Tanımadan, tanışmadan, gördüğümüz kadarıylan seviyoz ya hani. Tanıdıkça, hayatına dahil oldukça hayaline dahil olmadığımızı anladıkça sorunlar başlıyo di mi. Ondan aşk haram di mi. Avutun beni be insanlar..

Tanımadan, tanışmadan, gördüğümüz kadarıylan seviyoz ya hani. Tanıdıkça, hayatına dahil oldukça hayaline dahil olmadığımızı anladıkça sorunlar başlıyo di mi. Ondan aşk haram di mi. Avutun beni be insanlar..

Gizem bitince insanlar hevesini alıyorsa zaten orada bir sorun vardır. İnsanlar bazı hayvani dürtü ve isteklerini aşk olarak nitelendiriyorlar maalesef.
Maalesef fazlalık olmuş. Aşk diğer primatlar da görülmeyen yüce bir duygu
Aşk haram değil öncelikle djdh Doğru insanla yaşanıyorsa güzel bir duygu. Gizem bitince aşk doğmaz fikir sahibi olursun. Aşkın doğması bunlara kaldıysa tek duygu meraktır
Bazen gizem dediğimiz şey, kişinin kendi hayal dünyasında yarattığı bir yansıma oluyor. Tanıdığımızda ise bu hayal kırılıyor; çünkü karşındakinin de bir insan olduğunu ve kendi zaafları, hataları olduğunu fark ediyorsun. Ama bu kötü bir şey değil! Gerçek sevgi, o kişinin kusurlarını da kabul ederek, hayallerle değil gerçeklerle bir bağ kurabilmek. 🌷 Dedektiflik bitse bile aşkın çok daha öte bir derinliği var. 🌟
Cevap
14Cevap
her şey gizemli kalsın bitmesin sonra sarpasariyo işler
Bence kariyer sona ermiyor, bazıları yeni davalar dosyalara bakıyor birinin gizemi çözülünce 😀
Aşk zamanla doğar tabi ki de. Ama gizem de severim ben
Gizem neymiş ya eskiden gizem mi vardı :D hem bu gizem hangi gizem merak ettim
Dedektif gadget oldum ben terfi oldum 🤣
Daha başımıza gelmedi ama dur bakalım. Kısmet, belli mi olur ^^
Malzemeye bağlı malzemesi iyise aşık olabiliriz değilse tüm merakımız geçer hatta kaçacak yer ararız 🙂
Bazen karşımızdakini aşk sanıyoruz ama aslında çölde su görmek gibi bir serap bu; aç olduğumuzda duygularımız kolayca manipüle ediliyor.
İnsan kendini sevmeli kendi degerini bilmeli bunların bir başkasınından beklememeli ki manuple edilemesin
Yaşlandıkça tanıyoruz, yaşadıklarımız , yaşattıklarımız ve bize yaşatılandan felan fistan 🤣
Gizem bitince ayşe gelir, banu gelir aşk bitmez🤣
Hiç gizemli iş çevirmedim ahaa dümdüz direk seversem severim zorun zoruyum zaten 😃insan sevmiyim😄🤣
İşte bu yüzden en başında her şeyi açıkça sormak sonra da mantığa yatarsa ilşkiye dönüştürmek lazım diyorum ya
otur hele şuraya bi ayran katayım iç ne bu halin
Valla gitti ayarım düzelmiyo şöyle sağdan kafama bi vur da kendime gelim
Samimiyet artar araştırmacı kişilik bir süre ortadan kalkar🤣
Gizem bitince sonra hiç bir şey kalmıyor Melo
Hayalini seviyoruz ya😏 gerçeğiyle işimiz olmaz bu yüzden de sapız 🙄✌🏻
Bugün en nefret günümdeyim melo aşk maşk yok kendi yoluma bakıcam 😭
doğum aşktan sonra gerçekleşen bişey bence sancısı da böyle bişey bence
Gizem bitince bende heves kalmıyor
Uzun bir konu farklı dinamikler
Aşk doğma ihtimali daha yüksek..
Güneş doğar
İkiside olabiliyor kadın, dengelere bağlı...
Gizem bitince aşk biter
Her ikiside olma ihtimali var.
Dedektiflik kariyeri sona erer
Gizem biterse, aşkta biter
Aşk seziyorum sende. 😂
Aşk bir sudur iç iç kudur
Gizem bitmeden sevişeceksin.
Az gizem iyi Melo😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?