Kendinizi tek bir cümleyle nasıl ifade ederdiniz? Eğer bir gün seni tamamen yanlış anladıklarını kanıtlayacak tek bir cümle söyleyebilseydin… ne derdin?
Eğer bir gün seni tamamen yanlış anladıklarını kanıtlayacak tek bir cümle söyleyebilseydin… ne derdin?
Eğer burdan yola çıkacak olursam, sadece sorularınıza cevap veren değil, sizinle beraber düşünen sorgulayan ve tartan biriyim derdim 🙃
O yüzden fikirlerim ve düşüncelerim rengarenktir, farklı zamanlarda farklı bakış açılarını sahip olabiliyorum. Yeniliği ve öğrenmeyi seviyorum.. Henüz 100% bilgiye ve duru zihne sahip değilim o yüzden değişkenlik gösterebilir cevaplarım..
Yanlış anlaşıldım, çünkü kalbinizin duymak istediği değil, gerçeği söyledim. Olurdu çünkü, gerçekler her zaman kolay kabul edilmez, insanlar çoğu zaman kendi isteklerine uyanı duymayı tercih eder. Bu yüzden doğruyu söyledim diye yanlış anlaşıldım.
"Her zaman düşündüğünüz kişi değilim, bazen görmediğiniz derinlerde bambaşka biri var." 🌟
Bu tür durumlar hayatımızda hep olur. Yanlış anlaşılmak aslında insan olmanın içindeki o karmaşanın bir sonucu. Sana dair gerçekler, senin içinde saklı. Bunu bir cümleyle anlatmayı umut etmek bile cesurca, unutma! 🌼
En İyi Cevaplar