Esin eskiden beni kaybetmekten korkuyordu hata yapmaktan korkuyordu veya uyardığımda hatalarını tekrarlamiyordu ama cocugumuz olduğundan beri hata üstüne hata yapıyor ustelik uyarmama rağmen tekrarliyor gitmeyecegimi mi düşünüyor çocuğa mi güveniyor anlamadim bazen cok kırıcı olabiliyor sebebi nedir ve nasil düzelir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kaybetme korkusu genellikle kişinin geçmiş deneyimleri, bağlanma tarzı ve özgüven düzeyiyle bağlantılıdır. Eskiden partnerin hatalarını tekrarlamamaya çalışıyor ve seni kaybetme endişesi yaşıyordu; bu, onun için senin ilişkideki değerini ve kaybın gerçekliğini çok hissettiren bir durumdu. Çocuk olduktan sonra bu korku azalabilir çünkü bazı kişiler ilişki artık güvence altında veya benim yokluğum bile büyük kayıp yaratmaz gibi hislerle daha rahat davranabilir. Ayrıca yorgunluk, stres ve ebeveynlik baskısı hataları artırabilir.
01 Yorumla
Soran10 ayEvet doğru gercekten
En İyi Cevaplar
Sevdiği insanı kaybetme ihtimali varsa. Ekonomik olarak ayrı yaşamayacaksan senin gitmeyeceği düşünüyordur. Ya da başka erkekler tarafından artık seçilmeyeceğini ve 2 el muamelesi göreceğini düşünüyor olabilir. Adamı yatak odasında sonuna kadar yormaya bak, aklını ve bedenini kendine bağla. Sana bağlandıkça, kopma tehlikesini göstermeye başla. Gidersem bu tür şeylerden sende mahrum kalırsın gibi. Eğer adamı avantajlı görüyor ve çok seviyorsan, seni cepte görüyor ve risk görmüyordur.
00 Yorumla
s 10 ayO biraz da karakterle alakalı bir durum bence ya.
Çocuğunuz olduktan sonra eşiniz “nasıl olsa gitmez” diye düşünüyor olabilir. Bazı erkekler baba olunca ilişkiyi daha güvenli sanıp özenini azaltır. Bir de yorgunluk ve dikkat dağınıklığı eklenince hatalar artar.
Bunu düzeltmenin yolu, kırıldığınızı net ama sakin şekilde hissettirmek ve sınırların hâlâ geçerli olduğunu göstermektir. Tabi zorlu bir süreç olacak ve can sıkıcı durumlar da yaşanacak ama başka yolu da yok sanırım.02 Yorumla
Soran10 ayDogru söylüyorsunuz bence de oyle
Soran10 aySanırım tabiri caizse artik elinin altında garanti altinda görüyor
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdi bu korkuyu suni yaratabilirsin ama çocuğun aklı biraz çalışıyorsa geri teper sen çocukla oyun mu oynuyorsun diyebilir. Artı olarak korkuyla o insanın kendi benliğinden uzaklaşmasını sağlarsan (iyi niyetle bile olsa) terk edecektir bıkacaktır işin ucunda. En mantıklı yol açık açık konuşmak. Gerekirse yüz defa. Baktın olmuyor gitmelisin imkan varsa. Diğer seçenekler hep fasa fiso anı kurtarmalık be uzun vadede sorunu büyütür
02 Yorumla
Soran10 ayDogru söylüyorsunuz
- 10 ay
Senin cevapların çok tatlı mantıklı bide
Yapay Zeka Cevapladı
Soruna empatiyle yaklaşmam gerektiğini düşünüyorum çünkü içinde hem kırgınlık hem de belirsizlik hissi var. Bir ilişkide, taraflardan biri diğerini kaybetme korkusu yaşamazsa bazen karşı tarafa olan özeni azalabilir. Çocuğunuzun sorumluluğu ve hayatın getirdiği yoğunluk belki eşinin sana yönelik algısını farklı bir noktaya taşımış olabilir. Kişinin bu kadar rahat davranmasının sebebi, senin sadakatin ve sevginden duyması gereken güven olabilir. Ancak bu durumun seni incittiğini nazik bir dille ifade ederek, ne hissettiğini onunla açıkça konuşmandan yana olurum. Samimi bir iletişim, aşılması güç görünen sorunları bile çözebilir. 💬
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
71Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
9 ayEvlilikler belli bir süre sonra toksik bir ilişkiye döner , heyecanını yitirir sıradanlaşir , karşısındaki kişiye verdiği değer düşer , çünkü çocukta olmuş nereye gidecek bir yere gidemez kafasında olup alalade davranmaya başlar , bu pek değişmez kendin söyler kendin dinlersin, bir zaman sonra sende bıkar söylenmeyi bırakırsin , kendi kabuğuna cekilirsin , aynı evde yaşayan iki yabancıya dönüşürsünüz , arada sizi tutan tek bağ vardır oda çocuktur , ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz yapıcak bir şey yok TC evliliğinin kısa özeti bu şekildedir zaten , başka biri ile evlenseniz bile geleceğiniz konum bu, eğer maddi imkanlarıniz yoksa ya da arkanızda size destek olucak bir aileniz yoksa çocuğunuz için sabırlı olmaya bazı şeyleri görmemezlikten gelmeye çalışın hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun 🙏 her şey gönlünüzce olsun inşallah 🙏🥰
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 10 ayseven kaybetmekten korkar zaten
60 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayÇocuk olduktan sonra genelde kadınlar değişir. İlgiyi alakayı keserler. Adam buna tepki gösteriyor olabilir. Hamilelik sürecinde genelde eşler birlikte olmaz. Bu süreçte başkası bulunabilir. Mastürbasyon alışkanlığı edinilebilir. Çocukla birlikte geçim stresi artabilir. Masraf artar. Uykusuz geceler, yorabilir. Stres içinde bir adamdan bir de incelik beklemek çok şey beklemektir, burada anlayışsızlık olabilir. Başka da ne olcak artık. Manipüle etme peşindesiniz siz şu an ona biraz gıcık oldum aslında. Bi anlayın önce durumu :)
12 Yorumla- 10 ay
Çocuktan sonra asıl stres kadında oluyor erkek niye triplere giriyor, kadın o haldeyken aldatan bile var. Evlilikte asıl yük kadında, erkek en ufak olumsuzlukta kendini hemen başka kadınların kucağına atıyor
- 10 ay
@kastilyaakralicesii Asıl yük kadında değil. Bu bir yarışma da değil. Herkesin kendine göre derdi var. Konuşulmuyorsa, çözülemez.
Gizli Üye(25-29)10 aybelki kulağa saçma gelecek ama eşinizin sizi çocuğunuzdan kıskandığını düşünüyorum. bu her erkekte olmasa da maalesef var. çocuğunuza verdiğiniz ilgiyi, alakayı kıskanabiliyorlar çünkü bütün gününüzü onun bakımıyla geçiriyorsunuz. bu yüzden de açıkçası sadece ilgi çekmeye ve kıskandığı için canınızı acıtmaya çalıştığını söyleyebilirim eğer başka bir mesele yoksa. mesela hamilelik döneminde de mi böyleydi yoksa çocuk doğduktan bir süre sonra mı böyle oldu. çocuğa karşı davranışları nasıl vs. bunlar da önemli.
11 Yorumla
Soran10 ayClcuk doğduktan sonra ve akraba ile aynı binaya tasindiktan sonra 😀
10 ayYeni düzen ve durum insanlarda farklı duyguların oluşmasını tetikleyebiliyor; çocuk olması, kariyerdeki önemli yükselişler, zenginleşme vs.
Sağlam karakterli biri ise ve seni çok seviyorsa yeni duruma adapte olur ve eski haline döner. Sana düşen onu bunaltmadan onunla iletişim kurmaya ve yaptığı hareketleri yargılamadan sende oluşan olumsuz ve üzücü duyguları onu anlat. Artık kendini daha az değerli hissettiğini ve yalnız mücadele ettiğini düşünmeye başladığını vs10 Yorumla
10 aySevdiği kişi tarafından güvende hissetmiyorsa, ilişkide çatlaklar varsa o korku daima diridir.
10 Yorumla
10 ayEvet bende de öyle oldu mlsf. Bazısı çocuk olunca kadın artık cepte diyor, zaten gidemez diyor, ızdırabını arttırıyor. Çocuğunu büyüteceksin, hep böyle sürmeyecek, güçleneceksin, kendine bakacaksın, gidebileceğin kadar güçlü olacaksın (maddi manevi), o zaman bak nası etrafında dönüyor :) hoş ben o noktada kendim tiksinip tekmeyi koydum da, sen ne yaparsın bilmem.
10 YorumlaKaybetme korkusu genelde ilişkiye verdiği değerden gelir. Senin gitmeyeceğini düşündüğünde bazı erkekler gevşer, hataları önemsemez. Çocuk olunca da nasıl olsa ayrılmaz rahatlığına kapılabilir. Bu durum konuşmadan düzelmez net sınırlar, ciddi bir yüz yüze konuşma ve davranış değişimi şarttır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
8 ayBir erkekte kaybetme korkusu mesafeyle oluşur, kaybedecek gibi hissetmeden yola gelmesi mümkün değil.
Bazı insanlar ilişkisi olduğu kişiyi avucunda biliyor, "zaten ne yaparsam yapayım gitmez"
düşüncesi onları rahatlığa çekiyor, hayatlarını keyfine göre yaşayıp bizim hayatımızda ne fırtınalar koptuğunu bile hissetmiyorlar.
Böyle olunca "bazen gitmek gerekiyor" diyorsun ve gitmelisin de kimse bir kez kaybetmeden kazanmak için çabalamıyor maalesef.00 Yorumla
10 ayGüveneceği bir şey olmaması gerekiyor ve çok sevmesi gerekiyor. Bunu burada insanlara soracağınıza alın karşınıza oturun adam akıllı konuşun. her şeyi youtube chat gpt ye sormaya alışmışsınız toplum olarak. çözüm burada değil orada, iletişim kurmakta.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 896 cevap paylaştı. Belki o korku onu çok yormuştur ve çocuk olunca biraz daha güvende hissettiği için kendini salmış olabilir. Çünkü o korku cidden fazlasıyla yıpratıcı, ama bir denge bir orta bulması gerekir zamanla. Bazen de Senin o korkuya sebep olacak hiç bir şey yapmamana rağmen, korkuyla bağlantıyı kurduğu kisi olduğun için farkında olmadan bilinç dışı şekilde bir intikam ya da bir ödeşme tadında davranabilir. Konuşmayı denediniz mi?
00 YorumlaEğer bir erkek kadının gideceğinden korkuyorsa o bir evlilik değildir. Bir şeyi kadın gitmesin diye yapmayacaksa zaten dikkat etmesine gerek yok. Diğer yandan bırakın artık erkekleri değiştirmeye çalışmayı, sizin istediğiniz gibi bir adam olmak zorunda değil. Kendi olmak zorunda... Eğer senin gibi olacaksa eşim ve gitmesindne korkacak olursam kapıyı açar ve yolu gösteririm.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. Çocuk doğunca genelde kadın hemagonyasını ilan eder. Yania rtık kendini ailedeki kadınlara isopat etmiştir. her turlu hakkı eline geçirir. Sizde tersi olmuş. Bilmediğimiz biirşey oldugunu düşünüyorum eksik ama bilinmeyen daha önce varken bugün yapmadıgnız bir şey oolmalı sebebi budur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayBu tarz şeyleri aranızda tatlı tatlı konuşarak halledin. Dostça , arkadaşça hiç kalp kırmadan. Anladığım kadarıyla ilgisi azalmış. Çocuğu böyle bir şey için silah olarak görmek çok yanlış bir yol.. ve aşırı tehlikeli her iki taraf içinde.. 👍
10 Yorumla
10 ayHemen kestirip atma , iletişim kurmaya çalış ve ailen için sürekli dua et sadaka ver. Allah'tan işte , düzelmiyorsa o zaman yine ayrılığı düşünürsün. Ama önce sabr hele ki başka bir çocuk asla düşünme hatta bu fikri kafandan sil. Kisirsin farzet.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAmacım özeline burnumu sokmak değil ama yataktaki ilişkinizi düzene oturtun. Çünkü cinsellik olmayınca erkek huydm değistirebilir. Gerginliği artabilir. Sonrasında değişiklik yoksa bir şey diyemem. Kişiliği ya sana gösterdiği gibi değildi hep böyleydi rol kesiyordu ya da bilmediğin başka şeyler var
06 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Meruzx iyi de bazı şeyleri anlamanın da başka yolu yok. Kadın olsun erkek olsun cinsellik yeterli değilse ilsikiler kopuyor ve çocuk sonrasında da bu düzen bozuluyor. En bozulmayan benim ben bile çocuk uyusun diye beklemek zorundayım.
Cevap sahibi10 ay@Meruzx ilişkilerdeki sorunlardan anlayacak kadar
Cevap sahibi10 aySoru sahibi ben değilim farkındaysanız özelimden size ne
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kaybetme korkusu, karşısındakini gerçekten kaybedebileceğini hissettiğinde oluşur; koşulsuz kalacağın düşüncesi ciddiyeti azaltabilir. Net sınırlar koyup davranışın sonucunu göstermezsen değişim beklemek zor olur, sözden çok tutarlılık etkiler.
00 YorumlaŞimdi seni bağlayan bişey var çocuk. ve ekonomik durumunda önemli ona mı bağlasın o da var. Çocukla zaten bir yere gidemez işe girmesi lazım çalışması lazım vs. Yüksek ihtimalle buna güveniyor ve seni sallamiyor.
01 Yorumla
10 ayErkekte kaybetme korkusu çok acı ve çok ağırdır çünkü ben tam 25 kez kaybettim nasıl kaybettim sevgili olmak istediğim kızlar beni istemedi ve şimdi tek kaldım bu yaşıma kadar sevgilim olmadı ve hâlâ da sevgilim yok.
00 Yorumla
10 ayTerket burnunu sürt ayrıldıktan sonra sana ulaşamasın sen izin verene kadar cevap verme arama mesaja merak etme akıllanır. Bende işe yaramıştı😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onunda kendine göre stresi artmıştır geçim sıkıntısı dahada cogalmistir bence biraz onuda anlamaya çalış biraz tatlı dille yaklaş gerçek sebebini ogren belkide senin bilmadigin farklı bı sorun vardır?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sevmeyi bilmeyen adamda kaybetme korkusu olmaz. Taktik ile bu korkuyu yaşatmaya çalışmak da kadini yorar. Sürekli cabaladigin , değer bulmaya calistigin. iliski yorucu gereksiz
10 Yorumla
10 ayKlasik erkek mantığı çocuk var nasılsa gidemez. Anlayamadıkları şey gitmek isteyen kadın 10 çocukta olsa bırakır gider bence açıkça konuş adam olsun.
00 Yorumla
10 ayHiç bir evlilik ya da ilişki korku üzerinde ayakta durmaz. Korkudan değil gerçek duygular üzerinde ilerler. Korkarak insan bir noktaya kadar durur sonrası yoktur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 aySende gidemiyosun belli bu da ona güveniyor diyebiliriz. Aç mahkemeyi çek git adam olursa dönersin ( ki olmaz ) içine işlemiştir o pislik. Yoksa yoluna bakar çocuğuna mutlu anne olursun.
