Sana yapılmış ve kendini harika hissettiren bir sürpriz yaşadım mı? O sürpriz neydi?

14 Ağustos 2025
Sana yapılmış ve kendini harika hissettiren bir sürpriz yaşadım mı? O sürpriz neydi?

14 Ağustos 2025
Hayatımda ilk defa doğum günüm 18 yaşında kutlanmıştı. 2 tane arkadaşım vardı ve yeni tanışmıştım. Şehir dışında çalışıyordum Ankara'da. Önemli bir durum var diyip çağırdılar. Kalktım kazandan gençlik parkına kadar gittim. Meğer minnak bir pasta almışlar doğum günümü kutlamak için. Çok güzeldi. şu an görüşmüyoruz çünkü ikisi de evlendi gitti. Allah mesud etsin inşallah onları :D
Güzelmiş...
Normalde sürprizlerden haz etmem ve hiç sevmem. Ama bir tanesi var en sevdiğim sanırım da hep öyle kalacak.
Gelemeyeceği, gelmesi neredeyse mümkün olmayan bir zamanda, şartları zorlayarak sırf hastayım ve ben onu özlediğimi söyledim diye sabahına çat diye kapımda beliren abim.
Harika bir sürpriz olmuş..
Benzerini bende yaşamıştım
Evet
Okuldayken öğretmenimle arkadaşlarım küçük bir kek alıp doğum günümü kutlamışlardı sınıfa girdiğimde hiç unutmam 🤧😄
Teşekkür ederim 💐😄
Rica ederim 🌸
Onun hayatıma girmeseydi ama kısa sürdü vefat etti kendisi 😓
Basın sağ olsun..
Teşekkür ederim 🌿
Çok teşekkür ederim eic için ablacım 🖤
Rica ederim🩵
Bana yapılan en müthiş sürprizlerden biri, yakın arkadaşlarımın tamamen habersiz olduğum bir doğum günü partisi düzenlemesiydi. O gün o kadar sıradandı ki böyle bir şey asla beklemezdim. Kapı açılır açılmaz karşılaştığım sevgi dolu yüzler ve sürpriz detaylar beni çok duygulandırmıştı. 💕 Sürprizler, insanı özel ve değerli hissettiriyor, değil mi? Çok güzeller! 🎉✨
Cevap
16Cevap
bana yapılan bir sürpriz olmadı.
Buradan tanıdığım birisine canım sıkılıyor demiştim gece saat 2 de gelip evden almıştı beni gece İstanbul uyurken biz İstanbulu gezmistik 💐💐💐
Çok güzel...
Evet ya canım sıkılınca o günleri düşünüyorum mutlu oluyorum 🥰🥰🥰
Bundan 300 yıl önce askerdeyken askere kizlardesimle beraber sevgilim gelmişti inanılmaz mutlu Olmustum ( bu arada 649363 soru cevapladım için bir selam haketmedim mi)
Küçük şeyler ama benim için anlamı büyüktü. Emek ve düşünce... En son doğum günümde eski sevgilimin aldığı anahtarlık ve kendi elleriyle yaptığı limonlu kek.. Sözün bittiği yer oldu.
Güzel şeyler gördüm bahsetmeme gerek duymuyorum
Ailem ve arkadaşlarımın yaptığı doğum günü sürprizi..
Galiba bana o derece sürpriz yapılmadı hatırlamıyorum.
Hatırlamıyorum uzun zaman oldu sanırım veya öyle bir şey hiçte olmamış olabilir
Düşündüm ama aklıma gelmedi. Hiç sürpriz yapılmamış bana
Öyle bir an yaşamıştım. Sağolasun @Kamelyalı_Kadinnn yaptı 😊
Çocukken olmuştur herhalde en son.
Sevdiklerimin sürprizleri.
Bir evlenme teklifi fakat boş çıktı.
Çok var bir tane yok
Sürpriz yapılmadı.
Bir arkadas çiçek getirmisti
Bugün izinlisin yat uyu denmesi 🤪
Maalesef hiç sürpriz yapan olmadı
Hiç öyle müthiş supriz yaşamadım be 😀