Eski sevgilim bir kızla konuşuyormuş. Cikicaklarmis sanırım. Kuzenim anlattı bana. Kızın fotusunu felan gösterdi kız bana çok benziyor. Ben onu hep bekledim affetmek için. Affederdim herşeyi göze alırdım okadar çok seviyordum. Ama aklım almıyor. Bir sene oldu ayrılalı. Nasıl bu kadar çabuk unutmuş herşeyi. Ortada kötü bir ayrılık ta yoktu. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ben ona ne yaptım Allah aşkına canım yanıyor. Birlikte olabilmemiz varken neden o kız? Ve nasıl? Nasıl başka biriyle olmak isteyebiliyor? İlerde görürsem sosyal medyada fotoğraflarını vs. Dayanamam. Kızdan hoşlanıyorum felan demiş. Aklımı kaçırıcam. Nolur yardım edinnn
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden nasıl diye sorgulamın bi anlamı var mı bunları düşünmek sadece kendine zarar verir unutmaya çalış kimse vazgeçilmez değil sonuçta
Benimle olması varken neden onunla aklım almıyor?
olması gereken buymus hayırlısı buymus kafana takınca bi seyler düzelecek mi hayır her şey olacağına varıyor kaderinde olan kisi o değilmiş demek ki kendini üzmenin bi anlamı yok
1 sene olmuş daha ne olsun kaç yıl beklemesi lazım?
Canım çok yanıyor ben onu hep bekledim
Beklemicen işte. Devam et ağla ağla hayatını yakarsın ona da bi bok olmaz. İstemiyo demek ki bitti gitti
Neden sadece benim canım yanıyor anlamıyorum. Neden istemiyor? Ben ona ne yaptım ki
İçinden gelmiyo demek ki
Neden işte? Ben ona bişey yapmadım ki
Bak mesela bunu sorman itici. Yapman gerekmiyo içi çekmemiş. Yoldan geçen sana hiçbişey yapmamış birine ver madem sen de için alıyomu? Sana “ben sana naptım ki” desin vermezsen
Ama yaşanmışlıklar var. Onunla çok şey yaşadım
Sizin burçlarınız nedir
Ben balık o ikizler
https://youtu.be/r60L5xC8J0I
Sen bu kafayla daha cooook 2. 3. 4. Kişi olursun
Neden öyle dedin
Nedeni ortada.
Adam hatalı
Üstüne başka kızlarla
Sonra birde sen gurursuzca diyorsunki.
Gelse affederim.
Sen bu kafayla iflah olmazsin
Kız öyle kötü bir kız değil. O* rospu bir kız değil yani. Kullanılabilcek bir kız değil fotolarına baktım ciddi düşünür yani. Benimle olması varken neden onunla aklım almıyor
Mesele kız mı
Mesele senin saflığın.
Ayrıca Sen bu adamla yatiyormuydun
Yatmak istemişti izin vermemiştim
Adam birde yatmak istedi öylemi
Sen bakiremisin
Evet bakireyim
Yaşlar kaç sizin
Neden ayrildiniz
Ben 20 o 18 Daha önce ben ondan iki kere ayrılmistim haklıydim da. Oda ayrılmak istemişti bir anda hiçbir sebeb yokken. Bende küfür etmiştim. Küfür ettiğim için affetmedi.
Senden 2 yaş küçük ergenle mi sevgilisin sen😃😃😃😃
Bu ergen birde senle yatmak istedi öyle mi.
Ya siz nerenizle düşünüp yaşıyorsunuz acaba
Off off inan bende bilmiyorum. Ama o kızı benden daha çok severse gerçekten canım yanar.
Ben ne diyorum sen be diyorsun. Adamın sevmesi diye bir şey yok.
Adam tipini kullanıp mkkme peşinde. Seni mkemedi şimdi başkasını mikme çabasında. Kızım sen beyninle ne zaman dusuneceksin
Ama o kız kullanılcak bir kız değil hiç öyle biri durmuyor
Neyse sen gervektende IQ sorunu olan birisin. Ve şu an zaman kaybisin
sende ona benzeyen birini bul ozaman.
Benimle olması varken neden onunla aklım almıyor? Ben ona gerçekten kötü bişey yapmadım aramızda kötü bi ayrılık olmamıştı
ayrıldıktan sonra neden takılıyorsunuz böyle konulara ayrılmışsın zaten sende kendi yoluna bak bence.
Neden ayrıldınız?
Daha önce ben ondan iki kere ayrılmistim haklıydim da. Oda ayrılmak istemişti bir anda hiçbir sebeb yokken. Bende küfür etmiştim. Küfür ettiğim için affetmedi.
İki kere ayrılmışsın zaten, boş ver ne hali varsa görsün. Sana layık olsa şimdi yanında olurdu
şu an çıktığı kızı benden daha çok severse canım çok yanar dayanamam
Sevecek zaten üzgünüm
Demekki nasip değilmiş, o benim imtihanımmış kadere teslim olmak gerekir yapcak bişey yok
Ya evet , eş bulmak adam gibi adam bulmak, kadın gibi kadın bulmak kolay mı? İnan hiç geriye dönüp bakmadım bakmam da , gidenin işi rast gelsin
Aynen öyle, böyle neden neden diye sorguladıkca işin içinden çıkılmıyor. Nasip değilmiş yapcak bişey yok
👍👏