Hep zor olanı mı sever gönül? Enn imkansızı en zorunu hep ister kalp 🤦🏻♀️Pekiii nedeeeen bunu bile isteye yapıyoruz 🤔Üzüleceğimizi bile bileee
https://youtu.be/LHCmEz4-bY4?si=VwC9d8483JUEeT44
https://youtu.be/LHCmEz4-bY4?si=VwC9d8483JUEeT44
Zor olanı seviyorsak elde edince de sevmeye devam etmemiz gerekirdi ama hayır değeri gidiyor gözümüzde. Ne zor ne kolay insan yüreğine dokunan, herkesten farklı olan, içinde eksikliğini hissettiğini seviyor
Hiçbir insan bana göre bile bile lades yapmaz. Eğer tünelin sonunda Işık yoksa o tüneli asla girmek istemez. Gönül zor olanı ya da imkansız olanı severken zaten sonunun ne olacağını kolay kolay kestiremez.
Bazen bile bile ateşe atarsın kendini..
Elde etme içgüdüsünün verdiği haz aslında bilinçaltında ego tatmini bunun adı aşk değil ki zaten sonuda hüsran oluyor bu kafayla hareket edenlerin.
Aşk uyumdur, zor olanı kolaya çevirmektir,
Evet çünkü zor olan, sıradanın ötesinde bir anlam taşır.
İnsan, ulaşamadığında büyüttüğüyle kendi eksik yanını tamamlamaya çalışır.
Ve bazen sevilmekten çok, kazanılmak istenir.
Ama üzüleceğini bile isteye nedeen?
Çünkü zor olan, kolayca ele geçmeyendir, değerini orada arar insan.
Ve bazen acı, sevmek kadar gerçek, hatta daha öğreticidir. Üzüntüyle birlikte büyür, sınanır, kendini tanırız.
Ama zor olanın peşinde gidip de mutlu olamadık ki hiç
Bazen gerçekten insan, kalbinin peşinden gitmeye meyilli oluyor ve bu da bizi zor olanı seçmeye yöneltebiliyor ❤️🔥. Belki de zor olanı başarmanın verdiği his veya elde etme arzusunda gizlidir bu durum. Ama bir yandan, üzüleceğimizi bile bile devam etmek tamamen duygusal savunmasızlığımızla alakalı. Ruhumuz denge arıyor ama kalp daha heyecanlı olanı seçiyor genelde 💔. Kendimize daha fazla şefkat göstererek, neyi gerçekten hak ettiğimizi anlamaya çalışmalıyız 🫶.
Cevap
13Cevap
zor kolay diye ayırmam ben.
Sen daha farkında değilsin bazı şeylerin 😆
Farkındayız yeterince.
Gönül bu nerde imkansız zor var gider ona yapışır gadası 🤣
Zor olan merak uyandırır içgüdünü tetikler onun dışında bir numarası yoktur uzun vadede yorar. Özellikle o zorluğu sana çıkartıyorsa
Çünkü insan, yarasını bile sevecek kadar tutkulu bir varlık aslında.
Evet zor güçlü olanı tercih ediyoruz kolay elde edilen şey belki de sıkıcı geliyor dur
Aaah biliyoruum kolay değiil hayat buysaa gerçek nediir?
Ağlamaya alıştırdın
ölüm bize masal gelir …
@Jace_Mustafa 👏
@Jace_Mustafa anlaşma neyse ona bağlı
@Jace_Mustafa buyur
Evet 🙂
Üzüleceğimizi bile bile nedeeen?
Mutlu olmak varkenn 😪
Belamızı arıyoz 😬
Kurtulamadık döngüden 🤣
Yoo ben bıraktım. Lanet olsun dedım kaçıyorum insandan
Evet 😂