Herkes tanıdığı veya tahmin yürütmek istediği birini analiz etsin ve ona ait olduğunu düşündüğü özellikleri söylesin. Bunu benim için de söyleyebilirsiniz tanıyan bilen varsa. Hatta ilk benim hakkımda söyleyin 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayKarakter analizim çok iyi değildir onu baştan söyleyeyim.
Şimdi, senin hakkında; yaşamın ve elindekinin kıymetini bilen, anı yaşayan, ufacık şeylerle bile mutlu olmasını bilen, aşırılıktan uzak, stabilite yani denge arayan biri olduğunu düşünüyorum. Bende öyle bir izlenim bıraktığını söyleyebilirim.16 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim :)
- 10 ay
Ne demek, rica ederim 😊 İnşallah doğru ifade edebilmişimdir :D
- 10 ay
Kısmen doğru :)
- 10 ay
İyi öyleyse. Kısmen de olsa doğru cümleler kurabilmişim 😄
- 10 ay
Teşekkürler tekrar :)
- 10 ay
Ne demek, rica ederim 😊
En İyi Cevaplar
Heyecanlı ama yerine göre heyecanlısınız, hayatta aktif olmayı seviyorsunuz ama sürekli aktiflik de sizlik değil gibi. Sınırlarınız net olduğu için belki sert anlaşılıyorsunuz bazen ama bu sizin için sorun değil hatta seviyorsunuzdur bile. Merak duygunuz yüksek, gezip görmeyi okuyup öğrenmeyi seviyorsunuzdur muhtemelen. Hayatta amacı yaşamak değil yaşarken keyif almak olup gerçekten keyif almaya bakan biri gibisiniz. Umarım ters şeyler yazmamışımdır 😅🙏🏻
Eğer isterseniz bende beklerim kendim için analiz fakat yapmak zorunda da değilsiniz 🙏🏻13 Yorumla- 10 ay
Hayat amacı kısmen doğru yani eklemeler yapılması gerek sadece ama diğerleri çok doğru. Teşekkür ederim :)
Ben de tahminimce kısa bir yorum yapayım. Ne kadar zorluk yaşarsan yaşa hayattan keyif almaya çalışan pozitif birisin bence. Kitap okumayı seviyorsun diye düşünüyorum. Arkadaşlık kurmayı, samimi ortamlarda bulunmayı seviyorsun. Üzüldüğün zaman duygularını çok derinlerde ve fazla yaşıyorsun diye hissettim. Sıcakkanlı ve kibar birisin. Aklıma gelenler bunlar :) - 10 ay
Biraz tutturduğuma sevindim, rica ederim 🙂
Üzüldüğüm zaman ki halim evet doğru ve maalesef ama zaten sebebi belli yoksa duygusal biri değilim. Bazı şeyleri aştım mı o kadar yoğun ve derin hissetmem 😂 Ama nokta atışı olmuş hepsi, özellikle kitap okuyup üstüne konuşmaya bayılıyorum 🙃
Bende teşekkür ederim 🙏🏻 - 10 ay
Rica ederim :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayBir zamanlar çok severdim, sık sık olmasa bile foryou analizleri meşhurdur..
Bir hayvan bir renk söylesene önce bir enerjim açık mı onu test edeceğim hayvan ve renk ilk aklına gelenler olsun ama yazma buraya sadece tamam de bilebilirsem analiz edeceğim seni
139 Yorumla- 10 ay
Tamam düşündüm
- 10 ay
Mavi ve köpek mi?
- 10 ay
Mavi doğru. Hayvan diyince de gözümün önüne ilk köpek gelir gibi oldu ama sonra kedi diye düşündüm. Köpek de doğru kabul edilebilir. Bence sen analiz et beni 😂
- 10 ay
İlk köpek gelmesi lazımdı ama bu seçimde ki değişi nedeni sadakat!
Yani senin için en önemli değer dürüstlük ve sadakat diye giriş yapabiliriz
Hayatın her anında duygularını yoğun yaşayan hatta sevince sonuna kadar hissettiren bir karaktersin, duygu iniş çıkışların bazen baş döndürücü olsa da genel olarak hakimsin..
