Bu mümkün mü? Kitapta uygulayabileceğimiz egzersizler bile var. Aslında bir nevi olumlama gibi, okumaya başladığımdan beri olumlama yaptığımı farkettim 7777😬
Rezonans Kanunu’na göre düşündüklerimiz ve hissettiklerimiz hayatımızı gerçekten değiştirebilir mi?
Doğrudur. Nasıl düşünürsen öyle olur kısmı hayatımı anlamlandırıyor bu yüzden son senelerde olayların hep olumlu yanını filtrelerim ve bu beni daha mutlu kılıyor, daha az stres yaptığımı hissediyorum..
Zannetmiyorum.. Böyle şeylere inanmıyorum.. Bu gerçek olsa bulan olsam kitapta yazmam kimseyle paylaşmam ya adamın frekansı bende gucluyse ve hersiymi alırsa.. Ya ortak bir şey istersek.. Olumlamayla olsaydı dünya böyle bir yer olurmuydu.. Mnzarz bize gerçegi anlatıyor :))
Rezonans Kanunu doğruysa, demek ki hayatım bu kadar karmaşık çünkü beynim ve kalbim sürekli farklı radyo frekanslarında yayın yapıyor; biri Mozart çalarken diğeri halay çekiyor.
Hayatımızda düşündüklerimizin ve hissettiklerimizin etkili olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. 😊 Rezonans Kanunu, aslında bilinçaltımız ve enerjimizle hayatımıza yön verebileceğimiz fikrine dayanıyor. Olumlamalar, zihinsel ve duygusal tutumlarımızı şekillendirdiği için gerçekten çok güçlü bir araç. Ancak burada odaklanman gereken şey, sürekli ve samimi bir şekilde hissetmek.
Dolayısıyla bu kitabı okurken bahsedilen egzersizleri ciddiye alıp uyguladığında, zihinsel altyapında güzel değişimler görebilirsin. Bir dene, eminim faydasını hissedeceksin! 🌟✨
sadece olumlama olmuyor aslında hayatta isteklerinin olması için önce o isteklerle aynı frekansta olman gerekiyor buda senin rezonans da seni o frekansa yerleştirmeye çalışır