
Biz de vicdansız değiliz içten içe üzülüyoruz tabi
+1 yılİyi bravo biz burada kadına şiddet uygulayanlara karşı şavaş açalım sen git kardeşini döv. Sen onu bu yaşta döverek kişiliğini nasıl etkilediğinin farkında değilsin bu adam yetişkin biri olunca bunları unutacak mı zannediyorsun sonra niye şiddet düşkünü bir nesil oluşuyor böyle saçma sapan davranan bir aile içinde yaşarsa tabi tecavüzcüde olur sapık da.
00 Yorumlagidip kardeşinden özür dile. küçükle her zaman büyüklerini örnek alırlar. eğer her gücü yeten diğerine şiddet uygularsa sonu nereye varır. ileriide gücü yeter o zaman o seni dövse hoşuna gider mi. bence kardeşinin gönlünü al.
00 Yorumla
+1 yılbüyüyümce umarım o çocuk ağını burnunu kırar zaten sen böyle yapmaya devam edersen onuda yapar ilgi şevkat göstermen gerekirken örenk olman gerekirken sein yaptığına bak nefret ediyorum sizin gibilerden..
04 Yorumla- +1 yıl
14 yaşına girecek küçük değil artık. Ondan yaşca büyüğüm bir otoritem olması gerek. Yoksa saygısızlığı devam ediyor.
- +1 yıl
fiziksel güçle otorite olmaz saygıyla olur bir bakışınla korkmalı dediğini anlamalı ama malesef enbaşından hata yapmışsın döverek ve her dövdüğünde içindeki nefreti sana bir kat daha artıyordur korkmuyordur içinden biraz büyüyeyim ablamı dövecek güce geleyim o zaman görür gününü diyodur
- +1 yıl
Dövmek sayılmaz, sadece vurdum. İlk vuruşumdu bu, o yüzden saygısız zaten. Bu zamana kadar hep sabrettim böyle şeylere, zaten dün sınavlardan dolayı da sinirliydim. İlk defa vurdum işte, onun şokunu yaşadı sadece. O kadar da sert değildi yani, ağlanacak kadar değil. Daha sertini de yapabilirdim yani gücüm yetiyordu. Gücümün yarısını bile kullanmadım o yüzden ağlamadı yani
- +1 yıl
onu hiç takma ilgilenme görmezlikten gel sana saygı duyacak
+1 yılOlma pisman bisey yapmazlar soylenirler her zman oglanlari savunurlar zaten erkek kardesinmi var derdin var az once beni deli etti ama dovemiyorum artik gucum yetmiyo valla
00 Yorumla
+1 yılTeslim ol etrafın sarıldı savunmasız bir Erkeğe dengesiz güç kullanmışsın müebbet hapse çarptırıldın Çıkarın içerdeki tüm tecavüzcüleri onun yerine yatacak kurbanı bulduk
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılcanım sıkılıyodu okudum güldüm canımın sıkıntısı geçti :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahahha :Dddd
Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Dövmek çözüm değil. Hiçbi bahane uyduramazsın büyüklerine. Küçükleri dövmenin bahanesi olmaz çünkü. Lafla cevap vereceksin.
02 Yorumla- +1 yıl
Hıhı çok kolaydı ya zaten, gerçekten öyle bir şey yaşamadığınız için böyle konuşuyorsunuz
+1 yılhahhahahha :D
çok iyi devam :D
Stres atar insan ya güzel oluyo dimi neden benim kardeşim yok l*n -,-04 Yorumla- +1 yıl
Olmasın valla çok sinir bozuyolar ya :D
- +1 yıl
Dövmelik kanka ya böyle arada sırada canım sıkıldığında stres atardım :D
- +1 yıl
Ahahah :D Sonra annen evde terlik şov yaparsa görürsün kdjdndndxxc
- +1 yıl
Yok yok ben döverdim sıkıntı yok kanka :D
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. iyi etmişsin.
