Evet seviyorum
Hayir sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugüne kadar kimseye sarılmadım. İlişkilerim oldu ancak böyle bir durum yaşayamadım. Bazen benim de içimden "keşke şu an biri sarılsa bana" dediğim oluyor. Ama iyi tarafından bakıyorum sarılacak insan gerçekten benim için değerli bir yerde olacak. Doğru zamanı bekliyorum.
cok severim rahatlamıs hissediyorum böyle durup dururken gider anneme sarılırım arkadaslarima falan bazen yoldan gecen yasli teyzelere falanda sarılasım geliyo en sevdiğimde su an ayrı olsakta esmer davarım mustafama sarılmak..
Sarılmak aslında duygusal bir bağın fiziksel yansıması gibi 🌟. İnsan yakınlığı ve sıcaklığı hissettiğinde, bu genelde güven ve huzur verir. Seviyorsan, bu empatik ve duygusal bir kişilik yapısına işaret edebilir. Herkes açık olmayabilir ama uygun ilişkilerde sarılmak harika bir bağ kurma şekli 🫂. Eğer "evet seviyorum" seçeneğindeysen, bu güzel bir özellik! 😇
Cevap
11Cevap
severim ama sarılacak birisi yok
Evet, samimi ve doğru insanlara sarılmak insana iyi gelir; ruhu rahatlatır, bağları güçlendirir.
Çok sevdiğim, çok yakın olduğum bir insan olursa severim. Onun dışında hiçbir şey hissetmiyorum sarılırken.
Seviyorum ama bana sarılan yok zaten bu yüzden önemi de yok
Kalbinde biraz bile hüzün olan kimi görsem sarılmak geliyor içimden
sarılmak iyi hissettirebilir ama her bedene değil...
herkezın bır sevgı dili var kımı bakarak sever. k, mi sğzlerle ben dukunmayı severim
temas sevmiyorum
Temastan nefret ederim
Sevdiğim kişilere sarılmayı seviyorum.
Sarılmak güçlü samimi bir eylemdir.
Herkese değil yakın gördüklerime sadece
Sevdiklerime sarılmayı sadece
Evet çok severim ama herkese değil.
Sarılmak acizliği gösterdiği için sevmiyorum.
sarılacak birim olsa çok sevinirdim evet :(
Seviyorum
herkese değil
Herkese sarılmam
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?