00 Yorumla
10 aybana sorarsan hatayı kendinde ara, çocuktan sonra değişim genelde kadında olur, davranışlarını gözden geçir bence , birde uyarmak yerine adamı motive et davranış açısından
00 YorumlaÇocuğa güveniyor çocuğu bırak git formalite icabı bırak ciddi ciddi bırakıp başkasına gitme sonra seni her dinlemediğinde dünyayı ona zehir et bak nasil gtunun dibinden ayrılmıyor
00 YorumlaSizin için cidden çok üzüldüm. bazı erkekler bir süre sonra eşlerinden sıkılırlar.. cidden bu böyle. eşleri değersizleşir ve ona karşı ilgisiz ve kaba olmaktan çekinmezler. devamınds aldatma ve şiddet gelebilir. çözümü çok basit. sağlam bir uyarı sonrasında kısa süreli ayrılık.. hâla devam ederse boşanmak dahil düşünülebilir
00 Yorumlahayatım büyük ihtimalle nasıl olsa çocuğumuz oldu beni boşayamaz benle beraber olmak zorunda diye düşünüyo bi süreliğine çok yüz verme iltifat etme cilve yapma kavga ederseniz biraz uzaklaş aile evinde kal biraz burnu sürtsün devam ediyosa karşına al konuş rahatsız olduğun noktalardan bahset o da rahatsız olduğu şeylerden bahsetsin eğer böyle de olmazsa sana olan sevgisi azaldığı için sana saygısızlık yapıyodur evliliğini gözden geçirmen gerekir o zaman ☺️
00 YorumlaUyarmayacaksın erkek uyarınca idare eder anlayacakları tek bir net yöntem var o özüne dönmüş şu an
01 Yorumla
Soran10 ayNet yöntem derken
- Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı.
10 ayBelkide cocuk dogduktan sonra garanti goruyor bence o yuzden herseyi yapiyor umarim araniz duzelir hanimefendi
00 Yorumla sevmemiş sadece rol yapmış seven insan çocuk olsun olmasın daima korkar kaybetmekten
00 YorumlaYaa varya yeminle boyle esine kufur eden erkeklerden nefret ediyorum ya nerde pislik var hemcinslerimde ya
02 Yorumla- 10 ay
@berenikko kim yazmiyo anlamiyorum
10 aySenin artik gidemeyecegini düşünüyor cocuktan sonra kendine iyice bagimli oldugunu duşunuyor
010 Yorumla
Soran10 ayAma değilim onunda farkinda aslında ama bebj çocuğumla tehdit ediyor cocugu vermem diye ve benim çocuğumu bırakıp gitmeyeceğmi biliyor
- 10 ay
İşte cocukla seni bagladigini duşunuyor ne zaman sonra oldu cocuk evliligin kacinci yilinda
Soran10 ay1. 5 yil sonra
- 10 ay
Kendi ber anlamda sana yetiyor mu maddi manevi
Soran10 ayTam manasıyla yetiyor diyemem
- 10 ay
Belki bu noktalarda kendini yetersiz gorup seni kaybetmekten korkuyodur
Soran10 ayKaybetmen korkuyor gibi de davranmiuorki
- 10 ay
Belli etmemeye calişiyor olabilir sen dertlisin bu konuda baya bi
Soran10 aySaldım artik neyse
- 10 ay
boş ver takma bekle bakalim nereye videcek durumlar
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çocuk yaparak seni asla kaybetmeyeceğini kanıtlamış oldun, daha düzelmez...
02 Yorumla
Soran10 ayNe yani sırf kaybetme korkusu gitmesin diye cocuk yapmasamiydim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayHerkes yaptığından sorumludur kimsenin hatasını düzeltme sonuçlarına kendi katlansin
10 Yorumla
10 ayDüzelmez o güvenden dolayı veya artık bıkmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayÇıkıp gidebilme ihtimalinden korkuyordu şimdi çocuk var bir yere gidemezsin diye kendince kuruntu yapmış olmalı 🤨
Çocuk benim için sıkıntı değil şartlar değişmedi imajı vermen gerekir 😤
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Zaten çocuk var benden kopamaz bensiz yapamaz diyor. Eski gücü ve hakimiyeti eline alman gerekiyor.
00 Yorumla
10 ayCalismis olsan korkabilirdi belki. Zaten simdikilerde kaybetme korkusu yok
01 Yorumla- 10 ay
@forjustice1 neden öyle dedin ki
10 ayBunalmış ve "artık nolacaksa olsun" kafasına girmiş olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim kocam gibi benimkide çocuktan sonra öyle oldu bebeğim 10 aylık kırmak üstüne beni kırmak düzelmez ler bende senin gibi konuştum gitsende geri getiririm gibi düşünür bunlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
10 ayBir baba olarak söylüyorum artık daha dikkatli olmalı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekte kaybetme korkusu oluşmaz... Onun dışında bunun için onunla konuşman lazm..
