En yakın arkadasım bile gece 12:01 oldumu direk kutlardı yanıma gelip suprizler falan yapardı, annem zaten gozumu acar acmaz suprizlere baslardı hic bir arkadasım kutlamadı bu yetmezmis gibi sosyal medyadanda toplasam 5 kisi kutladıı moralim sıfırlandı :S siz olsanız napardınız ben su an annemi evden yollayıp butun gece tek icip aglamak istiyorum napmalıyım :(
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bugün benimde doğum günüm ama ailem zaten ilgilenmez böyle doğum günüyle filan. Arkadaşlarımdanda bir arayıp kutlayan olmadı bile sosyal medyadan 15 20 kişi kutlamış o kadar arada bir kaç arkadaşta var işte. Ama en öenmlisi sevgilim kutlamadı sevgilimmm geceye kadar beklicem 14 Şubat bittiğnde hala aklına gelemzse ondan sonra kendini affettirmek diye uğraşsın dursun. Biz niye mağduruz böyle ya :(((((. Ama seninkiler her zaman hatırlıyomuş kesin sürpriz yapcaklardır sana
02 Yorumla- +1 yıl
Hala supriz yookk :(
En İyi Cevaplar
isyan ederdim :(
https://www.youtube.com/watch?v=M2kVj7_VfAs&app=desktop
Şaka bi' yana salla gitsin ayıp etmişler :)02 Yorumla- +1 yıl
:) salla diyince olmuyoo
+1 yılDoğum günün kutlu olsun böylesine özel birgün günde doğmuş olman bile yeterli ablacığım daha nice yıllara sağlıkla erişmen dileği ile...
İyi ki varsın :)02 Yorumla- +1 yıl
:) tesekkur ederim canim benim
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılDoğum günün kutlu olsun. . Boşver akışına bırak, işleri düşünce ararlar.
02 Yorumla- +1 yıl
İsleri dusuncede onlar beni bulamiycak cok sinir oldum hepsine
- +1 yıl
Bence de bulmasınlar. .
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
62Cevap
Doğum günün kutlu olsun. Bak 6 kişi olduk sıkma canını. Bu arada belki süpriz yapacaklardır akşamı bekle...
01 Yorumla- +1 yıl
Valla aksam 8e kadar bekliycem kimse cagirmazsa ya da gelip kutlamazlarsa oturupevde icicem kendi eglencemi yapicam cagirsalarda o saatte gitmiycem hic bir sekilde
+1 yılmavililer bence siz bu kizla evlenin ama 14 subat olsun valla hayatiniza 10 yil eklersiniz
aranilan kizsin benden solemesi11 Yorumla- +1 yıl
:D sorma tek hediyeyle gunu kapatir benle evlencek kisi :D hahaja
+1 yılAksama süpriz seni bekliyordur büyük ihtimalle 😂 doğum günün kutlu olsun 😄
01 Yorumla- +1 yıl
:D hala bir supriz yok oturdum evde kafama havlumu sardim pijamamida giydim cagirsalarda gitmem daha
+1 yılDogum gunun kutlu olsun nice saglikli huzjr dolu mutlu gunler gecirmen hayati folu dolu yasaman dilegiyle :) onceden bilsem kutlardim ya da supriz hazirlardim :)
00 Yorumlayaşlanmaya başladığını kabul etmeye hazırlan doğum günleri hatırlanmayınca sebebi...
03 Yorumla- +1 yıl
Yaslanmak kotu bisey degil ama daha 20 o kadarda yasli degilimm
+1 yılBen hiç kutlamam, bunlara neden takılırlar anlamam da zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Hersene buyuk ilgiyle kutlardimda ben osebepten icime oturdu bu sene desem yeridir
- +1 yıl
Geçmiş olsun ne diyeyim...
Benimde kutlayan 3 kişiydi zaten boşver böyle boş şeylere üzülme asıl onlar kaybeder ayrıca doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara :)
06 Yorumla- +1 yıl
Keske en bastan bu kadar kutlamasalardi ya gecen sene ayri ayri 4 kere kutladim her gittigim yerde suprizler yasadim bu sene soktayim surat asiyorum kimse sormuyo bile :S tesekkurederim
- +1 yıl
Aynen oyle her sene kutlarlar bir gunde 4.5 kere kutladigimi biliyorum ben ama bu sene icime oturdu resmen sanki gununu bilmiyolar
- +1 yıl
14 subat diye herkes hatirliyodu zaten ama bu sene boyle olunca zoruma gitti
- Kişilik & Karakter konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak bu l*n .