bir erkek nasıl olur da kızdan dayak yer? :P
kendisinden utanmalı04 Yorumla- +1 yıl
13 yaşında daha ya :D
- +1 yıl
Ahahah :D şamar atsın bana bak nasıl uçuruyorum onu :D
Ay yarildim Allah iyiligini versn kardesn kac yasinda sen kac yasndasn
04 Yorumla- +1 yıl
Ben 18 o 13 :)
- +1 yıl
Ne yazığı ya iyi oldu :D
Boşver iyi yapmişsin başkasina ahlaksizlik yapmasin :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
+1 yılBende de öyle bir kardeş var yemece yeminle dayağı yedin yapma yok illa kaşınıyor işte naparsın. Hep anne babası şımartıyor bu yeni nesli 2 gün baş başa kaldık mum gibi yapmıştım çocuğu 😀
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle onlar şımartıyor :D
Arkandayim canım iyi yapmışsın yoksa bunların adam olacağı yok valla :D artık benim kardeşim bagisiklik kazanmis bir tane vuruyorum gülüyor ne yapsam ki ben buna:))
03 Yorumla- +1 yıl
Sert vurmasam bu sefer benimki de gülerdi de bu sefer sert oldu :D
- +1 yıl
Ahahahh aynen :D
Ailen ona sana saygı duymayı öğretmeli. laftan anlamayan dayaktan. anlar ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Dayaktan da anlamadı ki pis :D
+1 yılKoşarak bana doğru geliyordu kafasını top sandım smacı basdım suratına istemeden oldu yani de :D
021 Yorumla- +1 yıl
Evet söylersem kesin bana da bir tane smaç gelir :D
- +1 yıl
Blok'a çık sende hiç mi blok yapmadın yahuu :D
- +1 yıl
Plase iyi de blok kötü bende 😂 Hem benim babam güreşci olduğu için blok pek fayda etmez :D
- +1 yıl
Güreşcimi :O pardon abla ben sna hiç bişey dmedim say :/ allah yardımcın olsun bb :(
- +1 yıl
Ahah :D Evet çok eskiden beri baya türkiyeyi gezmiş olimpiyatlarda :D ben de o yüzden babama karşı gelmiyorum işte :D
- +1 yıl
Babanı yorma sen camdan atla kardeş :D
- +1 yıl
Aynı şey diyorsun 😁😂
- +1 yıl
Aynısı deyil daha isyisi en ucuz öyle hasar alırsın :D
- +1 yıl
O kadar da değil ya 😂 Babam şu ana kadar hiç vurmadı bana ama kaslarından dolayı korkuyorm çok sportif yani bir de haltercilik de yapmış bunları duymak bile ürkmeme sebep oluyor :D
- +1 yıl
Sonuçta insan değilmi tek bir mermi yeter çok korkma babandan al bir silah babanın kasları kurşun geçirmez değilya :D
- +1 yıl
Babamı görsen bu adam mermi geçirmez dersin 😂😂
- +1 yıl
Damat yandı ozman :D
- +1 yıl
Damadı ben korurum :D
- +1 yıl
Ohh desene dayak yemicez babandan :D
- +1 yıl
Sinirimi bozarsanız salarım üstünüze :D
- +1 yıl
Hem korurum diyorsun hem üstüne salarım diyorsun ya manyakmsın döver beni düveer :D
- +1 yıl
Korurum ama beni gıcık ederse salarım üstüne kaçış yok :D
- +1 yıl
Ben seni gıcık etmem merak etme nezamn geliyim çıkolat çiçek alıp :D
- +1 yıl
Çiçeği beğenmezsem salarım babamı üstüne :D
- +1 yıl
Hangi çiçk seviyon hatun söle babanla papaz olmak istemiem :D :D
- +1 yıl
Hahahah :D
hic bir sey haketmiati dersin siz saygi vermiyorsunuz is bana dusuyor ne yapayim dersin :D ellerin dert gormesin
11 Yorumla- +1 yıl
Bsndbxbxbxbxcvssbjd
Büyüyecek ve o tokadın öcünü alacak şimdi bişi olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Barıştık biz onla sorun yok :D
Başarılısın...))
ama artık idare etcen sizikinleri kitap falan al eline...))10 YorumlaKocanda Seni ; Saygısız Cevap Verdiğinde , Saçma Bir Cevap Verdiğinde Döver Umarım , Basar Sımacı Yüzüne..
01 Yorumla- +1 yıl
Saygısız değil, sinir etmek amaçlı söyledi. Böyle olacağını çok önceden söylemiştim zaten. Bazen böyle davranmak gerekiyor yoksa başımıza çıkıyorlar.
+1 yılAyy ben artık vuramiyorum. Benden küçük ama uzun boylu ve cok ağır eli var. Geri bana döner diye sadece bağırmakla kalıyorum :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ahahaa benim erkek kardeşimde beni kucağına aldığı için vuramıyorum artık:)) yalnız degilsin
- +1 yıl
Bir kaç sene sonra ben de vuramam zaten :D bu erkekler çabuk güç kazanıyolar :D
- +1 yıl
Hahah aynen :)
+1 yılBi' de diğer yanağına bence...
Bende de iki tane erkek kardeş var. Yaramazın önde gidenleri. Anlıyorum derdini canısı. 😄😄😄04 Yorumla- +1 yıl
Anlamayanlar dövme falan yazmış zaten. Haketti ama :D
- +1 yıl
Biliyorum ya bilmez miyim? Çok fena dayak istiyorlar. Döverim diyince daha çok devam ediyorlar. Dövünce de pısss. Hemen "Annneeeaaağğ :'(". :D:D
- +1 yıl
Ahahahahah aynen 😂😂😂
- +1 yıl
😄😄😄😝
- Kişilik & Karakter konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılKadına şiddete hayır dediğimiz bu zaman da oldu mu bu hiç :/
01 Yorumla- +1 yıl
Hshsjdjdfj :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılkaç yaşında.
ufakken vuruyordum şimdi vurmuyorum büyüdü öküz ; Dfdd02 Yorumla- +1 yıl
13 yaşında :D Benimki de büyüyecek yakında az kaldı şimdiden dövelim hahahah :D
- +1 yıl
dor ama sonradan oc alır :drd
Keşke benim de kardeşim olsaydı yahu..
Dove dove severdim 😕01 Yorumla- +1 yıl
Çok sinir bozuyolar ya boşver olmasın 😂😂
+1 yılgit özür dile öp yanağından yazık üzüldüm abimde bana yapardı böyle küçükken
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman da kafamıza çıkıyor yahu :D
- +1 yıl
ya ama o daha küçük ablalık sende kalsın
- +1 yıl
Abla dese yine affederim isimle sesleniyor 😂 Abime abi bana isim 😁
- +1 yıl
ya sevdiğindendir be yazık öyle yapma o senin kardeşin
+1 yılKapiyi kitle yanina yiyecek icecek al cıkma odadan :D
03 Yorumla- +1 yıl
Dışarı çıkamam :D
- +1 yıl
Cikma dayak yersin :D
- +1 yıl
Oo dayak az kalır :D
+1 yılKızlar ne bu şiddet dayak atmak ne çok hoşunuza gidiyomuş hepiniz ohh iyi olmş falan gbi knşsuysunuzda. Hayırdır size. d:)
11 Yorumla- +1 yıl
Hep erkekler mi şiddet uygulayacak 😁 :D
Aahsdhahsa :D eline sağlık kardeşler dövülmek için varlar :D
01 Yorumla- +1 yıl
Yok ya ondan değil de sabrım taştı djsndmd
Büyünce kendini korumaya bak derim.. Tecrübe ile sabit
01 Yorumla- +1 yıl
Evet erkekler de çabuk güçleniyor zaten birkaç seneye dayak yerim 😂
İyi yapmışsın çok güldüm ya :D Azarı yicen kaçarı yok büyük sensin :D
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle gibi gözüküyor kaçış yok :D
Halı deseni izlemek bu gibi durumların tek çaresidiir...
01 Yorumla- +1 yıl
Sanırım öyle olacak :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGir odaya bir tokat daha at. İspiyonlarsan her gun 3 ogun smac basarim sana de bakalim cesaret edip de soyleyebilecek mi? :D
00 Yorumla
+1 yılbence pişman olmalısın sonra buyudugunde sen kaçarsın ondan
00 Yorumlagit özür dile çıkılata al :D yuhh be insan vururmu kardeşine canimisin nesin lannn :D
010 Yorumla- +1 yıl
İşk defa vurdum artık çok saygısızlaştı ama :D
- +1 yıl
Allah aşkına sanki siz hiç sabrınız taşınca birilerine yumruk atmadınız :D
- +1 yıl
birileri farklı kardeş farklı kardeşe vurulurmu be benimde var kardeşim bana neler yapıyo ama hiç elimi kaldırmadım kaldırmamda vurma bir daha sana birazcıkta olsa sevgisi varsa onuda kaybeder soğur bak demedi deme git sarıl bence özür dile öp güzelce sen kaç yaş büyüklsün ondan.
- +1 yıl
Seviyor beni zaten çok iyi anlaşıyoruz ama şu sinir haraketleri olmasa. Siz erkeksiniz vurunca uçurursunuz zaten ikimizinki bir değil :D
- +1 yıl
Barıştık zaten sorun dündü :Ddd
- +1 yıl
Yapar valla bir ara traş köpüğü sürmüştü elime bana sinir olup :D kalktığımda elimi yüzüme götürünce facia :D çok tehlikeli bu bücürler :D
- Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşlerin kapışması... En sevdiğim, patlamış mısır alıp geliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahhadjj
+1 yılHahaha kac yaşında kardeşin sen bnce hic cikma odadan :D
01 Yorumla- +1 yıl
13 yaşında:/ :D
+1 yılAilenin yerinde olsam boksa yazdırırdım kardeşini :D ondan sonra görelim smaçını :D
02 Yorumla- +1 yıl
Boksa başladı zaten işim vahim 😂 :D
- +1 yıl
Ağzını burnunu kırsın senin :D erkeğe şiddete HAYIR ;D
Kardeşler arasında sevgi ve saygı olmalı. Doğru değil bence yaptığın.
02 Yorumla- +1 yıl
Ondan yaşca büyüğüm o saygılı davranmalı
+1 yılBüyünce sen görecen diye kendi kendine söyleniyordur oda da kesin:)
03 Yorumla- +1 yıl
Daha çok var büyümesine 😂 Ama gerçekten büyüyünce kaslanacak falan korktum şimdiden :D
- +1 yıl
yazık nasıl kıydın da vurdun küçük çocuğa:( kaç yaşında
- +1 yıl
13:// 14 olacak artık küçük değil olacak o kadar 😁😁
Ellerin kırılsin innnnnşallah
Acımasız katil ruhlu cani xrzrxtvubib02 Yorumla- +1 yıl
Aaa ayıp oluyo ama ddhdndkfl
+1 yılAz büyüsün neler yapar sana ailen seni korumaya çalışıo haberin yok :D
05 Yorumla- +1 yıl
Büyümesini istemiyorum ya yapıştırır beni yere 😂
- +1 yıl
:D aynen işte özür dilerim ablacım de
- +1 yıl
Mıncıkla ısır falan işte kaçar öyle yprsan :) etkisiz öyle bırak
- +1 yıl
Dışarı çıkabilsem 😂
- +1 yıl
:) kork orda hıh
+1 yılEn küçük çocuk olmak çok kötü ya xd Hem dayak yiyoruz hem her şeyi bize yüklüyorsunuz xd
01 Yorumla- +1 yıl
Sabrımızı taşırmayın siz de :D
Pederde gelir sana gelişini bir vole vurur (peder futbolcu oldugundan) olay çözülür.
04 Yorumla- +1 yıl
Ama o haketti :D
- +1 yıl
Şimdi bana felsefe yapma. Senin de sabrının taştığı anlar olmuştur elbet. Ayrıca hakeden bir sürü kişi var. Bırak şiddeti, idam edilmeyi hakedenler var.
Vurmadim de azcik duygu sömürüsu yap ben ole yapiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Yine o haklı çıkar hep :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşinden özür dile. Önce sen saygı göster sonra ondan saygı bekle.
00 Yorumla
+1 yılBen bir halt yedigimde vururum kafayi yatarim uyku numarasi yaparim
10 YorumlaHazır eline almışken bir iki smaç daha vuracaktin :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ölebilirdi föfldlmccx
Gizli Üye(36-45)+1 yılSmaçı yapıştırdım nedir ya :))))
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle yaptım ama 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKardeşinize rüşvet verin.
Olayı sessizce halletmiş olun aranızda.- +1 yıl
Paramı o küçük sinsiye harcayamam :D
Cevap sahibi+1 yılahahahahaha :))))))
Herkes gücü yeteni dövsün senin gibi bakalım 5 yıl sonra kim kimi dövüyor kanka:)
02 Yorumla- +1 yıl
Valla o beni yapıştırır heralde 5 sene sonra :D
Ben de yeğenimi döverdim dövdüm de gitsin kıvırmakıvırma
02 Yorumla- +1 yıl
Kıvırsam da o haklı çıkar zaten :D
Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Haketti o de. Yaptığımın arkasındayım de. Yani ailenin karşısında ezik büzük durma
00 Yorumlasende olan biteni tamamen anlat uyardığını da söyle sizinkiler ona göre karar versin
00 YorumlaYazik eğitim vermeyi doğru yetiştirmek yerine dövmeyi tercih ediyorsunuz senden annede olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
14 yaşında artık daha ne kadar eğitim vereceğim?
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem