26 yaşındayım tek istediğim şey evlenmek?

26 yaşıma gireli 1 ay oldu bu zamana kadar hayattaki bir çok şeyi deneyimledim açıkcası hayalim olan veya istediğim tek şey evlilik kaldı pek cok şey yaşadım üniversiteye gittim mezun oldum yıllardır calısıyorum 4 yıla yakındır 3 kez iş değiştirdim tecrübelerim oldu hayatıma cok fazla kişi girdi zengin fakir müdüründen tutun şirket sahiplerine kadar kimiyle 1-2 hafta takıldım uzun ilişkilerim oldu değer verdiğim veya bana değer verilen ailesiyle tanışığım gelin sıfatında oldugum gece mekanları eğlenceler cok fazla gittim alkoldur vs onlarıda gördüm her şey bir şekilde yaşandı ve bitti defalarca kez cok kilo alıp verdim kendimi zirvede hissettğim anda cok oldu üzüntülüde şu an bir şirkette çalışıyorum 4 aya yakındır standart bi hayatım var geçmişin yükleri iyi kötü yaşanmışlar ve kendimi ciddi anlamda yaşlanmış ve yorgun hissediyorum yaşıtlarıma baktığımda bazılarının cok fazla hayalleri oluyor ama ben sanki yaşamışım gibi şu an tek istediğim evlenmek ve hayatımda kimse yok evlenmeyeceğim bir şey hissetmediğim kişiylede gezip dolaşmıyorum manifestlemek istiyorum enerji beni nasıl bulur sıfırdan ✨❤️

26 yaşındayım tek istediğim şey evlenmek?