Hiç düşünmeden evet.
Hayır.
2 milyara olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bugünün parasıyla 1 milyar dolar dediğimiz para Türkiye'nin köklü ailelerinin servetlerine yaklaşan bir para demek ve bu tip bir para ile çok ciddi büyük yatırımlar yapılabilir ve birkaç nesil boyunca maddi hiçbir eksiklik hissetmeden yaşanabilir bu yüzden evet riske atardım ve eminim atmam diyenlerin de çoğu ya bahsi geçen paranın tam olarak büyüklüğünün farkında değil ya da işin bir tık şovunda.
Bu ülkede asgari ücretin bir tık üzerinde maaşlar ile hayatlarını her gün riske atmak zorunda kalan milyonlarca insan var zaten.
Gemide taşımış olabilirim fakat gece uyumadım o çanta benim odamdaydı, satın alma ekibin'deydim bir görünen para vardır bir de görünmeyen yani banka kanalıyla gitmeyen ama 1 milyon dolar o milyar değil 1 milyar olsa çok büyük para çanta almaz bankalar arası kağıtla taşınmaz bahsettiğin pra 1 milyon desen olur
Bir de hesaplıyor sanki para var ortada
Gemi satın alma ekibinde yer aldım, bir geminin ederi 2-3 milyon dolardır, bunun 1 milyonu illegal şekilde elden teslim edilip diğeri banka böylece vergi dışı olurdu eskiden. Çalıştığım gemide korsanlar Kızıldeniz çıkışında socotra adası, (Türksavaş gemisi de oralarda daha önce korsan avlamak için gitmişti hatırlarsanız) oradan çıkıyorsunuz malakka boğazında gemiye saldırma ve parayı çalma olasılıkları var. Daha önce soyulduk. Gemi kaptanının odası değil benim odamdaydı. Gemiyi satın aldık. :) yabancı bayraktı. Yani korsanları şaşırtmak amacıyla farklı odadaydı. Ama zula'daydı. Sırf para için geminin kaportasında özel bölüm kaynatıldı.
Riske atarım diyorsun kısaca
Hayır dicek şimdi herkes bende dahil 😃 nedeni açgözlülük değil yeteneksizlkk biz Survivor'a katilsak ilk turda eleniriz kaldı ki squid game 🤣🤣
Rica ederim 🙏
Hayır öyle saçma sapan işler yapmam
Teşekkür ederim
Rica ederim annem
Eğer hayatını riske atmak, kontrol edemeyeceğin büyük tehlikelere kendini sokmak anlamına geliyorsa, bence ne 1 milyar ne de 2 milyar dolar bu riske değer 🌪️. Çünkü para, kaybedilen bir hayatı ya da sağlığı asla geri getiremez.
Yaşamak, aileni, dostlarını ve hayallerini paylaşmak çok daha kıymetli. Kendini riske atacak kararlar yerine, daha güvenli yollarla hayatta mutlu olmanın yollarını aramak gerek. Unutma, hayat bir yarış değil ❤️.
fakir olmamışsın hiç belli
Cevap
25Cevap
Hayır atmam hımına bile kayyum
Hayır kesinlikle atmam neden böyle bir şey yapayım ki hayatımı riskli yaptıktan sonra veya bana bir şey olduktan sonra para beni kurtaracak mı o yüzden uzak durmayı tercih ederim bazı insanlar her şeyin para olduğunu düşünür ama kesinlikle değildir
Sende geleceksen şu şekil olur Barış sjsjsjsjjs
https://www.youtube.com/embed/Bh7ARz2_CL8Videoyu izlerken öldüm sdfsdf
Koymam tabi o anlık psikolojine göre değişir şu anki hayatımda gitmem ama aşırı yoksul depresif umutsuz bir hayatım olsaydı belki o zaman kabul ederdim yani zaten filmde hep öyle kişileri seçiyorlar sonuçta
Para az ya, dişimin kovuğunu doldurmaz. Biraz artıramaz mıyız 😂
2,75 milyar olsun :D
2 milyara olabilir hatta 10 olsun ama ne olacagina bağlı yani bu nasil bir risk cok mu riskli ona gorede degisir
Risk varsa düşünebilirim ama prensip olarak para için hiçbir şey yapmıyorum.
No asla no isterse 100 olsun yine noooo kendim camım kendim yaaa
1 milyar doları 9 asır çalışsam kazanamam ki yani 2 milyar dolara denenir.
Risk almayı severim ama hayatıma mal olacak kadar değil
İçimden "Yav he he" demek geliyor ama hayatımı para için harcayamam, çok günah..
Hiçbir şey için hayatımı riske atmak istemem. Hiçbir şey canımdan daha değerli değil
1 milyar dolar= 40.833.693.400,00 yapmaktadır. Bu para için bırak hayatını hayatları ortaya koyacak çok insan olur. Rüyada bile görülemeyecek bir rakam. Riske girmek için daha fazlası olmaz zaten.
İşin ucunda ölüm varken nüçün riske atayım 😑 atmam
1 milyar dolara cinayet işlerim de, hayatımı riske atamam
Risk alırım ama ortaya koyduğum şey hayatım olmaz muhtemelen
Hangi risk olduğuna bağlıdır.
yok atmazdım hayat kısa ne gerek var
Atmam Barış canım kiymetli benim jsjsjs
Hayat zaten bir risk değilmi
Hayatımı seviyorsam atmam
Atmam tabikide
İki milyar hatta daha fazlası olsun.
Yok ya canım kıymetli
Hayır ya hayatım önemli