Düzenli planlı yaşamak ve kurduğun düzene sahip çıkacak kadar fedakâr ve sahiplenici olduğunu düşünüyorum. Bir kadın olarak seni ele alacak olursam evet senin için mantık çerçevesinde yapılan her davranışın geçerliliği var mutlu edilmek için diğer kadınlara nazaran biraz daha doygunsun yani büyük beklentilerim değil de küçük ama içten gelen her türlü söz ve davranışla çocuk gibi mutlu edilebilirsin. Zor bir karakter gelebilirsin bir çok insana çünkü fazla düz bakarsın sahte duygularla hareket etmez teneke gibi boş ses çıkarmazsın..
Bu kadar yeterli durmak geldi içimden - 10 ay
Samimi söylüyorum ben kendimi bu kadar güzel anlatamazdım. Söylediklerinin tamamı %100 doğru
- 10 ay
Lütfen devamı gelsin yaa
- 10 ay
Yorumun devamı gelsin ve daha kapsamlı analiz isterim diyorsanız Lütfen abone olunuz😀
- 10 ay
Ya hahahah 😂
- 10 ay
Oldum abone hadi devam 😂 eğlenceliymiş bu ya
- 10 ay
Abonelik ücretini de ödediğine göre özel bir istek yaz peçeteye bakalım genelden özele analiz isabeti devam edecek mi! Belirle bakalım
- 10 ay
Özel istek derken?
- 10 ay
Saydığın karakter özelliklerinin devamını bekliyorum. Sonuçta sadece bu saydiklarindan ibaret değilim. Bunun daha devamı vardır 😂
- 10 ay
Kapsamı daralt demek istedim ama neyse dur ben devam edeyim doğaçlama
Arkadaşlık ilişkilerinden bahsedelim biraz bu dar kapsamlı analiz olacak
Sosyal ilişkiler konusunda iyi gibi dursan da herkesle anlaşamazsın hatta hayatına birini sokman ve onu kabullenmen çok uzun zaman alıyor evet insanlar seninle sohbet etmeye bayılıyor enerjin yerinde, dürüst güvenilir bir imaj çiziyosun temiz kalplisin "ama" senin çizgilerin ve karakterine uygun insan bulman zor çünkü her insanın maskesini fark edebilecek bir yetenekle ödüllendirilmiş bir insansın, insanları kırmak dökmek istemessin gerekirse salağa yatarsın ama her şeyin farkında olarak yani ayakta uyuyanlardan değilsin. Dostluk demek senin için çok şey demek laf olsun diye ne birini hayatına alırsın ne de girersin... Hatta özel bir vurgu yapmak istiyorum sen kendini adayan birisin kesinlikle buna eminim - 10 ay
Yaa bişey dicem bu kadar iyi analiz nasıl yapabiliyorsun?
- 10 ay
Bi de kendini adayan birisinden kastın tam olarak ne? Yani birine adamak mı, bir hedef için adamak mı spesifik olarak neyi kastediyorsun
- 10 ay
Bugün çok acayip bir gün geçirdim. Bir noktadan diğerine geçerken enerjimi bir yere tamamen açtığım bi an vardı kendimi ifade etme sorunu yaşadığım ender zamanlardandı şu an hala o etkideyim.
Seni tanıyor gibi dökülüyor kendi kendine - 10 ay
Birine adamak değil asla bu senlik olmaz, adamaktan kastım bir şeye inanırsan sonuna kadar devam etme düşersen sıfırdan başlamak gibi düşün.
- 10 ay
Gerçekten maşallah Allah vergisi bişey bu. Baya tanıyor gibi konuştun
- 10 ay
Sen iyi bir karaktersin iyi insanlara denk gel ve aferin sana profilin toprak kokuyor
- 10 ay
Birine kendimi adamak benlik değil derken şöyle ki gerçekten sevgimi hak edecek biri olursa ona o sevgiyi sonuna kadar veririm ama tabiki bunu kendimden, kendi karakterimden ödün vermeden yaparım. Bir şeye inanırsan sonuna kadar devam edersinden kastın eğer bir hedef belirleyip o yolda sonuna kadar gitmekse bu doğru değil. Bazı konularda çabuk pes eden ve de sıkılan bir yapım var. Kısa vadede elde edilen şeylerde olan başarım daha yüksek
- 10 ay
Amin inşallah sen de iyi insanlara denk gel. Teşekkür ederim :) Peki profilin toprak kokuyor ne demek 😂
- 10 ay
Bu konuda bana benziyorsun zaten özelikle ilk yazdığın tam ben gibi bunu yukarda ilk yprumda da belirtmiştim sen de böyle bir hava var ama kişiye değil duruma adama ( sevgi, bağ) ikinci de benzer aslında bir şeye heveslenir başlarım sonu gelmez uzun sürdükçe de sıkılırım soğuma gelir sonra.
