harekete geçmek değil de o fikirleri düşünmeyi çok seviyorum kan dehşet görüntüleri de seviyorum
işkence fikirleri çok hoşuma gidiyor cjkdvnf
özrdilerim
harekete geçmek değil de o fikirleri düşünmeyi çok seviyorum kan dehşet görüntüleri de seviyorum
işkence fikirleri çok hoşuma gidiyor cjkdvnf
özrdilerim
Hanımefendi siz sadomazo musunuz? asfdkljaşsd
Şaka bir yana, şiddet eğilimini bastırmak zor olabilir ama mümkün. Öncelikle öfkeyi fark etmek ve onu tanımak çok önemli çünkü kontrol edilmezse şiddete dönüşebilir. Derin nefes almak, kısa yürüyüşler yapmak ya da spor yapmak sakinleşmeye yardımcı olur. Duyguları yazıya dökmek ya da güvenilir biriyle konuşmak da rahatlatır. Kendini tetikleyen durumları bilip onlardan uzak durmak gerekir. Bazen profesyonel destek almak, terapistle görüşmek büyük fark yaratır.
Anlık atak değil genel, düşünmek keyif veriyor
O zaman, bir şey olmaz. Düşünmeye devam et, boş ver.
Canlılarla yakın ilişki kur. Eve ya da bahçeye kedi köpek al besle onlara alıştıkça zarar gelmemesini isteyeceksin. Bir nebze bu düşüncelerin geçebilir. Osmanlı döneminde kasaplar 6 aylık çalışmalarından sonra merhamet duygusu kaybolmasın diye 1 ay bahçivan olarak atlarla ve diğer hayvanlarla içli dışlı olurmuş başarılı da olmuş. Tavsiyem budur
Zaten hayvanları bitkileri inanılmaz fazla seviyorum, ben insanları sevemiyorum. Acımıyorum da
Bastırılırsa katil çıkartır insanın içinden o yüzden dönüştürmek gerek. Herkes iyiliği hak etmez mesela. Hayvana, bitkiye, insana zulmedene şiir okunmaz. Kavga enerjini oraya, o gereksize akıtabilirsin
Cevap
25Cevap
Bir adet sadist gördüm sanki. Dkk
Evet ama sadece düşüncesi ilgimi çekiyor hatta mutlu ediyor beni hypelanıyorum djcn
Düşünceler için kimseyi bir kalıba koymuyoruz. Ejjd
psikoloğa git direk
Meyilli değilsin Sister sevmek izlemek sevdiğin anlamına gelmiyor gerçekte karşında birisini doğramadıkları sürece uzaktan izlemeyen mi var.
Kanlı animeleri seviyorum bende mortal kombatta fatality yapmaları filan
Idk, insanların azalıyor olması da biraz hoşuma gidiyor tanımıyorum etmiyorum sonuçta nüfusun da azalması lazım
Bilinçli nüfus azaltma yapılıyor ama şu an daha kötü şekilde yapılıyor insanları ekonomik olarak yok etmek için susuz bırakmak için doğada tahribat operasyonları çekiliyor. Böyle azaltmak işkence o insanlar napacak saldırgan hale gelmeyecek mi?
Ama bu hamlelerden bahsetmiyorum neyse daha açıklamayacağım dile getirsem iyice gaddar görünürüm gibi geldi...
üzerinde ağır musallat var
bunlardan kurtulmalısın
bu işin sonu intiharakadar gider
Tamam
Yorumlarda empati yoksunluğundan bahsetmişsin, sen antisosyal kişilik bozukluğu, psikopati ya da narsistlik olabilir, bir araştır bence
narsisizm var da bilmiyorum ya anlık sordum, vazgeçtim sorun yok ben de böyleyim xd
şöyle; ben birine bir şey yapmayı düşünmekten ziyade onların başlarına bir şey gelişini seviyorum kendim karışmam (bunu yazarken çok kötü hissettim asdfghj
özrdlrmmm
Bunun rahatsızlık olduğunu düşünüyorum düşüncesi korkunç fiiliyatta olsa ruhu kirlenir insanın vicdan azabı ile huzur bulamaz
Bilmiyorum
haberleri takip et zarar veren herkes bu süre sonra iç dünyasında bunun muharebesinde başarız olup intihar ediyor ya da toplumdan uzaklaşıyor toplum zaten dışlıyor yks sınavına girmesine annesi izin vermedi diye annesini öldürmüş sonu ne oldu intihar etmiş
Birine zarar veriyorum veya birine zarar vermeyi düşünüyorum demedim ki, içerikleri hoşuma gidiyor benim
Hoş değil normal sağlıklı değil düşüncen aklından geçmesi de kötü fiiliyata geçmesine ramak var gibi düşündüm aklımız zihnimizde olan yaşama geçer çünkü aklını zihnini temiz tut diye boşuna demiyorlar insanın ruhu kirlenmesi gerekir. Şiddet kötülük insana iyilik getirmez
Uygulama yoksa düşüncede sakınca görmüyorum. Kendimi kontrol edebiliyorum ve ben de senin sevdiğin şeyleri seviyorum
Galiba öyle evet
Kimseye ve kendine de zarar vermiyorsan sorun yok
Bir damla kan görsen altına sicarsin TV de bizde seviyoruz
Aslında tam böyle değil, dediğin gibi düşünseydim zaten neden soruyu sorayım.
Demek istediğim; yarın senin boğazın kesilse ve ölsen benim bunu öğrendiğimde düşündüklerimden keyif alacak oluşumdan bahsediyorum. İnsanların ölümlerine - alenen değil, içten içe- seviniyor olmaktan bahsediyorum
Umarım insanlar hakkında düşündüğün şeyler başına gelmez
Yapacak bir şey yok
Başına gelse zaten yapacağın bir şey olamaz
Ben de onu diyorum uzatma be sanki isteyerek yapıyoruz sorun olarak gördüm sordum seni kesmeyeceğim
Profil resmindeki soğuk bakışlarından belki zaten bir gerilim filmindeki güzel ve tehlikeli bir kız gibisin.
Sen gizli bir psikopattın, artık keşfettin ve dışa vurdu. Şimdi yürüyen tehlikesin shckfjk
yeni keşfetmedim ama sorun olduğunu yeni keşfettim öbür insanlar böyle değilmiş laöxlsmx
Belki doğru olan sensindir dhkfk
Site kuralları gereği buna ben de cevap veremem
Bu dediğin kanıt dizisinde bir bölüm olarak ele alınmıştı
Cok tehlikelisin. Bu duygulari kolay kolay bastiramazsin bence.
Bunlara kendini odaklama yoksa daha fazlasını istersin
Ben motosiklet sürüyorum şiddet sevmem zaten bütün herşeyi motosiklet atan biriyim motosiklet olmazsaydı çok kötü hissederdim kendimi yinede şiddet ten uzağım tarzım değil ama nezaketle çok insan dövmüşlüğüm var 😂
Filmlerde bunu izlemek falan hoşuna gidiyor anlaşılan. Yani sanmıyorum bunun kötü. Bişey olduğunu. Tabi psikiyatr değilim. Ama çok korkulacak bişey değildir
Filmde değil, gerçek olaylar katliamlar depremler. Bunlara hem üzülemiyorum hem de sonuçta nüfus azalıyor yani iyi yanından da bakınca ne bileyim vnbjnf
İnsanlara merhamet duyamıyorum
Bu kötüymüş ya.
Nüfus azalıyor belki mantıklı bir bakış açısı da
O enkazın altında nefes alamadan günler geçirdiklerini düşününce insanda biraz merhamet duygusu canlanmalı
Birçok insan kötü ölüyor çok olağan gibi geliyor, ölenleri tanımadığım için empati yapamıyorum
Empati yapmak için tanımak gerekmiyor işte.
Kendini bedeninin zor sığdığı bir çukurda düşün. Ve üstüne sürekli baskı uyguladığını
Aldığın nefeste içine toz dolduğunu
Bence çok da zor değil
Tamam ben de ölürdüm işte napabilirim ki birinin ölmesi o kadar büyük bir olay değil, anlatmayın çünkü bana trajik gelmiyor maalesef böyle
Ölmesi zaten bir şey değil. Anlattığım da ölüm değildi.
Ama sen o acı çekmesine bile acımıyırsun
ben de onu diyorum
Hissizlik hastalığı var sende
O zaman sen narsiste benziyorsun... normalde naif biriydin korkuttun simdi.
Oooo böyle bir eşim olursa beni döver la erkeğe şiddet
Bi güzel ezdi çiğnedi sonra özr dlrm
uf kendimi de ifade etmem lazımdı napayım hahahs
Sıkıntılı bi tip değilim aslında ama insanlara acıma duygusu hissetmiyorum ben maalesef
Tanımıyosam üzülmem
cocukluk travmalarını silerek
Abi bu travmatik bir şey değil ya birilerine zeval gelsin istiyorum içten içe dkvmc
dövüş sporlarına gitsene
karate
vb...
Sporla ilgilenmiyorum ama düşüncem belki gerginliği atarım
imkanın varsa başla
rahatlatır
Genel yaşantın nasıl
Elinle bastırabilirsin baby
Düşüncede kalıyorsa bastırılmasa da olur jajaja
Biraz psikolojin ufaktan bozuk
Biliyorum çözdüm seni
Seni tanıyorum seni çözdüm biliyorum yazıp durma sorulara çünkü merak uyandırmıyorsun, mesaj atmayacağım xd
Haha umrumda değil yazacağım
Bir şey söylicektim ama boş ver
cannibal holocaust izle
Fikrim yok
Susarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?