Selam canlarr,
Cahillerle tartışmak sıkı ve çok yorucu.. İnsanların bunu hala neden yaptığına anlam veremiyorum :D
Siz hala tartışıyor musunuz? Yoksa haklısın diyerek konuyu kapatıyor musunuz?

Selam canlarr,
Cahillerle tartışmak sıkı ve çok yorucu.. İnsanların bunu hala neden yaptığına anlam veremiyorum :D
Siz hala tartışıyor musunuz? Yoksa haklısın diyerek konuyu kapatıyor musunuz?

cahille sohbeti severim ve damarına basar dalgaya alırım. çokta eğlencelidir bu hareket. zaten sonuca ulaşamayacağımızı, karşımdakinin hiçbir argümanı olmadan deli skine tutunurcasına kendi görüşlerine tutunmasından anlıyorum. o noktadan sonra artık sohbet stratejim, sonuca varmak, kaliteli bir tartışma sonucu yeni bir bakış açısı edinmek değil, delirtene kadar onu kendi silahıyla vurmaktır. ardından, bu zamana kadar boşa yaşadığını ve konuşmaya değer olmadığını söyleyerek susar veya yanıtsız bırakırım. sizde böyle yapın, baştan susar veya haklısınız derseniz güçlenirler. belki bu utanç onları hırslandırır ve araştırmak için bir kıvılcımı ateşler.
Cahil insanlara had bildirmeyi severim. Buradan o ayağımı kaydırmak isteyen, ahlâksızca bana ve @Asya_2275 aynı kişi diyerek iftira atan, karşıma çıkmaya hile cesaret edemeyip orada burada dedikodu yayan o karakter yoksunu kişi karşıma çıksaydı çok güzel medeni şekilde tartışabilirdim. Adminlere de bildirirdim kendisini.
Artık hiç uğraşmıyorum çünkü ne dersen de kendi bildiğini okuyolar. Cahille tartışmak duvara konuşmak gibidir, anlat anlat anlamazlar.
Ben de enerjimi böyle insanlar için asla harcamam.
😘
Haklısın demek istemiyorum ve demiyorum. Muhattap olmuyorum. Nefes tüketmeye değmiyor...
Engelle geç, aç köpek havlar, havlayan köpek ısırmaz...
Anladım 🤣
Teşekkür ederim
Cahillerle tartışmak gerçekten de bir enerji kaybı gibi! 🤷♀️ Genelde haklılık arayışı yerine onları anlamaya çalışarak ya da "Haklısın, olabilir" diyerek geçiştiriyorum. Çünkü bazı insanlarla yaptığın tartışma, karşılıklı öğrenme yerine ego savaşına dönüşüyor ve bu hiçbir yere varmıyor... Doğru bildiğinden eminsen, tartışmaya hiç girmemek en güzeli. Kendini yormak yerine enerjini güzel şeylere sakla derim! 😊
Cevap
11Cevap
Evet cahillerle tartışmıyorum.. çünkü zaman harcamaya bile değmezler anlamadıkları için. bunun yerine çöpe laf anlatmaya denerim daha iyi
Bende yapıyorum anlamsız nedense, aman boş ver diyorum sonra
Cahil insanlarla hiç işim olmaz güle güle derim 😃
Herkes kendini bir b*k zannediyor sen kendini iki b*k zannediyorsun diyorum tartışmayı başlamadan bitiriyorum 😂
Çok damarima basıyorlar , bazen sinirli anima gelince Allah ne verdiyse 😂 Bazende hiç uğraşmıyorumm..
Eskiden tek tek yazardım konusurdum acıklardım simdi tam yapıcam diyorum ki kendimi niye yorayım diyip vaz geçiyorum dmmdmd
Reis bana kötü bir hayatan gelen birine bilgilerle bir tavsiye ver her günü geçmiş hataları yüzünden kafasında acaba birsey olur mu sorusu olan tam yol ayrımında olan birine?
Ben egomu tatmin ediyorum bazen komik oluyorlar
Bir söz vardı ahmağa yapabileceğin en büyük iyilik onu kendi haline bırakmaktır diye öyle yaparım
Evet bıraktım nasıl görmek isteyip öyle gördükleri için uğraşamam
Birisini bıraksan birisi çıkıyor illaki çok zor çook.
Bazen had bildirmek gerekiyor yoksa ben susturdum sanıyor daha da hadsizlesiyor
bırakırım cahilide bırakırım boşa tüketecek enerjim yok
Yorucu ama bazen başarılı oluyor. İyi anlatıyorsan kimisinin fikri değişebiliyor. Tabii bu çok düşük bir ihtimal. On kişinin ikisi üçü falan aydınlanıyor. Ben o iki kişi için devam ediyorum
Cahille sohbeti kestim
Tenks üvey baba 🙄
Yakıştı sana dmkdjd selinde üvey annem 😅🫀
Çoktan öğrendim öylelerine laf anlatmayı, takmamayı
Cahillerle bırak tartışmayı yüzlerine bakmayı bile bıraktım
Cahillerle söhpeti kestim
Cahillik kavramı kişiden kişiye değişir.
Çok tartışmayı bıraktım.
çok cahilsin :) derim geçerim
Hayır CVP bile vermem
Maalesef. Belki düzelir diye bir umut, devamke
İnadına diyorlar ki bize laf sok
Onlara laf anlatmakla uğraşmıyorum genelde
Hiç muhatap olmuyorum.
Bıraktım ve hayatimdan da çıkardım
Çoktan 😇
Thoth cahille tartismaz
▂▃▅▆▇𝕿𝖍𝖔𝖙𝖍▇▅▃▂
Zor oldu ama başardım