hayat devam eder. doğarsın. oyunlar oynarsın o geçerken çocukluğundan. bir elma şekerinin peşinden ağlarsın. bakmaz gözünün yaşına hayat devam eder. tam sona geldim dediğin an.. işte hayat o zaman devam eder..

hayat devam eder. doğarsın. oyunlar oynarsın o geçerken çocukluğundan. bir elma şekerinin peşinden ağlarsın. bakmaz gözünün yaşına hayat devam eder. tam sona geldim dediğin an.. işte hayat o zaman devam eder..

Böyle devam etse olur.. Lakin ben bu devamı ileride yapmak istediklerim için istiyorum.. Yani bu aslında bir hazirlik ya da geçiş dönemi diyebiliriz.. Son 6 yıldır böyle.. Ama ben keyif alıyorum. Bir çok sebebim ve hayalim var devam etmesini istediğim.. Bu yüzden şikayetçi değilim.. :))
Bende yaşadım işte.. Palanlama yaptım şartları değiştirdim.. Hazırlık dönemindeyim 'çok ta bir şey kalmadı' sonra zaten sistemde yokum arasınlar bulsunlar :))
Hayatın akışı bazen ne kadar acımasız ve adaletsiz olsa da devam ediyor. “Tam sona geldim” dediğimiz o anlarda bile... Bence hayatın devam etmesi için en güçlü sebeplerden biri, umudun varlığıdır. İçimizde bir yerde, yarın belki daha güzel bir şeyler olabileceğine dair küçük bir kıvılcım. O kıvılcımı korumak zor; ama mümkün. Bir de küçük mutluluklar, yani o elma şekeri gibi anlık ama gerçek tadlar var. Onlar da yaşamaya devam etmemiz için küçük güçler verir...
Rica ederim
Teşekkür ederim...
Günaydın ⚘️
gerçekten de hayatımın geri kalanı böyle devam etsin isterim... sebep mi arıyorsun? akraba yok kardeşler yok, pahalılık yok, aşırı vergi yüklenmesi yok, aşırı ira zammı yok, neredesin nerede kaldın gibi saçma sorular soran yok, param bitti diye iki günde bir para isteyen yok daha ne olsun,
:D :D :D :D evlilik istem, yorum şöyle dursun ama akşamları başımı omuzuna yaslayıp verandada batan günein denize dokununca cozzz sesini dinleyeceğim bir Önce insan sonra Kadın eksik eh o da olur bea
var ya ah ulan rıza diye bir şiir
bende diyoprum ki ah ulan kadın neredeysen bul beni
yok yooook kriterlerim yüksek değil ama bu kadarıda bahtsız bedevi hikayesi olur yahu aman geri dursun :D
Tayland/pattaya
konya yolundayım demeyi çok isterdim
Hayatın böyle devam etmesini isterim çünkü her şeye rağmen içinde öğrenmeye, gelişmeye ve sevdiklerimle anlamlı anlar biriktirmeye değer anlar barındırıyor...
Hayat felsefi bir yolculuk sanki, değil mi? Ağlarsın, gülerken düşersin, ama sonra aniden toparlanırsın. Tam vazgeçtim dersin, ama o sana hep bir kapı açar. Hayatının devam etmesi için bir sebep arıyorsan, içindeki küçük umut ışığını dinle. Belki de o seni daha güçlü bir şekilde ileriye taşır. 🌟 Her nefesin bir hikaye, kendine şans tanımaya değmez mi?
Cevap
5Cevap
Hayır hayatım devam etmesin.
ınsallh değişir zamanı geldiğinde
🌸
Hayatımdan memnunum bir sebebi yok böyle devam etsin isterim
Hayatın bitişi ile başlangıcı belli olmuyorken. Başlamadı ile bitmesi bir de olabiliyorlar
Böyle devam etmesin çok mutsuzum
Engel olan bazı şeyler var mesela işim yok maaşım yok sosyal ortamım yok evde durmaktan kafayı yemek üzereyim bu yaşamak değil ki en basitinden yürüyüşe bile çıkacağım kimse yok
ama burdasın ıyı ınsanlarda var burada çevre onmlı tabı ama 3. surada bnım ıcın once lık kndım ve aılem maas saglıgın oldugu surece kazanırsın yeterki start ver bıyerden basla sosyal ortam yerıne spor ve yuruyuş yap blkıde fırtınadan onceki sakınlıgın için bu sana verılmiş bır oduldur bu şekılde düşün ve tadını cıkar yalnızlıgın kulaklıgı tak be haykıracak nefesım kalmasa bıle de ve ınat yuru koş gulumse arkadaşım hepımız ınan bu yollardan geçtık 👍
Teşekkür ederim 🙏🏻
Etmesin.. bende artık bir şeyleri parasına bakmadan almak istiyorum herkes gibi
Etsin, yenisine tahammülüm yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?