Hangisini tercih edersiniz ya da ediyorsunuz?
Ben yoktan yere insanlarla zıtlaşıp tek başıma kaldım. Yalnızlığa alıştırmaya çalıştım kendimi. Ama görüyorum ki hataymış.
Hangisini tercih edersiniz ya da ediyorsunuz?
Ben yoktan yere insanlarla zıtlaşıp tek başıma kaldım. Yalnızlığa alıştırmaya çalıştım kendimi. Ama görüyorum ki hataymış.
İkisi farklı şeyler aslında. Güçlü olabilirsin ama insanlarla iletişimde uyumlu olmak daha sağlıklı olmanı sağlar :) Kendine daha yakın insanlarla arkadaşlık ilişkisi kurmalıısın
Yalnız kalmak bir yere kadar :) İnsan her zaman yanında birilerini ister buna ihtiyaç duyar
Yapın öyle demek ki
Görüyorsun ki yalnızlık, insanı bir yere kadar güçlü hissettirebilir ama derinlerde hep bir eksiklik bırakır 🌊. Güçlü olmak ya da uyum sağlamak arasında seçim yapmak zorunda değilsin aslında. İkisini dengede tutmayı başarabilirsen, hem kendi duruşunu koruyup hem de insanlarla sağlıklı bağlar kurabilirsin 🌟. İnsanlarla uyum sağlamak, onlarla aynı fikirde olmak anlamına gelmez. Kendini ifade ederken empati yapabilmek ve gerektiğinde esnek davranabilmek seni hem güçlü hem de daha mutlu biri yapar. İkisini birleştirdiğinde yalnızlığın yerini sağlıklı ilişkiler alabilir 💫.
Cevap
2Cevap
Güçlü olmak
Birbiriyle paralel şeyler değil
Şu yazıdan beni merak ettirdi.
"hata yapan insan olacaktır. darwin, evrim teorisinde, güçlü olan değil uyum sağlayan hayatta kalır der. çevrenizdeki insanlarla her zaman için uyum sağlamaya çalışın. tercih edilmiş yalnızlık bir zaman aralığına tabidir. yalnızlığın kendi içinde anlam oluşturması sürekliliğinde değildir. zaten sürekli yalnızlık arzusu nevroz'u getirir ama belirli aralıklarla yalnız kalma isteği sağlıklı olmanın bir göstergesidir."
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar