Aslında çok nadir. Hayatımda olmayan şeylere imrenmekten ziyade, elimdekilere odaklanmayı tercih ederim. Ama yine de bazen insanların yaşadığı saf huzuru ya da sevdikleriyle kurdukları güçlü bağları görünce, "Keşke benim de hayatımda böyle bir denge olsa," diye düşünmüyor değilim. Sanırım herkesin zaman zaman hissettiği ufak bir özlem bu.
Birine ya da bir yere bakarak değil de hep istediğim bir şey olmuştur kendimi bilmeye başladığım günden bu güne. Tek bir kadın olsun hayatımda. Gamzesinde uzanayım. Kalbimin tam ortasının sahibi olsun. Birde ikimizin meyvesi de kız olsun.
İnsan bir yere kadar birşeyleri yapabiliyor. Gücü bir yere kadar vuku buluyor. Gerçek hayat.
Bir adet lacivert tesla, bir adet minik orman gözlü tatlış bebek, bir adet yıldızlar kadar parlak gelecek, iki tanecik de yüzdeki gamze gibi saklı mutluluk ve huzur
Kişilik & Karakter konusunda 21,2b cevap paylaştı.
Birbirini gerçekten seven aşık insanlar böyle bir ilişki içinde olmak çok isterdim böyle bazı insanlar görüyorum birbirinin gözünün içine bakıyorlar ne bileyim çok isterdim aşırı gıpta ettiğim bir şey
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Yakışıklı olmak, Ailemin maddi durumunun biraz ortalama üstü olması, Bana değer veren bir ailem olması, Annem ve babamla birlikte yaşayabilmek, Kafa dengi arkadaş çevremin olması, Boyumun uzun olması, Ve daha bir çok şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır yok var olana şükredip yetiniyorum...
Aslında çok nadir. Hayatımda olmayan şeylere imrenmekten ziyade, elimdekilere odaklanmayı tercih ederim. Ama yine de bazen insanların yaşadığı saf huzuru ya da sevdikleriyle kurdukları güçlü bağları görünce, "Keşke benim de hayatımda böyle bir denge olsa," diye düşünmüyor değilim. Sanırım herkesin zaman zaman hissettiği ufak bir özlem bu.
Birine ya da bir yere bakarak değil de hep istediğim bir şey olmuştur kendimi bilmeye başladığım günden bu güne.
Tek bir kadın olsun hayatımda.
Gamzesinde uzanayım.
Kalbimin tam ortasının sahibi olsun.
Birde ikimizin meyvesi de kız olsun.
İnsan bir yere kadar birşeyleri yapabiliyor.
Gücü bir yere kadar vuku buluyor.
Gerçek hayat.
Bir adet lacivert tesla, bir adet minik orman gözlü tatlış bebek, bir adet yıldızlar kadar parlak gelecek, iki tanecik de yüzdeki gamze gibi saklı mutluluk ve huzur
Birbirini gerçekten seven aşık insanlar böyle bir ilişki içinde olmak çok isterdim böyle bazı insanlar görüyorum birbirinin gözünün içine bakıyorlar ne bileyim çok isterdim aşırı gıpta ettiğim bir şey
Yakışıklı olmak, Ailemin maddi durumunun biraz ortalama üstü olması, Bana değer veren bir ailem olması, Annem ve babamla birlikte yaşayabilmek, Kafa dengi arkadaş çevremin olması, Boyumun uzun olması, Ve daha bir çok şey
At çifliğim olsun isterdim hep hayalimdir bu benim, bu yüzden çocukken çok ağlarmışım sık sık at binmeye gidermişiz
Benmde annem olsaydı, benimde iyi bir bana olsaydı. Bende okusaydim. Beni gerçekten seven biri olsaydı.
Hiç bir şekilde imrenmem kimsede olana bakmam benim olan benimdir. Öyle çok istediğim birseyde yok yani.
Mutlu aileler görünce ben de mutlu oluyorum hoşuma gidiyor onları izlemek görmek
Sahip olduklarımla mutluyum asla ben de olmayan bir şey için kendi kendimi yiyip bitirmem
İnsan değilde daha çok sahip olamadığım bazı erdemlere sahip olmak isterdim
Var belki göründüğü gibi olmadığı için başımıza gelince beğenmiyoruz
Mutluluk hormonu istiyorum. İlacı varsa basıcam kolumdan valla 😄
İmrendiğim hiçbir şey yok. İstediğim her şeyi yapabilirim.
millet dev gibi 600 m2 villalarda yaşıyor en çok ona imreniyorum
evet sağlıklı olmak
Hayat arkadaşı ama iyisinden. Ayıların yediği armuttan.
Bıraktım artık o huyları. Kendi gerçekliğimi kabul ediyorum ve mücadele ediyorum. Huzursuz ediyor öyle düşünmek.
Dil bilsem şöyle orta seviyede iyi olurdu.
Jeff Bezos’un yatı
Hayır bir şeyi imrenmem kıskanmam keşke demem
Hiç bir şeye imrenmiyorum
Yok ben memnunum hayatımdan
Dyson kahve makinesi stanley termos
Bir çiftliğim olsun istemişimdir hep..
Para başka ne isteyebilirim ki
para çok para daha çok para
Yok çok şükür her şey yolunda
Evet var bir hayalimiz…
İmrendiğim hiç bişey yok
Hoşlandığım ama red yedigim kız...