- 10 ay
Her şeyi de öğrenme ama kötü bir şey demedim merak etmem😀
- 10 ay
Ya ama merak ettim şu an abi söyler misin lütfen 😂
- 10 ay
Toprak nedir ne ifade ederse sana o cevaptır abisi 😀
- 10 ay
Ya bişey ifade etmedi ama şu an
- 10 ay
Sessizlik mi?
- 10 ay
Burçların element özelliği olarak mı toprak ne?
- 10 ay
Saflık, temizlik ve başlangıç yanı sıra toprak güven veren demektir! Kokusu huzu verir yeterli mi?
- 10 ay
Neden su ya da ateş demedim sen topraksın suya yaklaş hayatına su gibi berrak hayat dolu insan al unutma ateş seni bozar😀
- 10 ay
Teşekkür ederim :) Peki hayatıma alacağım insanın su gibi berrak, güvenilir ve hayat dolu olduğunu nasıl anlayacağım? Var mı önerebileceğin bir yöntem? Tamam illa ki anlıyorum insanları ama bazıları için uzun zaman gerekebiliyor. Şöyle hemen anlayacağım bişey lazım bana 😂
- 10 ay
Ateş tu, buharlaşırda sudur hemen nikahı bas 😀
- 10 ay
Hahaha o ne demek ya 😂
- 10 ay
Cidden soruyorum nasıl anlayabilirim var mı yöntemin
- 10 ay
Herksin yöntemi farklı ama o kişi seni besleyen kişidir sadece buna odaklan
- 10 ay
Evet bundan kesinlikle hemfikiriz zaten. Tekrardan çoookk teşekkür ederim :)
- 10 ay
Rica ederim ne demek
- 10 ay
Eyvallah abisi
- 10 ay
Eyvallah abi
10 ayÖncelikle gerçekten iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. İnançlı ve ibadetli bir insan olduğunu düşünüyorum. iyi niyetli ve merhametli bir insan olduğunu düşünüyorum. Son olarak anlayışlı bir insan olduğunu düşünüyorum.
12 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim :)
- 10 ay
Rica ederim.
Yapay Zeka Cevapladı
Nightwalk35, merhaba 😊. Kullanıcı adınla ve belirttiğin yaşınla yola çıkarsam, sen özgürlüğüne düşkün ve biraz kendi dünyasında yaşayan birisin gibi görünüyor. Gece insanı olmak, daha içe dönük ama bir o kadar da düşünceli biri olduğunu düşündürüyor. İnsanları gözlemlemeyi seven, duygularına önem veren birisin belki. Ayrıca mizah duygunun güçlü olduğunu ve biraz da çevrenden ilgi uyandırmayı sevdiğini hissediyorum. 💫 Bu arada CESARETİN için ekstra puan, kendini böyle bir soruya açmak harika bir özgüven göstergesi! 🚀
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u 10 ayOlur bana yapan yapabilir.
13 Yorumla- 10 ay
Sitedeki her soruya yetişip yorum yapabilme yeteneğine ve hızına sahip bir süpersoniksin
- 10 ay
Çok teşekkür ederim
- 10 ay
Rica ederim
Senin hakkında analiz yapamam hiç konuşmadık tanımıyorum
Arkadaşlarım hakkında yapabilirim 1 numara lise dostum mantıklıdır adildir kolay sinirlenmez olgun bir karakter insancıl konuşkan ve dürüsttür
2 numara mantıklıdır İsviçre çakısı gibi her konu hakkında bilgisi vardır yoksa bile öğrenir kolay kavrar anlayışlıdır para konusunda hassastır kişilik sahibi nerde ne yapacağını bilir ve her ortama uyum saglar kolay çevre edinir
Bilmem kaçıncı dedikodu sever parayı sever dünyanın onun etrafında döndüğünü sanar herşeyi ilk o bilmek herşeyde çagırılmak ister10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 498 cevap paylaştı. İnsanları manevi yönden önemsiyorsun gelişmelerini istiyorsun. Özgürsün ve ruh halinde özgür, insanların da özgür olmalarını istiyorsun 🙂. Yaşadığın yeri seviyorsun.
