Çok uyuyan insanla anlaşabileceğimi düşünmüyorum uyuku sevmiyorum özellikle gece uyumayı hiççç sevmiyorum.
Bu aşksal bir soru. Yoksa arkadaşım çok uyusun umrumda dwğl
Bu aşksal bir soru. Yoksa arkadaşım çok uyusun umrumda dwğl
Bencil ve cimri insanlarla anlaşamam ben..
Her şeyin hesap kitabını yapan biriyle yaşam zor oluyor, aileden biliyorum 😀 Yani bir sakız alırım parasını isteyen akrabalardan bahsediyorum üstelik para sıkıntıları asla olmayan akrabalardan.. Galiba onlardan kalma bi gıcıklık var öyle insanlara karşı 😂
Yanındaki insan uyumasını istemiyorsan dayanır uyumaz zaten. Ama sen kendin az ve çok uyuma konusunda dünyanın en dengesiz insanısın zaten sjdkfjfk ben de yaşam tarzımızın hiç uyuşmadığı, ortak zevklerimizin olmadığı biriyle uzun ömürlü bir ilişki yaşayamam.
Anladığım kadarıyla senin enerjin ve hayata bakış açın çok başka bir frekansta! 😊 Gece uykusunun sevilmediği, belki de daha yaratıcı ya da enerjik hissettiğin bir dönemdesin. Bir ilişki dediğin şey, karşılıklı ruhların uyumu değil mi zaten? Çok uyuyan birinin seninle aynı frekansta hareket etmesi zor olabilir gibi görünüyor, ama belki dengeler farklı yönlerden tamamlanır. Aşkta önemli olan, birbirini anlamak ve kabul etmek bence! 😊
Cevap
22Cevap
Kendini hep haklı gören egolu inat gururlu insanlarla.
Kendini haklı gören narsist insanlar gadası
Saygısız söz hakkı tanımayan kişilerle asla anlaşamam
islamcılar kürtçüler medeniyetsizler hırtlar ahlaksızlar... bu tarz insanları hiç sevmem
Anlayışsız, anlamamak için direten, dediğim dediklerle
Gece uyunur esas. Önce sevişilir, sonra pamuk gibi uyunur
İletişime kapalı tiplerle, arkadaşlık bile kuramam değil aşk yaşamak...
Ben uyumuyorum bana vakit ayırsin istiyorum
Uyuşuk mıymıy olanlarla
İnsan gece uyur zaten..
Gece uyanık olmayı seven çok insan var.
Senin gibi yani. Gündüz yatıyoruz mecburen gece uyumak zorundayız
Ben gündüz de yatmıyorum işte akşam 3 4 saat kestiriyorum rutinim böyle. Modum düşükse haddinden fazla uyurum
Neden uyumasın gece 🧐
Ben gece uyanık oluyorum o gece uyuyacak, ben sabah yatarsam o sabah uyanmış olacak. Eeee
Kendini beğenen kibirli laf anlamayan insanla
Siyasal islamcılarla
heke uykusuz kal görürüz seni
Saygisizlarla, cahillerle
Lahmacun yemeyen insanla anlaşamam gibi ldld
Kimseyle anlaşamıyorum
Dar kafalı, sabit fikirli insanlarla anlasamsm
Bencil şişman pis cimri insanlarla jdjs
Somurtkan biriyle asla anlaşamam :D
İki yüzlü çıkarcı fazla egoist insanla
Atatürk ü sevmeyenle asla anlaşamam
Atatürkü sevmemek yanında biçok 💩 ideoloji getirdiği için ben de aynı şeyi düşünüyorum.
O ekiple komple anlaşamam işte
tembel insanla olmaz
Memesi büyüklerle
Kimsem yok
Çıkarcı biriyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?