insan biraz kendini düşünmeli tabi ama rabbena hep bana da denmez kdkd

Riyakar, yalancı, iki yüzlü, yüzsüz, arsız, saygısız, patavatsız, seviyesiz, dengesiz karaktersizlik özellikleri taşıyan kişilerle asla anlaşamam. Ayrıca Atatürk düşmanları, türk düşmanlığına islam kardeşliğini kılıf yapanları, din tüccarlarını ve iktidar partisinin başındaki kişiyi ilahlaştırıp putlaştıran tipleri de ilave etmek gerekir.
Lgbt bireylerine saygı duymayıp onlara hakaret edenler, insanların siyasi ve diğer fikirlerini eleştirip kendi fikrinin doğru olduğunu düşünerek bencillik yapanlar ve zenginler zenginleri hiç sevmek zengin dediğin evladına bile acımaz bu saydığım insan tipleriyle hayatta anlaşamam öldürseniz yine olmaz ayrı bi gıcık kaparim
Bencil, ukala, yapıcı değil yıkıcı, olan, dedikodu cu,, yani şeref li insan , olma yolunda kendi adına hiç bir şey almamış insanlardan , uzak durmaya çalışırım
Cevap
27Cevap
Saygısız, egoist, işime karışan, dalgacı ve ciddiyetsiz laubali insanlarla hiçbir koşulda yapamam, karakterime ters.
Kendini her zaman haklı gören insanlarla asla anlaşamam. Bencil ve düşüncesiz buluyorum.
Hani bi derdini anlatırsn böyle üzgün üzgün, hiç dinlemeden " ay sorma benim de başıma şu geldi" diye lafa girer, orda ağzının ortasına lahmacun küreğiyle vurmak istiyorum
Sürekli birilerini eleştiren ve sadece kendinin çok iyi olduğunu zanneden beyinle anlaşamam.
Bulunduğu ortamda her durumda en iyisi ben olmalıyım diyerek bencil ve narsist olan insanlarla asla asla ve asla anlaşamıyorum.
Evet,
Kendini beğenmiş Ukalalar ile anlaşamam, Ne kadar iyi niyetli olursa olsun
İşim olmaz.
#Just
Kendi sorunu varken hep dinlenilmek isteyen ama senin sorunun olunca arkasına bile dönüp bakmadan giden insanlardan nefret ediyorum ve anlaşamam da.
Genelde benimle aynı burçta olan insanlarla anlaşamıyorum. Ve benim ismimle aynı isimde olan birisiyle.
Yardımlaşmayan sürekli hazıra konan bencil insan tabiki
Ego , kendini bulunmaz hint kumaşı sanan embesiller..
Her şeye gücüm yeter benden kork diyen tipler. Ulan sen kimsin ya?
İki yüzlü bencil kendini öven gıcık tiplerle anlaşamam.
Egoist ve iyi niyetimi suistimal eden insan tipleriyle anlaşamiyorum.
İnsan tipi değil de kova erkekleri TL'ye hiç anlaşamıyorum ya
gelişime kapalı insan...çünkü kötü ise onu geliştirip düzeltirim ama gelişmiyorsa kaldır at
Anlayışsız, kendini herkesten üstün görüp boş konuşan
Sinsi yüze gülüp arkandan bıçaklayan insanla anlaşamam
Aynı şekilde bencil insanlarla asla ve kat'a anlaşamam :D
İki yüzlü insanlardan asla anlaşamam
Bencil
Anlayışsız
Dinlemesini bilmeyen insanlar
Bencil, laftan sözden anlamayan, kibirli, saygısız tiplerle anlaşamam
Asla demem hiçbir şey için..
Çünkü imtihanım olur..
#Vesselam
Kendini begenmisler ile😅 cunku gulerim onlara cok😂
Aşırı egolu, aşırı bencil, aşırı ikiyüzlü, aşırı dalgacı tipler.
Sürekli somurtan ve hiçbir şeyden mutlu olmayan, hayatı siyah beyaz yaşayanlardan nefret ediyorum. Bir de kendisi yapamadığı halde başkalarının işine karışanlardan. İkisinin de ağzına kürekle vurasım geliyor.
Aklını kullanmayan insanlarla anlaşamıyorum 🙄
Çok zayıf dal gıbi kızlar ve onların çok yıyorum ama kılo almıyorum dıyen tipler
Genel olarak insanlarla anlaşmıyorum
Çünkü anlaşmak istemiyorum
Bahar Candan gibi gıcık tiplerden ve bana gereksiz fazla trip atanlardan nefret ederim asla anlaşamam
Kendini sürekli öven. Kendini beğenmiş insanlarla asla anlaşamm
Kendini hep herkesten üstün gören, dikkat çekmeye çalışan insanlardan nefret ederim.
Sürekli şikayet eden ve mutlu olamayan insanlar. Böyleleri insanın yaşam enerjisini emer.
Hiç kimseyle anlaşamıyorum kendim dışında. Ben anlaşmak istemiyorum anlaşılmak istiyorum.
Egolu
Bencil
Şımarık
Yalancı
Ahlaksız
Saygısız
Gibi nxjdnjcd
Hint kumaşları ile anlaşamıyorum.
Kibirli merhametsiz bide vicdansız
Herkesle anlaşırım, eger ben istiyorsam tabi 😊
Ben'cil insanlara katlanamıyorum 😏
Egoist ve kendinden başkasını sevmeyen insanlarla
Gevşek ve geveze tipler.
İşime karışan tiplerle
Hep ben ben ben diyenler varya Allah onları alsın
Kibirli insanlarla anlaşamam
Kibri insanlığını örtmüş olanlarla ,,
pakpartili secmen tipi insan gorunumluler
Egolu ve cimri insanlar
Kendini düşünen insanlarla anlaşır mı
Korkak insanlarla enerjimi düşüren veya
İlgi arsızı kadınlardan irrite olurum.
egoist bencil insanlar..
resimdeki kixlar cirkin la
Empati kuramayan insanlarla anlaşamiyorum
Hayvan sevmeyen
Konuşkan ve bencil
Narsis
Yobaz bağnaz cahil
Vicdan merhamet duygusu olmayan
bencil
Boş konuşan
kibirli insanlara hic tahammulum yoktur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?