00 Yorumla
10 ayCok severse kaybetme korkusu olur sevmiyorsa cokta umrunda olmaz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Verdigin tavizlerden kaynakli..
Tavizi kes sonra olabilecekleri onun gozunde canlanacak sekilde anlat o korku filmini hissettir.018 Yorumla
Soran10 ayCiddiye almıyor ki söylesem de
Soran10 ayCocukla alakası yok da
Soran10 ayNeymis
Soran10 ayAslında tam tersi kendisini değersiz görüyor ama cocuk oldugi icin benimde cocugu bırakıp gitmeyeceğini bildigi ickn arada köprü görevi görüyor cocuk
Soran10 ayYaw onunla alakası yok kadinligin alakasini da yapsam bu kendi fikirlerinden dogurularindna vazgeçmeyen birisi
Soran10 ayBenimde her gun kdjejwjdjd
Soran10 ayNe manada
Soran10 ayKiloyla dis gotunusle alakası yok ama cok tolerans gösterdim
Soran10 ayHayir aldatma filan değil ki olay hata yaptı bende affettim oyle aldatmalik buyik bisey degil e kucuk olayda da boşanıp çıkıp gidemiyorsun haliyle iste sorun bu hataları artik alışkanlık haline getirdi o yüzden diyorum kaybetmekten korkmuyo diye yani sadakatsizlik filan değil olay
10 ayDüşündüklerini doğru çocuk var diye bırakıp gidemezsin sanıyor. Üzerine çok geldi mi 3 gün babaevine git bak bakalım nasıl düzelir. Ama ailen nasıl karşılar onu bilemem
10 Yorumla
10 ayhiçbir şey deme kendin için kendinde ufak değişiklikler yap ne bileyim yeni kıyafetler al kendine bak saçını boya belki biraz kestirirsin... sen bilirsin ama kendin için kendine bak fiziğini güzelleştir fit ol bakımlı ol ve asla onu dhaa fazla uyarma
01 Yorumla- 10 ay
ve kesinlikle onsuz da yaşayabileceğini göster ona
Gizli Üye(25-29)10 ayKaybetme korkusu olan adam elinde zaten tutamaz. Korkuyla bir iş yapılmaz. Korku aklın ve kalbin karanlığıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBir erkeğe kaybetme korkusu veremezsin.
Babam annemle her kavga ettiği zaman
" Yoksan da olur" şiirini yazardı 😎
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
10 ayBende hiç oluşmadı.
Çünkü kaybedecek bir şeyim kalmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAlttan alma koy tepkini en onemlisikendine bakım yap kendinle ilgilendigini goster ona pas verme
00 YorumlaSen dominat mısın? Ayrıca terk ederek eşini korkutman da kötü kadinim diyorsun egolu tehlikeli senin gibiler son bir kaç yılda baya arttı
02 Yorumla- 10 ay
ne alaka ya bu nası bi düşünce
Gizli Üye(36-45)10 ayKimseye ne yaparsam yapim bu nasıl olsa gitmez diye düşündürtmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayErkeği değiştirip donusturemezsin. Az rahat bırak olduğu gibi kabullen karakterine saygı duy.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAile terapistine gidin düzelir ama eğer eşiniz de bir adım atmak isterse düzelir
00 Yorumla
10 ayHer hatasını affettiginden hata yapmaktan korkmuyor nasılsa hep benimle diye dusunuyor ona bu dusuncesinde yanilt gidecebilecegin korkusunu verirsen çekinir hata yaparken
00 Yorumla
10 ayEşine güven vermemiş sin demekki her an gidebilir hissi vermişsin şimdide eskiye dönüp defterleri yakıyor olmuyor sa biter ilk bitiren evliliği de siz olmazsınız ama aşk bitmiş belli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
10 ayNarsist biriyse asla oluşmaz
20 Yorumla
10 ayYapmayacağını dediğim halde, dediğin konu ne?
Peki onun sana yapma dediği şeyleri sen yapmıyor musun?
11 Yorumla- 10 ay
@darkghost86 nedesem 🤷♂️
- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri