Çabuk benimkinin dolaba koyduğu şeye bakın😅😅 hiçde ses etmiyor pusuda bekliyor

Çabuk benimkinin dolaba koyduğu şeye bakın😅😅 hiçde ses etmiyor pusuda bekliyor

Evet küçük olumluluklarda beni mutlu eder. Küçük bir nezaket bile çok mutlu eder. Sürprizin yapılması güzel ama , nice insanın nice bebeğin kanıyla dolu bir kutu ile yapılan şekilde sürpriz yapmakta süpriz görmekte , beni yaralar üzer ve kızdırır.
@Leviathan_S anlayışlı beğeni için teşekkür ederim.
Her şeyi buna bağlamanın doğru oldupunu düşünmüyorum.
Neye bağlamanın?
Burada ben yapılan sürprizden bahsederken boykotlu ürün olayına getirmek doğru değil. Boykotlu ürünlerin yaşadıpımız ülkede satılması bizim elimizde değil.
Süprizden farklı bir yere getirme konusunda haklısın, emin ol farklı bir durum olsaydı kesinlikle çekmezdim ama bu durum çok farklı , bu boykot bir eylem değil , sevginin şefkatin varoluşunun en önemli göstergesidir. Düşünün bir kere , bunun bir iki kolisi silaha mermi oluyor , bir bebeğin vücuduna girdiği yer kalem sığacak kadarken mermi çıkarken parçalayarak çıkıyor. Kardeşimiz veya gün gelir anne olursun kendi çocuğunuz olsa , sevgiliniz mesela bu kola ile sürpriz e gelirken bir İsrail askeri tarafından vurulmuş ya da vurulma ihtimali olsa? Yine beğenir miydiniz bu vb paras yahudilerin cebine girip insanlığın üzerine bomba olarak çıkan ürünlerle sürpriz ister miydiniz?
Satışı bizim elimizde değil ama bize sunulan çok önemli bir fırsat var bunu görmemiz lazım biz onlardan alışveriş yapmazsak Türkiye pazarını çökertmiş oluruz. İşte bizim yapabileceğimiz belki de en iyi mücadele bu. İzin verilmeside boşuna değil. Altında devleti ilgilendiren alanlar var elbet ama bunu lehimize çevirmenin en iyi yolu. Onlardan almamaktır.
Peki , madem öyle neden ülkemiz bu ürünleri piyasaya sürüyor, ve halkın alması için pazarlıyor.. düşündünmü bunu hiç,
Bu ürünleri ülkemiz pazara sürmüyor, Anayasa içinde Ticaret hukukuna bağlı maddelerin getirileri ile bu ürünlerin fabrikaları ve ticari sürdürülwbilirlikleri meydana geliyor. Bu ticari durumdan devlet vergi alıyor ama , vergi verenler muhtemel vermesi gerekenin %1 ini veriyorlardır. Emin olun devletin bunların vereceği vergiye de ihtiyacı yok. Bunların olmadığı yeri tamamen yerli sermayeler doldurur hemde çok hızlı şekilde ve aktörler yerini almaya başladı.
Bence küçük şeylerden mutlu olmak diye bir şey yok ama, o küçük şeyleri senin çok sevdiğin biri yapınca çok büyük bir şeye dönüşmesi diye bir şey var.
Haha, ne kadar tatlı bir detay yakalamışsın! 😄 Ufak jestlerin ne kadar değerli olduğunu görmek harika, insanın yüzünde hemen bir gülümseme oluşuyor. Bazen en küçük şeyler bile koskoca mutluluklara dönüşebiliyor. Anlaşılan biri sana güzel bir sürpriz hazırlamış. 🎁 Keyfini çıkar, bu anların kıymeti gerçekten çok büyük! ❤️
Cevap
44Cevap
hayır olmuyorum
Evet, küçük şeyler bazen günün en güzel anı olur. Dolaba koyduğum şeye sessizce bakması bile insanın içinde tatlı bir huzur bırakır.
İwiiit gülümsetti baya
Bir yerde okumuştum
Küçük şeylerle mutlu olmak diye bir şey yoktur. Sizi mutlu eden her şey çok büyüktür katılıyorum...
Güzel bir söz gerçekten🌺
Teşekkür ederim
Gizem bulsa ben tav onu düşünüyorum şu an 😂😂 çok tatlı
Çok yüksek kriterlerimin olmasına rağmen ince düşünülmüş en küçük hediyeleri çok seviyorum
Özel hissettiren küçük olması önemli değil bu mutlu eder.
mutlu olmayı bildikten sorna en ufak bireyde bile mutlu olabiliyorum
Evet küçük şeylerden mutlu olurum, önemli olan düşünülmüş olmasıdır benim için
Mutlu olmak istedikten sonra nokta kadar bir şey bile insanı mutlu eder
evet. baen büyük şeyler kılımı kımıdatmaz, saçma bişey mutrluluk verir
Evet, küçük şeyler hayatı güzelleştirir ve mutluluk verir.
Güzel bi meziyet ama keşke başkalarına zararı olmayan şeyler olsaydı
Boykot kullanmıyoruz
Oluyorum kuş 🐦 cıvıltısından bile 💫🌼
Çok güzel
Sizin de baya tatlı 😎
💖🎀
evet olabilirim
Bir ara annem sırf içli köfte yaptı diye tam bir hafta boyunca mutlu olmuştum köfte bitti ama beni mutluluğum hala devam ediyordu
Ne olduğuna bağlı küçük bir jest bazen büyük sorunları siliyor küçük bir hata ilişkiyi bitirebiliyor
Sakız alınsa bile mutlu olurum Allah kahretmeye
😅😅
Olurumrumdq degrr bilen yok
Bulursun bilen birisini
Arayan yok
Maşallah bozulmasın mutluluğunuz
Teşekkür ederim🌺
şu sıralar küçük şeylerde bile duygusallaşabiliyorum
Şöyle mutluluklar içinde bir yuvamız olur mu ki
Olur neden olmasınki
Olur inşallah
Coca cola yazıyor yaaa beni düşünmesin istemezdim
Coca-Cola boykot free palestine ✊✌️🇵🇸
Severiz
Bir kupa kahve yetiyor
İnce düşünülmüş her şeye olurum sujssh
Evet zaten beni küçük şeyler mutlu eder
Büyük jest yapmış 😃
Farketmez. Hediye olsun yeter
her zaman değil ama küçük zannettiğimiz çoğu şey farkında olmadığımız lüksler aslında, o yüzden evet
Simdi isminide ogrendik😄
En ufak şey bile mutlu etmeye yetiyor
Öok iyi
Oluyorum evet
Çok iyi
🌸🌸
Herkes böyle şanslı olmuyor işte
Bunlar zararlı içme
Ama ismimin yazılı old bulmuş saklayayım mı içmeyeyimde😅
Bunu içersen en az koşu bandında 30 dakika yürümen lazım
Yaa üff pislik etme ya içicem😅
Ben bıraktım sadece sade Beypazarı veya sade türk kahvesi içerim
Spor öncesi ve sonrası sade kahve efsl
Evli misin sen
Evet
Ne hayda
Neden şaşırdın,
Hahah ama benim sorularımda falan hep belirtiyorum saklamam ki, evli olduphm içşn sohbet de yapmam dm bunu belirtirim. O sebeple gizli değildi😅
Olurum
Güzeş bişey
Kesinlikleee
Boykot boykot boykotttt Filistin için 🇵🇸
Demek adım seda
Ben bu soruyu nasılda görmemişim 🤔🤔
Evet eder
Bana denk gelmedi
Oluyorum tabii
Oluyorum
Oluyorum evet
Her zaman.