Haddini aşanları haklı olarak tersleyebiliyorsun.
Aklıma gelenler bunlar 🙂16 Yorumla- 10 ay
Evet teşekkür ederim :)
- 10 ay
Hissettiğim kadarıyla söyleyeceğim. Okumayı, araştırma yapmayı seven birisin. Boş konuşmalardan çok kaliteli konuşmaları seviyorsun. Çok sosyal biri değilsin bence ama bir yandan insanlarla iletişim kurmayı seven birisin
- 10 ay
Ha bir de maneviyata sen de önem veren birisin. İnançlı biri olarak görüyorum
- 10 ay
:)
10 ayİzmir'de yaşıyorsun geceleri gündüzlerden daha çok seviyorsun insanların karakterleri ve psikolojisi ile ilgileniyorsun genellikle insan doğasına çok tuhaf geliyor bir bilinmezliğin peşinden gidiyorsun
14 Yorumla- 10 ay
Vaayy doğru. Ama şeyi anlamadım. İnsan doğasına çok tuhaf gelen bir bilinmezlikten kastın ne?
- 10 ay
İnsanin dogasini qnlqmqyq calismqn her insanin fqrkli olmqsi
- 10 ay
Ha anladım şimdi. Evet teşekkür ederim :)
- 10 ay
Rica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı. Yani benim hakkımda yorumunuzu beklerim çünkü sorularınızı takip eden ve güzel, doğru yorumlar yapan birisiyim ama ben sizin hakkınız da yorum yapmayayım.
16 Yorumla- 10 ay
Yapayım. Ama sen de yapabilirsin neden ki?
- 10 ay
Bence sen duygularını çok yoğun yaşayan birisin. Duygusalsın. Aynı zamanda mantıklı düşünüp mantıklı kararlar alan birisin. İnançlısın. Sakin bir yapıya sahipsin
- 10 ay
Doğru mu
- 10 ay
Sizi analiz etmedim sadece sorulara doğru olan görüşleri yapıp her insanın karakterlerini incelemiyorum, buradaki amacım sadece bazı kişilere iyi gelmek ve doğruya yaptığı yanlışlardan tekrardan yaptığı doğru olan şeylere onları vesile kılmak benim için en güzel sevap olur diye düşünerek ilerliyorum.
- 10 ay
Peki teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Senin içinde ölmeyen Bi çocuksu ruh var ve ciddi ortamda ciddi cocuklq çocuk yaşlı ile yaşlı oluyorsun bide gelenek ve goreneklere aşırı bağlisin
19 Yorumla- 10 ay
Gelenek ve göreneklere hiç bağlı değilim biliyor musun :) ama diğerleri doğru teşekkür ederim :)
- 10 ay
Nasil yani 😂
- 10 ay
Fala inanmıyorum :)
- 10 ay
Yok ben o kategoride değilim. Kendime has bir kişiliğim var. İnanmadığım ortamda bulunmayı da tercih etmem :)
- 10 ay
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen biraz mükemmeliyetçi biraz çocuksu içten ağlayan dertlerini çok paylaşmayı sevmeyen dışarıya hep gulen bı Vibe aldım senden...
13 Yorumla- 10 ay
Dışarıya hep gülen hariç hepsi doğru. Teşekkür ederim :)
- 10 ay
Hee anladım tamam evet öyle oluyor bazen 😌🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 ayBiraz sert bir mizacın var ama iç dünyanda pamuk gibi birisin bence
12 Yorumla- 10 ay
Yaaa bunu yeni gördüm teşekkür ederim 🥰🌸
- 10 ay
Rica ederim💖
- Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.
10 ayHazır cevapsın. İnsanlara yardımcı olmaya çalışan birisin.
11 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim :) 🌸
Çok detaylı açıklama yapmadan özetle şöyle görüyorum seni, mükemmele yakın bir karakter.
14 Yorumla- 10 ay
Yaa estağfurullah o kadar da değilim. Teşekkür ederim iyi düşüncelerin için :)
- 10 ay
Benim aynım yoktur da benim gibi insanlar vardır yaa kaç milyar insan var illa ki vardır :) Tekrar çok sağ ol :)
s 10 ayAnaliz yapmakta berbatım, belki birileri bir şey söyler diye görüş atiyim ben de.
11 Yorumla- 10 ay
Tamamdır :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayKimseyi analiz yapacak kadar irdelemedim burada, benide yapacaklarını sanmam,
10 Yorumla sen başı kapalı dinine düşkün dünyevi zevklerden kendini arındırmış birisin
13 Yorumla- 10 ay
Keşke son cümleni tam yerine getirebiliyor olsaydım ama o tam değil maalesef. Teşekkür ederim :)
- 10 ay
Evet elimden geldiğince
10 ayBeni tarif etsen nasıl ederdin?
14 Yorumla- 10 ay
Biraz sabırsız birisin bence ve duygusalsın. İnsanlarla kurduğun bağlar senin için önemli. Verdiğin sevgi ve değerin karşılığını görmek istiyorsun. Aynı zamanda sana verilen değerin de karşılığını sonuna kadar verirsin bence
- 10 ay
@Nightwalk35 Doğru tanımışsın, aynen de bahsettiğin biriyim. Karşımdaki insanı sahiden önemserim, değer verdiysem sonuna kadar yanında olurum. Ama karşılığını göremezsem bu beni üzer, mesafemi koyarım. Bir de dediğin gibi sabırsızım; hislerimi, düşüncelerimi bekletmeyi sevmem, ne hissediyorsam hemen bilinsin isterim.
- 10 ay
:) 👍🏻
- 10 ay
🙂👍
10 ayMaalesef analizde kötüyüm
12 Yorumla- 10 ay
Peki teşekkürler yine de
- 10 ay
Rica ederim ne demek
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayAnlamam hiç 😄
115 Yorumla- 10 ay
Peki :)
- 10 ay
Sen dene bakalım bu konuda biraz yetenekli gibisin
- 10 ay
Çok yetenekli sayılmam ama deniyim. Bence sakin bir mizacın var, biraz da duygusalsın. İnsanları kırmak istemediğin için konuşmalarına dikkat edersin. Biri seni sinirlendirdiği zaman sert tepkiler verebilirsin. Böyle hissettim. Doğru mu?
- 10 ay
Doğru tespitler. :)
Hadi bir de ben deneyeyim. Bence sen zeki ve olgun bir kişiliksin. Gönül ilişkilerinde tamamen duygunun esiri olmazsın mantığını da dinleyip öyle karar verirsin. Biraz da takıntı var gibi sende. - 10 ay
Yani bu takıntı sayılır mı bilmiyorum ama dışarıdan eve gelir gelmez direkt elimi yıkarım, çöp atacaksam eğer kenarından bile tutsam direkt elimi yıkarım böyle ufak titizliklerim var takıntı sayılıyor mu bilemiyorum
- 10 ay
Diğerleri doğru
- 10 ay
Bence bu takıntı sayılmaz biraz fazla titizsindir. 😄
- 10 ay
Takıntıdan kastın ne peki?
- 10 ay
O analiz değilde içime doğan bi histi. Burada öyle bi davranışını görmedim. Belki reel'de vardır bir nebze.
- 10 ay
Titizlik değil dedin yani aşk anlamında diyeceksen eğer bana göre aşk = takıntı diyebiliriz. Belki aşık olduğum dönemleri sayabiliriz bunun için. Ama o da öyle yıllarca sürmüyor. Mantıksız olduğunu bildiğim için geçip gidiyor zamanla.
- 10 ay
Bu arada bu aşık olan herkes için geçerli. Kafanda olduğundan fazla büyütüyorsun falan
- 10 ay
Yok aşk da değil normal bir olay olur hani kendini çok açıklarsın, ya da o olayı fazla önemsersin bu anlamda bi şeyi kastetmiştim. 🙃
- 10 ay
Ha bak şu olabilir belki bir şeyi çok merak ediyorsam cevap alana kadar ısrarla sorarım mesela. Ya da atıyorum bi film ismi söylemek istedim ama filmin adı aklıma gelmedi takılırım o neydi diye iki saat düşünürüm yani bu olabilir. Başka da yok 😂
- 10 ay
He bak bu minvalde bir şey o yüzden "biraz" diye belirttim. Bazen bende de oluyor o şeyi bulmazsam huzursuz hissediyorum 😂
- 10 ay
😌
10 ayÇok zahmetli değil mi ya?
