Belirsizse sevmiyordur bu kesin ama itiraf etmesi zor geliyor kendime
Aslında bu cevap bekleyen biri soru değil
Kalbim yoruldu yazmak istedim 🥲
Değer görmemek çok canımı yakıyor
Belirsizse sevmiyordur bu kesin ama itiraf etmesi zor geliyor kendime
Aslında bu cevap bekleyen biri soru değil
Kalbim yoruldu yazmak istedim 🥲
Değer görmemek çok canımı yakıyor
Cevap
1Cevap
İnsan bazen öyle bir durumda kalır ki o ânı anlatacak kelimeler henüz keşfedilmemiştir öyle birşeymi?
Evet 🥲
Mesahima dahi cevap vermiyor atıyorum gelicem diyor gelmiyor eve geçince yazcam diyor yazmıyor umursanmK yani prenses olmayı kastedmedim insan yerine konmak istedim sadece 🥺
Eskiden geçmişimi sorun ediyordu belki hala öyle
Daha yeniyiz tanıştık direkt svehili oldum gibi bişi aslında hızlı yaşayıp hızlı bitirmek değilde hızlı yaşayıp doyamamak var benim tarafımdan o ise ne istediğini kendide bilmiyor beni görmek istiyor ama onu girmemk içi. Götü tülü konuşmuyoruz iki aydır belki ve mesajlara geç dönüyor bende alttan alıyorum belki cepte girudgu için olabilir
Çünkü benim geçmişim sorun yoksa o da beni seviyor biliyorum sadece geçmişimi sorun ettiği için evlenmez benimle sevhilide olmaz ama vazgeçmiyor da
Küçük bir yakinalsma diyelim ama onun dışında çok yanlışım oldu ve çocuk dindar biri o yüzden sorun etmekte haklı
Ona karşımı derken şöyle yakinalsmam oldu ya işte bana demişti ki ben sana dokunmaya kıyamam başkalarıyla neler yasanissin gibi bişi demişti sanırım buna üzülüyor kabullenemeiyor yani bildiğimiz erke gruruna yediremiyor jaklida ama bana hep diyor ki bu sorun dgeil cinku ben ona açıkladım tövbe ettim dedim ha ufak tefek hatalar yaosamda eskisi gibi tensel bişi yapmam artık zaten çok pişmanım o da evet hak evriyor Allah'a affetsin benim affedip affetmememin jnemi yok diyor yani bana kizmaiyorda ama çok üzülüyor beni hayatına alamaz yani
Bana bir keresinde dmeisti ki bu yük bana gair geliyor yani benimle sevgili olsa acı vekicek
İlgisiz davranıyordu işte dün tartıştık arkadaşım aracı oldu işte gitmeye kalkıştı çünkü arakadasim açıklamış bak foto istiyorsun güzel söz diyorsun sonra soğuk yapıyorsun kız unutlaniyor istemiyorsan istemiyorum de dedmis o da istemiyorum diyor işte arkadaş kalmaya ikna ettik bana dedi ki bak hiç beklentin olmasın ee dedim önceden dediği güzel sözler ne dedim diyor ki hatalı davranmisim
Ama biliyorum içten içe seviyor çünkü geçen sormuştum beni hiç sevdin mi diye dedi çok sevdim emin ol dedi az sabhlamadik dedi peki ne zaman vazgectin beni sevmekten dedim vazgeçtim desem yalan olur ama şu an ilişki istemiyorum dedi
Arkadaşımda işte bana evlenelim dmeitsi onu sır dedim sordu özel biai boaver ebkenemeyiz biz vs gibi seyelr dedi yani gecmisim yine sorun
Peki onun geçmişinde bu ve buna benzer bir şey hiç olmamismi olduysa sende bunu sorun etmesi tuhaf olmadıysa senden tam olarak ne istiyor sevgili olarak istemiyor ilişki istemiyor ama sendende vazgecmiyor yani çok çelişkili ifadeleri var kaç aylık bir iliskiniz vardı ve ilişki başında senin geçmişini bilmiyormuydu öğrendikten sonrami senden ayrılmaya karar verdi?
Hayır onun geçmişinde hiç benzer bı olay yok Allah korkusu olan biri benimde bu yaptığımı dibi yonunden düşünüyor aile i hiç dusunmedin mi de diyor ayrıca
Biz Nisan başında tanıştık ve tanışır tanışmak bir çekim oldu sevgili gibi olduk ve haftamız gelmeden ben ona tüm gevreği anlattım sanal bir ilişki zaten hiç bulusmadik ve başta beni kabullenmeye bu durumu yok saymaya çalıştı zaten olayı ilk anlattığında sabaha karşıydı ve biz sabah oldu öyle uyuduk goruntulu konuştuk gözleri çok sisimisti ağlamaktan ve bana farketmirmeyee çalışıyordu elbet geçer unuturuz sen üzülme diyordu çünkü bende ağlıyordum zaten normalde ben yazıyordum o konuşuyordu müsiat değildi ortam o ara sesini kapattı ağlaması ilk başlarda başladı muhtemelne çünkü görüntüyü açtığımızda gözleri kan canagiydo ve vazgeçemiyor değil aslında safece görünce hoşuna gidiyorum bence mutlu oluyor ama bu olaylardan kaynaklı da evlilik ciddi ilişki vs kaldirmaiyor
İşte bu çeliskiyi dün arladasim sorguladi işte o da haklısın vs dedi ben zaten dedim ona dedi ilişkiye hazır değilim diye dedi arkadaşım evlilik istediğini söylemişsin şimdi iliksiye yok diyon niye evlenmek istemiyorsun dediğinde özel bir konu vs demiş yani benim geçmişim
Anlıyorum ama ben halen onun tam olarak ne istediğini daha doğrusu senden ne istediği konusunda emin olmadığı düşünüyorum yani onunda kafası karışık keza senin geçmişini neden sorun ediyor adı üstünde geçmiş ve geçmişte kalmış tam olarak sana bir şey soyluyormu ve tek sorun senin geçmişinmi başka şeyleride sorun ediyormu
Veya senin onun hakkında birşeyi sorun etmiyormusun bir insan herşeyiyle mükemmel olamaz mutlaka ondada sana negatif gelen özellikleri vardır varsa öyle bir şey bunu ona karşı dile getirdi mi birde bu geçmişinde yapmış olduğun yakınlasmada ne kadar ileriye gittin yani ne kadar ileriye gittiğini ona söyledi mi
Haklısın ben yazarım
İnsanlardan beklediğin değeri sen kendine göster, iyileşirsin 🤍
Olmuyor ondan gitmeyi başaramadım
Değer görmediğin yerde durmak sana zarar verir, canının yandığı yerde iyileşemezsin
Farkındayım ama hiç güçlü değilim vpk yoruldum onsuz olmaya gücüm yok hibi dönüp dolaşıp ona dönüyorum yine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu süreç seni duygusal olarak oldukça yormuş. Kendini değersiz hissetmek çok zor bir duygudur, biliyorum 🥺. Ama şunu unutma, senin sevgini ve zamanını hak eden biri seni hiçbir zaman belirsizlikte bırakmaz. Kalbini dinle ama mantığını da tamamen devre dışı bırakma. Bu tür anlarda kendine zaman tanımak, duygularını analiz etmek ve ne istediğini netleştirmek faydalı olabilir 💛. Yalnız değilsin, kendine nazik ol.
Gotmeliyim ama gidemiyorum ondan
Ona gitmekte zorlanıyorsan, duyguların hala ağır basıyor demektir. Ama unutma, senin mutsuzluğunu görmeyen birine verecek daha fazla neyin var? 🌪️ Kendini önceliğe al; başkalarının değerini senden çalmalarına izin verme. Zordur ama bu yükün altında ezilmek hiç adil değil...