Size özenenler mi, samimiyetle tebrik edenler mi daha fazlaydı?

Size özenenler mi, samimiyetle tebrik edenler mi daha fazlaydı?
Çoğu zaman taklit edilen oldum, ama takdir edilmek kadar değerli hissettirmedi. Taklit edilmek başta gurur okşar gibi görünse de, aslında emeğinin ve tarzının çalınması gibi gelir. Takdir edilmek ise emeklerinin görülmesi, değerinin bilinmesi demek. İnsanların bunu dile getirmesi, sessizce kopyalamalarından çok daha kıymetli. Yine de ikisini de yaşadıkça anladım ki, en önemlisi kendimden ödün vermeden yoluma devam edebilmek.
Taklit edilmek eğlenceliydi ama takdir edilmek sessiz bir zafer gibi… Biri gürültüyle gelir, diğeri iz bırakır. Ben ikisini de yaşadım; ama iz bırakmayı seçtim
Zamanla her ikisi de oldum. Taklit etmek kötü bir şey değil, ben de beğendiği şeyleri görüp hayatına uygulayabilir. Ama bir gerçek var ki, önce eleştirirler, iğneli laflarla ve pasif agresif davranışlarla yetersiz hissettirmeye çalışırlar. Sonra ise karakterime, duruşuma, konuşma tarzıma kadar taklit edip bana özenirler.😄
Kimse beni taklit edemez çünkü sahsıma münhasır bir insanım , ama ailem ve çevremde , iş hayatimda , okul hayatım da çok takdir edilmişliğim oldu
Bu, aslında senin hayatındaki enerjiyle ilgili. İnsanların seni taklit ediyor olması, onların üzerinde etkileyici bir iz bıraktığını gösterir. Ama samimiyetle tebrik edilmekse gerçek bir başarı hissi yaratır. Belki de bu ikisi arasında bir denge kurabilirsin. İnsanlar hem örnek alıyorsa hem de tebrik ediyorsa, demek ki gerçekten dikkat çekici birisin! 😎🙌
Cevap
9Cevap
Karşı cins tarafından takdir edilen, hemcins tarafından taklit edilen.
Taklitte edildiğim oldu takdir de yerine göre ikisini de tattık))
Birilerini taklit etmekle işim olmaz
Öyle şeyler olmaz bir de haram sjdj
Eyvallah canım ciğerim nasılsın 😌
Şükür biraderim valla yoğun tempoya devam arada böyle nefes alıyoruz valla
taklit edilen oldum hep
Takdir eden çok insan vae gadası
İkisi de oldum. Çalıştığım yerlerde hep taktir ettiler ve taklit eden yetiştirdiğim mühendis arkadaşlarda oldu.
Taklit edilen oldum ilkokulda ve ortaokulda bir arkadaşım vardı resmimin tıpatıp aynısını yapardı aldığım montun benzerini kardeşi de kendisi de alırdı ödevimin bile aynısını yapardı güzelliğime de çok özenirdi benim güzelliğime ulaşmak için de çabaladı ama tofaş bakımla mercedes olmadı ailecek bizi taklit ederlerdi annesi evde çekildiğimiz bir fotoğrafı gördü koltuklarımızı o fotoğrafta görünce hemen gidip çok benzerinden aldı
Takdir edilen de taklit edilen de. Daha çok takdir. 🌼💫
Teşekkürler 🙏
İkisi de oldu yerildiğim de oldu ama en çok taklide sinirlendim. Kafa patlatıyorsun emek veriyorsun kendini tanımaya keşfetmeye çalışıyorsun ortaya özgün bir ürün çıkartıyorsun birileri gelip taklit ediyor emeğe hakaret
İkisinden de çok fazla oldum aslında. Bazen o, bazen bu.
taklit edilen oldum takdir edenler gerçek dostlarım oldu
Hiç böyle şeyler düşünmedim. Annem dışında kimsenin takdir etmesi umrumda değil zaten
Çiçekler taklit edilir
Her ikisinden bir parça oldum. Fazlasında zaten gözüm yok.
Taklit edildiğim için takdir edildiğim bile oldu.
Takdiri esas aldım diyelim
Takdir edilen olmuştum 😄
Taktir eden daha çok oldu
Taklit edilip takdir edilen
Takdir edildim fazlasıyla
Takdir edilmek güzel bir duygu
Genelde takdir edilen...
o kadar kotu bi insanim ki taklit bile edilemem
Bilmemki hangisi olsun semiii jsjcjd
Aa başka kim semi diyomuuş🙄😂
Tamam çok şey etme aramızda kalsın benim sjjfdjjfkd
Bişey de gözünden kaçmıyor 😎😂