114 Yorumla- 10 ay
Yoo birkaç kelimeyle ifade edilebilir
- 10 ay
Uzun uzun yazmaya gerek yok
- 10 ay
Bilemedim ya. burada insanları değerlendirmeye tabi turacak kadar ciddiye almaya gerek var mı onu da bilemedim. Neyse
- 10 ay
Buradaki insanlar dediğin dışarıda görüp konuştuğun insanlar. Robot değiliz ya. Yine de sen bilirsin
- 10 ay
Buradaki insanlar dışarda görüp konuştuğumuz insanlar olarak kendilerini yansıtabiliyor olsalardı inan çoğu burada olmazdı.
- 10 ay
Sebep?
- 10 ay
Bilemiyorum hiç kimsenin dikkatini çekti mi ama mesela kullandığınız sosyal medya hesapları nelerdir türü sorular açıldığında genelde herkes “kullandığım tek sosyal medya uygulaması burası” diye cevap verir. Ya da biriyle herhangi bir şekilde iletişim kurduğunda genellikle buranın dışına çıkılmaz (ben de çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum bu arada). Sebep ne peki? Çünkü insanlar burada anonim olmanın, gizli kullanıcı olabilmenin, hesap verme sorumluluğundan uzak olmanın rahatlığı ile gerçek hayatta olamadıkları profillere rahatlıkla burunurler. Yakın arkadaş yok tanıdık yok fotoğraf yok isim yok. Her şey sadece bi hesabı sil butonuyla kaybolup gider. Çok çok nadiren de olsa istisnalar olabilir tabi ki ama genel anlamda burası zaten bi soru-cevap platformu olduğu için insanların gerçek karakter ve kimliklerini yansıtma zorunlulukları da yok. Hal böyleyken isteyenin istediği şeyi istediği dozda yazıp çizebildiği bi ortamda birilerini ciddiye almak çok sağlıklı bir tercih olmaz
- 10 ay
Belki de insanların açıkça kendilerini yansıttıkları yerdir. İnsan bir platformda neden başka biriymiş gibi rol yapma gereği duysun ki? Ne düşündüğümüzü rahatça söyleyebildigimiz bir platform sonuçta burası
- 10 ay
İnsanların ne düşündüklerini rahatça söyleyebildikleri, uçuk saçık fantezilerini ve sapkınlıklarını pervasızca yansıtabildikleri yer gerçekte kendilerini yansıttıkları bi yer değildir çünkü gerçek hayat ve iliskilerde böyle bir şey söz konusu değildir
- 10 ay
Sapıkların saçma sapan sapıkça fikirlerini ortaya dökmesinden bahsetmiyorum. İnsanın insan gibi düzgünce fikirlerini burada paylaşabildiginden bahsediyorum. Kim neden rol yapsın diyorum
- 10 ay
Şizofreniklerden, sosyopatlardan, asosyal olup tüm mesaisini bu gibi platformlarda geçirenlerden henüz haberin olmamasına sevindim açıkçası
- 10 ay
Yoo haberimin olmadığını nereden çıkardın? Bu saydıklarının hepsi bu sitede var. Bu rol yapmak mı? Hayır. Peki sitedeki herkes böyle mi? O da hayır. Burada her türden insan var. İyisi, kötüsü, zekisi, apt*lı, ahlaklısı, ahlaksizi her türlü insan var. Senin bunun farkında olmaman bana garip geldi açıkçası
- 10 ay
Bu kadar çeşitliliğin içinde niye iyisini aramak gibi bi zahmete gireyim diyorum ben de. İnsanlarla ilgili bu kadar olumlu düşünmek, iyinin olacağını varsayarak hareket etmek benim tercihim değil. Tercihi olana da itirazım yok. Sitenin muhtevasına bildiğimize ve eğer bir yerden bi yol acilmissa o yoldan gidenlerin de muhakkak olacağını bildiğimize göre iyi insan aramak, aramayı geçtim insanların nasıl olduklarına dair kafa yormak bile burası için fazla zahmetli ve lüzumsuz. Farklı düşünen varsa buyursun site burada üyeler burada
- 10 ay
Tamam kimseye iyi insanlar ara diyen olmadı zaten. Senin tercihin.
