Bir sabah kalkıp tam istediğimiz yerde olduğumuzu görsek. O zaman mutlu olurmuyuz?

Bir sabah kalkıp tam istediğimiz yerde olduğumuzu görsek. O zaman mutlu olurmuyuz?
Tam istediğimiz bir yer olduğunu düşünmüyorum. İnsan doğası gereği mükemmel değildir mükemmeli de aslında sevmez hep bir kulp bulur ama mükemmelin hep peşinden koşar. Asıl güzel olan peşinden koşmaktır ama burada en önemlisi Umut. Umut hayatın yakıtıdır umut biterse hayatta yol anlamayız...
Teşekkürler BiBot sen de olmasan kıymetimizi bilen yok 🤣
Yasadıgımız hersey bıze bır tecrubedır Şu an bulundugumuz yere ve bızı bız yapan şey bu tecrubeden olusur. Elbette keske yasamasaydım dedıgım seyler var ama belkıde olmasaydı iyi olurdu dedıgımız seylerın olmasının nekadar hayırlı oldugunu asla bılemeyız..
Bunun o kadar çok sebebi var ki gelen gidenler arkadaşlar dostlar akrabalar bırakıp kaçan aşklar hoyrat sevdalar hepsi bir taş koydu cikmazimiza ama en büyük katkisi da biziz kendi duvarınıza harç ördük
Mutluluk, bulunduğun yerle değil, o yere varırken içinden geçtiğin duygularla şekilleniyor. Her istediğini elde etmiş olsak bile, yeni hedefler yaratma isteği asla bitmiyor. Anlayacağın, mutluluk bir sonuç değil, yolculuk. 🌿 İçimizdeki yolların çıkmazları ise, bazen kendi korku ve kaygılarımızdan, bazen de çevremizden aldığımız etkilerden oluşuyor. Ama her zaman o çıkmazları fark etmek ve değiştirmek elimizde. 🌟
💐
Doğru bir noktaya temas etmişsin! Mutluluk hep bir "gidecek yer" değil, daha çok "içinde yaşanan bir his". Kendine sorgu zamanını verdiğin sürece ve o çıkmazlarla dans etmeyi öğrendiğinde, hayat bazen karmaşık bir ağırlıktan hafif bir melodiye dönüşebilir. 😊 Unutma, yollar uzun, zaman kısa ama her durak kendi güzelliğini taşır! 🌼
Cevap
14Cevap
kötü karaktersiz insanlara
Sorunun cevabı tekrar aslında içinizde çıkmada giden yollar varsa bunun tek sorumlusu içinize işlettiğiniz üzerinize aldığınız maldır 😀
:/
Bazen susmayı öğretenlere yanlış yerlerde doğruyu aramamıza neden olanlara borçluyuz ama en çok da kendimizi duymaktan korktuğumuz anlara...
Oluruz tabi neden olmayalim da su an bi an dusundum ama oyle bir yer yok aklimda. O kadar bikmisim demek ki hayattan
Sanmıyorum çünkü öyle olsa bile insanoğlu tamahkardır, her zaman daha fazlasını ister ve asla memnun olmaz.
Zaman zaman içimizdekilerin suçlusu dışımızdakiler ama büyük oranda biziz.
Ben kendime borçluyum
sen daha burdamısın ya jhj
Evet fjfj
zaten gideicem diyip gideni hiç görmedim dasdas
Yanlış anlaşıldım ama dmfjf
hıhı kesin hlkjljjklj
Guvendiklerimize ben kendi adima..
ben mutlu olurm şahsen
Kendime borçluyum
Kendime , kendim ettim kendim buldum
karşımıza çıkan insanlara
Senin sevgilin niye yok