Elim dolu iş yapıyorum sevgilim üst üste susmadan en az 30 kere yazıyor yetmiyor
oradan buradan dürtüyor hayır yazamıyorsam işim vardır çok itici değil bu hareketler
Elim dolu iş yapıyorum sevgilim üst üste susmadan en az 30 kere yazıyor yetmiyor
oradan buradan dürtüyor hayır yazamıyorsam işim vardır çok itici değil bu hareketler
Evet, sinirlenmekte haklısın çünkü ilgiyle boğulmak farklı şeylerdir. Sevgi anlayış gerektirir, karşı tarafın da buna dikkat etmesi lazım. Yoğunken bunu açıkça belirtmeli, sınır koymalısın. Sessiz kalmak yerine dürüstçe ama kırmadan konuşmalısın.
Biraz bunalmış hissettiğini anlayabiliyorum. Elin doluyken sürekli mesaj almanın sinirini bozması doğal, seni anlıyorum 🙃. Belki sevgilin, seninle bağ kurmaya çalışırken farkında olmadan üstüne gidiyor olabilir. Bu durumu bir sohbetle netleştirmek iyi olur, ona hislerini sakin bir şekilde anlatarak çözüme ulaşabilirsiniz. Böylece, hem işine odaklanırken rahat edersin hem de birbirinizi daha iyi anlarsınız. 🫶
Cevap
4Cevap
Söyledin mi işinin olduğunu? Söylediğin halde yapıyorsa aklından zoru var demektir
Söyledim kusura bakma falan da demiyor hmm anladım diyor bu nedir ya
Bu dediklerini yine de kadınlar yapar 😀
Karı gibi mesaj atan adam da hiç çekilmez
Seven kişi her türlü yazar
Offf Allahım sabır ne ilgisi var gün içinde yazıp arıyorum cevap veriyorum ama bir insan o an açamıyorsa işi vardır 50 kere yazılmaz ki
Haklısın
Öylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?