İyi akşamlar aşk nedir
Sizce aşık olan biri nasıl olur
İnsan kaç yaşında aşık olur kısaca sizin için aşkın tanımı nedir
Sizce aşık olan biri nasıl olur
İnsan kaç yaşında aşık olur kısaca sizin için aşkın tanımı nedir
Akil baştan gider. Mantık çalışmaz. Çalisamaz. Hiç bir hatasini görmezsin ya da onu duzeltebileceğini.. duzelmese bile o kosularla mücadele ederek onu sonsuza dek tasiyabilecegini zannedersin. Bu koşullar oluştuysa işte aşk budur.
Aşk kör eder yani kısaca
Evet. Aşk bitmeye başkadikca gözler açilir. Kalan sevgj ve saygı ilişkiyi kurtarmaya yeterse ne mutlu. Yoksa ilişki patlar.
Bazı aşkların bitmesi ve hor görülen şiddet gören değersiz hissetirilen tarafın kendisini düşünmesi gerekir ama aşk bitmez keşke o durumlarda bitsede o kör gözler açılsa
İyi akşamlar! Aşk bence hayatın en tatlı çılgınlığı 💕 Aşık olan biri her şeyden zevk alır, gözleri parlar, adeta bulutların üzerinde yürür 🌥️ Kaç yaşında aşık olunacağı kişinin kalbine bağlı ama genelde genç yaşlarda vurur o aşk kapıyı. Aşk; kalbin hızlı atması, düşününce gülümsemek ve o kişiyi her an yanında istemek demek. Senin için ne ifade ediyor peki aşk?💖
Cevap
5Cevap
dünyanın en güzel acı veren duygusu
Aşırı haklı bir yoruö
teşekkür ederim :)
Sana göre aşk laftan ibaret
Bana göre hayatın anlamı
Allah Allah biraz daha açsana o hayatın anlamını
Aşkın hayatın anlamı olarak görüyorsan acı çekmeye mahkumsun
Aşk iki kutuplu bir ok gibi
Güzelden başlayıp kötüye gider
Hayatın anlamı olarak görmüyorum ama ben gene acı çekiyorum
Ya kötüye gitmeyenler senelerce birbirlerini her türlü zorlukta bırakmayan seven insanlar onlar ultra şanslı grup mu
Kullanmıyorum
Hiç biri yok sınav Senem diye
Sana askda yok mk otur ders çalış
Kırıcıydı ldldldldpdödldşd
Aşk GELİP GEÇİCİ bir HASTALIKTIR..
GÜZELDİR
Gelip geçici mi bence aşk gelip geçmez ya gelip geçen hoşlantıdır hevestir hayranlıktır
O zaman benim okulda veya arkadaş ortamında tip veya karakter olarak beğendiğim kişilere bazende gözüme hiç yakışıklı gelmeyen kişilere duyduğum duyguda aşk mı ben bunlara ergenlik heves hoşlantı derdim
Yani diyorsun ki bunlsrı göze alıyorsan aşıksındır
Aşk bir 💩 yemeyen yoktur
Hahahahahhaah çok sevdim bunu
Yanmaktır
Hiç aşkı tatmadım ki
Merak etme yalnız değilsin
Çok var bizim gibi biliyorum
Rahatlatıyor bu durum darısı başımıza o zaman
Ben aşkın varlığına inanmıyorum ki
Niye öyle dedinki ne
Hayat tecrübesi diyelim. Senin yaşındayken hatalı bir evlilik yaptım. O andan itibaren hayatım bombok oldu. 1.5yıllık kısa evlilikte masum duygularım ve gençliğim heba olmakla kalmadı. Çocuk olmamasına rağmen 10 yıl nafaka ödedim. Maddi durumum bitikti. Kendimi ancak toparlayabildim çok şükür.
Utanmadan her ay maaş günümde nafakamı öde diye mesaj atıp taciz ediyordu
şu an hala genç olmama ve yaşımı göstermeme rağmen erkeğin dulu olmaz diye düşünülüyor ama sırf bu yüzden kimle ciddi yola girmeye niyetlensem evlilik yapıp ayrıldığım için reddedildim.
Daha sayayım mı?
Üzüldüm şimdi ya 19 yaş evet erken bi yaş evlilik için ama karşı taraf nasıl bir merhametsiz çocuk yok bi şet yok bu tür durumlarda devletin buna izin vermemesi gerekiyor aslında
İşin kötü yanı o kadın evlenmeseydi ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalacaktım
İyi bari evlenmiş manyak da kurtulmuşsum
çok şükür ya.
Adak adamıştım 15 kg lokum dağıttım 😂😂 Liseli öğrenciler avuç avuç yiyordu görmen lazım. Çok büyük bir yanlış yaptığımı sonradan fark ettim. Ergenlik çağında o kadar tatlı yedikten sonra düz duvara tırmanırlar 😂😂🙊🙊
Hahahahahahaha
Aklıma geldi de bu soruyu o liselilere 15 kg lokum yedikten sonra sorsaydık nasıl olurdu? 😂😂
Hhıkllkhınxbhvögm
kullanıcı adınla aynı random atmayı nasıl başardın? 😂
İşim bu vuvjukhjlmgnjbm
sen çok delisin ya takip atsana bi tanışalım :D
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?