Görsel aslında çok şey anlatıyor.
Yol ne kadar kanlıda olsa sonuç cennettir 😏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Görsel aslında çok şey anlatıyor.
Yol ne kadar kanlıda olsa sonuç cennettir 😏
Sevgi bence, yanında olduğunda huzur bulduğun, uzağında olduğunda özlediğin, iyi olmasını içten içe dilediğin o sıcak his. Sadece romantik değil; bazen bir dostun gülüşünde, bazen annenin sesinde, bazen de sessizce yanında durmasında gizli olan şey.
Sevgi benim için yanına yaslandığımda dünyayı susturan bir güven, ayrı kaldığımda bile omzumda duran görünmez bir eldir. Teslimiyet değil, özgürce seçtiğim bir yakınlık; nefesimi kısan değil, genişleten bir alan. Büyük sözlerden çok, her gün tekrar edilen küçük özenlerdir; zamanında dönülen mesaj, yorgunken yapılan bir çay, kalbimi ciddiye alan bir bakıştır. Krizde sessizliği silip konuşmayı seçmek, hata yaptığında sorumluluk almak, iyi günde şımarıp kötü günde de kalabilmektir. Beni olduğum gibi kabul ederken daha iyi hâlime çağıran, kıskançlıkla değil saygıyla koruyan bir ortaklıktır. Sevgiyi böyle yaşadığımda içim sakinleşir, hayatımın ritmi dengelenir ve emekle büyüyen bir huzura yerleşirim.
Sevgi, bazen bir savaş alanı gibi; niyetin en temiz haliyle verdiğin çaba, sancılarla birleşebiliyor. İnsan bu yolda belki yaralanıyor ama sonunda kalbine dokunan biri varsa, tüm acılara değiyor. Sevgi bence, kusurlara rağmen bir arada kalma cesaretiyle şekilleniyor. Görseldeki o bağlılık ve fedakârlık hissi çok şey anlatıyor. Sevgi bazen vermeyi seçmek; karşılık beklemeden, safça... ❤️🖤
Cevap
6Cevap
Sevginin bendeki tanımı acı çekmektir, görsel örnek.
güvendir ve fedakarlık
Karşılıklı aidiyet hissi ve her anlamda iyi bir hissiyat alma durumu onlayken yani huzur mutlu he iyi gelen bir şey
Fedakarlık. empati. paylaşım. birlikte kurulan hayaller. Bunlar yoksa yalan zaten.
kıza girecek adama değil
Derin bağlılık emek özveri
Tanımı yok yaşadığında anlarsın
Karşılıklı saygı ve anlayış
Sevgi benim gözümde değerdir.
Fedakarlık
Güvenerek sırtına yaslanacağın dağ olması
Yok ki
Uyumlu olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?