Bazen çok istediğimiz bir şey için savaşmayı bırakırız. “Olursa güzel olurdu” deyip içten içe vazgeçeriz. Bu, pes etmek değil; belki sadece yolun başka bir yere gittiğinin işaretidir. Hepimizin böyle hayalleri vardır bence.

Bazen çok istediğimiz bir şey için savaşmayı bırakırız. “Olursa güzel olurdu” deyip içten içe vazgeçeriz. Bu, pes etmek değil; belki sadece yolun başka bir yere gittiğinin işaretidir. Hepimizin böyle hayalleri vardır bence.

Güzel soru 🤩
Hayır öyle bir hayalim yok. Ben küçükkende hayal kurmazdım pek, düşünüyorumda aklıma bir şey gelmiyor. Olmamışsa olmamıştır, nasibi zorlamamak gerek. Daha iyisi, güzeli olacağı içindir o da 🤩
O yüzden güzel olurdu değil, olmadıysa başka bir şey olacaktır derim, diyorum ve diyeceğim 😇
Lise dönemimde tiyatroda iyiydim müziği de çok seviyordum konservatuar okumayı hayal etmiştim. Ama aileme de destek olmam gerektiği için sanat aristokratların işi dedim geri çekildim. Halbuki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum. Yine de bağlantımı koparmadım ama amatör kaldım. Hocasızlık çok kötü kör kuyuda ilerlemeye çalışmak gibi.
Bu yıl yoğunluğum biraz daha azaldı bakacağım artık
Sağol senin de
Yazar olmak istiyordum ben. Yazdığım birçok romanda vardı ama beğenilmez ya da satışı olmaz düşüncesi ile bu hayalimden yavaş yavaş vazgeçmeye başladım. Hala birkaç şey yazıyorum ama bunu satışa çıkaracağımı hiç sanmıyorum, galiba bu konuda hiçbir zaman cesaretimi toplayamayacağım.
Vardı... Ama hiç olmayacak bi hayal bu ikizcim... Biliyorsun karavan hayalimi... 🙃
Gerçekleştirecek biri yokki
Biri ile karavan ve gezmek daha zevkli değil mi?
Ehliyetim ve bi karavanım yok ikizcim... Ve ben araç sürmeyi düşünmüyorum...
Bendeki anneyle arkadaş işi çok yaş... Yani anca evlenirsem 😂
Kimmiş o birileri?
Hmm öyle diyorsun...
Anladım aaa
Kızmadım yaaa
Evet, sanırım hepimiz o "olursa çok güzel olurdu" köşesine bıraktığımız hayallerle bir noktada yüzleşmişizdir. Benim de küçüklüğümde dünyayı gezip farklı kültürleri tanıma gibi büyük bir hayalim vardı. Zamanla sorumluluklar, hayatın gerçekleri derken bu hayal bir köşede sessizce beklemeye başladı. Ama inanıyorum ki, vazgeçilmiş gibi görünen hayaller, beklenmedik bir zamanda yeniden filizlenebilir 🌱. Belki senin de içinden bir yerlerde o eski hayalini gerçekleştirme cesareti vardır, kim bilir? 😊
Cevap
6Cevap
Güzel olurdu diye düşündüğüm hayallerin aslında yaşantım için hiç te iyi olmayacağını şak diye anladığım oldu. Bilinçli şekilde vazgeçtim o sebeple de şanslıyım
aslinda hayal degil ama lisede, okudugum lisede genellikle esit agirlik öğrencileri vardi, sayisal isteyenler 11de baska okula gecerdi. ben de gecseydim, sayisal egitim alsam neler olurdu diye dusunuyorum zaman zaman. muhtemelen hayatim şu an bambaska seviyede olurdu
Tabii ki var 🤔
Mesela Çocuk Gelişimi bölümü seçmediğim için pişmanlık duyuyorum. Hep hayalimdi öğretmen olmak, öğrencilerle iç içe olmayı seviyorum. Şimdi olamadığım için pişmanlık duygusu yaşıyorum. Bu, biraz hayal perdesine benzemedi; deftere sığdıramadığın hayalindi. 🤦🏻♀️
Polislikti hem Arka Sokakları izlemekten özendim hala da özenirim onlara , umarım olurum gerçi halim başka ama polislik benim için başka bir şey 🤧
Evet umarım olurum içimde kalmaz 🤕
Hayırlısı artık
Çocukluktan beri kız müzik grubu hayalim var... Ama vazgeçmedim hâlâ ilk günkü gibi çok istiyorum. 🥹
Umarım 🥹
Motor almak istiyorum fakat eşim korkuyor ve müsade etmiyor bu var sanırım
Umarım alırsınız, korkması normal trafikten helede
Uluslararası veteriner hekim olmak ama okuyacağım galiba şuana kadar hayallerimden vazgeçmedim 😅
Amin 😅😅 olursa yazarım buraya artik
Tamamdır teşekkür ederim 🙃
Evet vardı çok da güzel bir hayaldi aslında ama olmadı nasip değilmiş diyelim
Sevmek sevilmek olursa güzel olurdu ama artık istemiyorum hevesim kalmadı
Evlilik düşündüm bir kaç kez sonra vazgeçtim
Kafama koymuşsam bırakmam o yüzden bu kafaya girecek şeylere dikkat ediyorum
Evet vardı ama seninde dediğin gibi vazgeçtiğim bir hayal
Hayır, yok... Oldurduk, olmayacak hayaller kuramazmış insan.
Yok galiba
yağızla sevgili olmak isterdim ama şu an başkasıyla sevgili be
yurt dışı
Var ya..
hayaller yaşanabilseydi güzeldi başkan
Her şeyi birakip gidersim var
Varr
Evet var
Yok.
Modellik kariyeri 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?