İdealist bir insansın bence
13 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim 🌸
- 10 ay
10 ayçok iyi bi insansın kanka
10 Yorumla
10 aySende İzmir Karşıyaka'da yaşıyorsun
120 Yorumla- 10 ay
İzmir evet, Karşıyaka hayir
- 10 ay
O zmn Bornova, ben ordayım da ondan 🤣
- 10 ay
O da hayır :)
- 10 ay
Torbalı o zmn
- 10 ay
Oda değile buca ya da Karabağlar kesin, konak garanti 😄
- 10 ay
Tutturamadıysam sen söyle artık 😄
- 10 ay
Yok valla hiçbirini tutturamadın da napicaksin zaten nerede oturduğumu
- 10 ay
Belki bir kahve ismarlardin 😄
- 10 ay
Sululuk yapmaya gerek yok. Tanımadığım insanlarla buluşuyorum ayrıca
- 10 ay
Kendin diyorsun buluşuyorum die ,, sululukta değil mesele sende biliyorsun şaka yapıyorum abartma
- 10 ay
Ben mi diyorum buluşuyorum diye? İftiran batsın. Kiminle buluşmuşum? Ne zaman demişim öyle bişey?
- 10 ay
Şaka veya ciddi fark etmez böyle sulu muhabbet sevmiyorum ben
- 10 ay
Yorumunu bidaha oku anlarsın iftira atmayız kimseye bacım İyi geceler
- 10 ay
"Kendin diyosun bulunuyorum diye" yazmissin. Bence sen ne yazdığını bi oku abicim.
- 10 ay
Buluşuyorum* diye
- 10 ay
👋
- 10 ay
Off tanımadığım insanlarla buluşmuyorum yazmıştım klavye buluşuyorum diye çevirmiş ya
- 10 ay
Herneyse iyi geceler
- 10 ay
Takılıyorum sana yaw önemli değil:)
- 10 ay
Peki
Beni eder misin
11 Yorumla- 10 ay
Seni tanımıyorum ama tahmin etmeye çalışayım. Dışarıdan sert görünürsün ama aslında duygusalsın. Bir şeyleri kafana çok takan bir yapıya sahipsin. Zaman zaman kendini bulma arayışına giriyorsun. Düşünmeyi ve hayal kurmayı seversin ama aşırıya da kaçmazsın bu konuda. Dengeli olmaya çalışan birisin. Birini çok seversen sevginin hakkını sonuna kadar verirsin. Fedakarlık da var gibi sende
10 ayBeni analiz edebilirsin
11 Yorumla- 10 ay
Seni hiç görmedim ama yorum paylaşım vs. İlk kez şu an görüyorum o yüzden bir yorumum yok
- Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı.
m 10 ayOn yargilisin
13 Yorumla- 10 ay
Evet kabul ediyorum bazen çok önyargılı olabiliyorum.
- 10 ay
Peki
- 10 ay
👍🏻👍🏻
Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. olurr 😁😁
14 Yorumla- 10 ay
Bişey dememişsin :)
- 10 ay
kırılgan bir yapın var , empati yapabilen kendin kadar başkasını düşünebilen eğlenceli ve enerjik birisin tabi bazı zamanlar ya da samimi olduğun zamanlar da. birine eksi not verdinse duvar ören geri adım atmayan birisin..
hassas bir o kadar da içinde burukluk yaşayan umutları olan birisin..
başkalarının sorumluğj da sana yüklenmiş zamanında ve hâlâ yansıyor diyebilirim.. sorumluluk sahibi ne istediğini bilen birisin yapmacıklıktan hoşlanmayan dobra birisin iyi niyetin kullanılmış sözü geçen dinlemeyi seven konuşursan dinlene bilen birisin otoriteleri olan yani..
- 10 ay
Çok teşekkür ederim evet doğru :)
Kimseyi tanımıyorum burada
10 Yorumla
10 aytamam
10 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi