Sacma gelecek ama zorlandığım şeylerden nasıl kurtulacağım?

Ben aile bireyi tarafından istemedigim halde beni birtakım şeylere sürüklüyorlar, örneğin; babam zorla beni yanında çalıştırıyor ama ben istemiyorum. Hadi neyse geçtim onu eve geldikten sonra kadınların işi diyerek yemekleri bana toplatiriyor ve bulaşık yıkatıyor. Abimde çalışıyor ama kendi istediğiyle. O eve gelir gelmez istediği herseyi yapar

Babam bana eger sınıfta kalırsam zorla evlendirecegini bile söylüyor. Hepsi köylü kafası ya yeminle bogacam kendimi. Gözlük kullanmam gerekiyor çünkü ciddi anlamda bulanık görüyorum ama ebeveynlerim bana, 'kadınların gözlük takmadı kor oldugu anlamına geliyor' falan fistan diyorlar.

İşten geldiğimde öyle bir yorgun oluyorum ki kolumu kaldıracak hal kalmıyor. Hayir yani ben bu kafalarlar yaşamaya devam edersem asarım kendimi.

Mesela son yıllarda istesem ağlayamıyorum içimdeki duyguları artık öfkenin arkasına saklıyorum ve her an patlıyorum.

Babam beni döver, travmalar yaşatır ki insanlardan korkma sebebim bu, çok fazla söver, beddua okur lanetler yagdirir ama yine kendisi haklı. Ya valla yoruldum ben

Nasil kurtulabilirimm?

Sacma gelecek ama zorlandığım şeylerden nasıl kurtulacağım?