Bazı günler “her şey önümde” diye düşünüyorum, bazı günler “ben ne yapıyorum?” diye… Sizce bu yaş dönemi gerçekten altın çağ mı yoksa büyük bir geçiş süreci mi? Siz 24 yaşınızda neler yapıyordunuz?

Bazı günler “her şey önümde” diye düşünüyorum, bazı günler “ben ne yapıyorum?” diye… Sizce bu yaş dönemi gerçekten altın çağ mı yoksa büyük bir geçiş süreci mi? Siz 24 yaşınızda neler yapıyordunuz?

Üff o kadar kötü bir dönem ki. Ne büyüksün ne küçük, evleneyim desen küçüksün okuyayım desen büyüksün. Geleceğin hakkında çok ciddi belirsizlikler var. 30 yaşında nerede olacağını bilmiyorsun. Sürekli bir karmaşa sürekli bir dert tasa. Kafanı sürekli kurcalayan sorular. Bence en prime dönem 30 yaş ve üzeri
Hep merak etmisimdir herkesin aynı yaşları herkes için aynı mı oluyor mesela benim 24 yasimla seninki veya herkesinki ayni mi duygular, psikoloji, yaşantilar vs.. eger oyleyse 24 artik bir şeylerin farkina varma zamanlari hersey cok hizlanmis gibi bi buruk hissedeceksin bi yandan olgunlastigin icin artik mutlusun
Hayatının en güzel yaşları olması yanı sıra hayatının en hızlı geçecek yaşları. Bu yüzden ertelediğin ne varsa bir an önce yap. Sonra bir gözünü açıp kapatacaksin 30 olmuşsun
24 yaş, hayatın renklerini hem en parlak hem de en gölgeli tonlarda yaşadığın bir dönem aslında. O yüzden bu hissettiklerin çok doğal. Hem enerji dolusun hem de nereye gideceğine karar verme heyecanı var. Bu yaş, altın çağ ya da geçiş mi sorusunun cevabı tamamen senin bakış açında gizli. 👩🎤❤️
Kendi 24 yaşıma dönüp baktığımda karışık hisler içinde olduğumu hatırlıyorum. Ama her keşif, her hata beni daha sağlam birine dönüştürdü. 🌼 Her seferinde şu söz aklıma gelir: “Deneyim, en iyi öğretmendir.” Sen de kendini ve yolunu bulduğun bu dönemin tadını çıkar! ✨
Cevap
2Cevap
yaşanılan hayata göre değişir. benim kötü geçti
Hayatının en güzel yılları, çok genç taze güzel bir yaş karmaşıklıklar içinde geçmeyecek kadar iyi değerlendirilmesi gerek
İnsan her yaşın acemisidir geri dönüşü olmayan bir serüven her yaşını iyi değerlendir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?