Ben çok özgüvensiz biri olduğum için hep güç almak için tehlikeli erkekleri seçiyorum ama onlar da güç için beni kullanıyor napcam?

hemm hadi erkekler gücü ister ben neden istiyorum ben de isterim normal ama bunu erkeğe bagliyorum bu yüzden güçsüz biriyim içimden gelmiyor o güç isteği o zayıf kadınlardan birisiyim bu yüzden zarar gormem kaçınılmaz dimi? Yoksa beni düşünen bir erkekle gücümu bulabilir miyim bunu lehime çevirebilir miyim? Neden güçlü hissetmek istiyorum bilmiyorum, gerçek hayat zor geliyor neden bir işe gireyim ki neden hayatta kalayım ki neden fiziksel sorunlar yasamaak zorunda olayım ki Bunu normal şekilde bir bara giderek de yaparım o heyecanı hayatta kalmayı o erkekler arasında yine yaşarım dimi ama olmuyor işte o risklere giremiyorum hem üşengeç hem korkagim bu yüzden kötü erkeklere gidiyorum. kotu erkekleri seçerek güç oyunu oynamak sahte güç hissetmek onun eşi olmak daha kolayıma geliyor ama erkekler de kadınlar üzerinden kendisini güçlü ilan ediyor biliyosunuz bunun ucu yine bana dokunmuş oluyor bu yüzden, hayata da atılamadim , gücü erkeklerde bulsan o hem sahte oluyor hem zarar göruyorum. napcam bilmiyorum. gucsuz kadınlar ne yapmalı nasıl hayatta kalmalı?

Çünkü yaşamayı öğreniyorum yanlarında hayatta kalma içgüdülerim oluşuyor ama normal bir erkegin yanında hayatta kalma icgudum oluşmadigi için hayata dair merakım olusmuyo kapı açıp kapatmayu bile beceremiyorum ama o tehlikeli erkeklerdeki korku bana her şeyi yaptırıyor bilmediğim sokaklara girip çıkmayı geceleri içip dolaşmami sağlıyorlar ama normal erkeklerin yanında kapı bile açamıyorum. kendi başımayken hayatta kalma icgudum 0. ben neden böyle tembel ve bağımlı biriyim güçlü kadınlar cevap verin ya.

Bı de sadece sevgilim falan olunca kisisel temizlik yapıyorum yoksa çok pisim. her şeyim hayatta kalmam bilr erkeklere bağlı çünkü orada merak ve hayatta kalma istegim var. cunku çok tembel ve güçsüz biriyim işin özünde sebep bu

Güncellemeler
10 ay
Normal beni düşünen tehlikeli olmayan bir erkeğin yanında hiçbir şey bilmeyen birisi olarak rezil olacağımı düşünüyorum. ama. tehlikeli erkekler beni hiç dinlemeyip ilgilenmediği anlarda birden her şeyi yapar hale geliyorum tehlikenin içindeyken çünkü en fazla ne olabilir ki diyerek her şeyi yapıyorum anladınız mı demek ki o güç içimde ama sadece erkekle ortaya cikiyo bu büyük bı sorun değil ama ben kendimi ortaya çıkarmadıkca bağımlı birisi olarak kalmaktan korkuyorum
Ben çok özgüvensiz biri olduğum için hep güç almak için tehlikeli erkekleri seçiyorum ama onlar da güç için beni kullanıyor napcam?