https://www.youtube.com/watch?v=WS4H13k0aFI02 Yorumla- +1 yıl
:D hahaha bende bunu yapcam
- +1 yıl
:D :D :D :D
E güzel işte hayatındaki gereksizleri ayırt etmene yardımcı olmuş annede kadının aklına gelmemiştir
02 Yorumla- +1 yıl
14 subat oldugunu biliyo sonucta
+1 yıl1gün daha bekleyip 15 şubattadoğsaydın böyle olmazdı (mutlu yıllar)
01 Yorumla- +1 yıl
Sorma ya
+1 yılhaha oda bişey mi :)
Ben Kendi Doğum Günümde Evdekilere Hedıye Ve Pasta Aldım :)04 Yorumla- +1 yıl
:D ciddimisin
- +1 yıl
Valla :) kendimi kazıklanmış hissettim ama olsun Pasta yedik sonuçta :)
- +1 yıl
:D bende oyle yapcam alcam alkolumu alcam pastami oturcam accam muzigimi kimsesiz oynuycam iccem
- +1 yıl
haha :D
Boşver sen başkalarını üzme kendini bugün senin en mutlu günün olmalı :) doğum günün kutlu olsunnn nice mutlu mutlu yıllaraaa 😘
01 Yorumla- +1 yıl
:) tesekkur ederim canim
+1 yılDoğum günün kutlu olsun canım, sana tavsiyem böyle küçük şeylere takılma.
00 YorumlaDoğum günün kutlu olsun akşama belki sürpriz falan yaparlar.
02 Yorumla- +1 yıl
8e kadar bekliycem kutlayan olmazsa bir yere boyle supriz yapcakmis gibi o amacla cagiran olmazsa oturup evde icicem kendi eglencemi yapicam 8den snra arasalarda inat ettim gitmiycem
- Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılDoğum gunun. kocaman. kocaman kutlu olsun saglıcakla. kal..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. doğum günün kutlu olsun, birşey yapmana gerek yok:)
00 Yorumla
+1 yıldogum gününü kutlarim nice güzel yillara hanimefendi
üzülmeyin00 Yorumla
+1 yılDoğum gününü en içten dileklerimle kutlar kalan ömründe mutlu huzurlu ve sağlıklı geçirmeni Allahtan niyaz ederim iyiki doğdun
00 YorumlaDoğum gününe karşıyım ben. Her yıl o tarihte 1 yıl daha yaşlanırken onu birde çılgınlar gibi kutlamak mı? Ben almayayım ama doğum gününüz kutlu olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
:) valla yaslanmayi kotu bisey olarak gormuyorumm :) ayrica ben dogdugum zamani su sebepten kutlarim bir seneyi devirdim yeni yilimda bana huzur mutluluk ve boyle dostlarla gecirmesini dilerim :) hepsi bu eglenerek yeni seneme ggirmeyi seviyorumm
20 yaşına kadar bu kadar sürprizler yapıp seni şımartmasalarmış keşke... gece 12:01 olmaz ayrıca
01 Yorumla- +1 yıl
00.01 iste ya
Rüyaların en güzelini görürken Allah'ın sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin. İyi ki doğdun.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. dogum gunun kutlu olsun ama kutlamadilar siye uzulmek demek degildir
00 Yorumla
+1 yılgit kendine kocamaaaaaaan bir pasta al ve doyasıya ye! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!
02 Yorumla- +1 yıl
:) oyle yapicammmmm bol cikolata muz karisimli falan oturup kendim yicem :D tesekkurederim canim
- +1 yıl
ne demek :)
sen alışmışsın bunlara eğer kimsen yoksa doğum gününü hatırlayan o 5 kişi bile olmuyor koymuyor dolayısı ile insana
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılFazla içme süt kemik erimesi yapıyormuş kuru kemik bir şeysen sağlığın için iyi olmayabilir onun haricinde doğum günün kutlu olsun nice yıllara.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar önemsediğini bilsem arkadaşın olsamda kutlamazdım k. b.
04 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Açıkcası egodan kaynaklandığını düşünüyorum herkes senin doğum gününü kutlamak zorunda değil ki dostun bile olsa zorunda değil yani bana yaptığını düşünerek konuşuyorum hiçbişe kaybettirmez arkadaşlığımdan..
- +1 yıl
Sana napmisim onu anlamadim ayrica cocukluk arkadasimin hatirlamasi zoruma gitti ve her sene r 5 kere kutlardim bu sene kimse hatirlamadi en kotu mesaj bile atan olmadi ozoruma gitti ben hepsine parti hazirlayan mekan kapatan biriyim zoruma giden hatirlamamasi en kotu bir mesajatmamasi annemin bile hatirlamamasi egoyla ne ilgisi var onu anlamadim? Sacmaliyosun
- +1 yıl
Bunun için üzülüyosan dycek bişe yok.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ruh halin davranışın nickin gibiyse sevilmezsin tabi :S
00 Yorumla Bende her sene aynı senaryo. O kadar önemli bir hadise değil.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hic bisey yapmazdim herkes unutsa bile annem unutmaz o yeter :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun :) Daha gün devam ediyo belli olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Dahada kutlayan olmaaz
- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yıldoğum günün kutlu olsun benim doğum günümü 2 yıldır hatırlayan yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=QNdKyrw6WtAdoğum günü kutlu olsun :)
00 YorumlaÇüktür et. İnsanlar özel günlerde hatırlamasınlar ama ihtiyacın olduğu zamanlarda yanında olsunlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Oda dogru ama kirici yani cocukluk arkadasim bile kutlamadi
senin yerinde olsam kendimi kanepeden aşağı atardım :p
02 Yorumla- +1 yıl
:D cesaret edemem olurum ben
Bilswydim gelir kutlardim saka saka dogum gunun kutlu olsun;)
00 YorumlaDoğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu yıllar güzel kız
00 Yorumla
+1 yılYuh gercektenmi... Ben olsam gider kafama sikarim.. Ama sen sikma tabi :D
01 Yorumla- +1 yıl
O kadarda degiil :D
Yerinde olmak istemezdim çünkü bunalıma girerdim akşama kadar içerdim
02 Yorumla- +1 yıl
Aksamki planim o en sonunda o olucak :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de öyle olmuştu son 2 yıl. ondan önce herkes kutlardı bir anda bıraktılar
00 YorumlaAh canımm yazık sana bende bisey oldu sandım benim ömrüm boyunca kutlanmadı bee:)
00 Yorumla
+1 yılBelki sürpriz yapicaklardir umutlandirmiyim ama
01 Yorumla- +1 yıl
Yok ya kimse bu saat oldu kutlamadi kuzenlerim bile hatirlamadi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18. yaş günümde de kimse hatırlamadı, bişey olmadı açıkçası önemli değil o kadar.
00 Yorumla
+1 yılya çokmmuu onemlıde booşveer
01 Yorumla- +1 yıl
Onemlii
sende bizdensin tebrikler :)
00 Yorumla
+1 yılDogum gunun kutlu olsun kankaaaa.
01 Yorumla- +1 yıl
Sagol kankaciimmm 😘
+1 yılcok ılgınc annenı neden yolluyonkı
01 Yorumla- +1 yıl
Misafirlige gitcekmismis
sürpriz yaparlar belki canım.
00 YorumlaYaşlanmaya başladın bunun farkına varmak güzel
00 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun
00 Yorumla:D İc Gitsin Sila Yara Bende Ac bide :D
04 Yorumla- +1 yıl
:D aksam 8e kadar bekliycem 8den sonra giycen pijamami iccem evde oturcam cagirsalarda gitmiycem bir yere
- +1 yıl
:D sinir oldum
+1 yılSupriz yapicaklardir merak etmee
02 Yorumla- +1 yıl
Simdiye coktan yapmalari gerekliydii
- +1 yıl
Ama daha gun bitmediii
Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. iyiki doğdun nice senelere diyelim ozaman :)
00 Yorumla
+1 yılUmrumda olmaz çünkü doğum günü kutlamaya karşıyım
00 Yorumlagün daha bitmedi. dur bakalım
00 YorumlaYaş ilerledikçe kutlayan azalıyo be.
00 Yorumla
+1 yılbüyük bir sürpriz seni bekliyorsa demek ki
00 Yorumladoğum günün kutlu olsun
00 Yorumla22 senedir aynı birşey yapmıyorum.
nice senelere00 Yorumlamutlu yıllar doğum günün kutlu olsun.
00 YorumlaAğlardım oturup
01 Yorumla- +1 yıl
Yok agliycak kadarda degilim
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bu gün benim doğum günüm ve ilk defa kimse hatırlamadı ve kutlamadı siz olsanız napardınız :( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım