Trip atmak genel olarak saçma ama erkekte daha da itici duruyor inanın ya bu nedir 😄

Trip atmak genel olarak saçma ama erkekte daha da itici duruyor inanın ya bu nedir 😄

Bence bu karşındaki kişinin algıları ile ilgili bir durum. Bir erkeğin sana trip attığını düşünüyorsan emin ol seni seviyordur. İlla sevgili babında bakılmaması gerekir. Şimdi karşındaki kişinin istemediği bir şeyi yapıyorsun ya da söylüyorsun adamı anlamazsan adam ya kendini çeker, ya sessiz kalır ya da seninle hiç konuşmaz.
Bundan normal bir şey yok bence.
Hoşlanmadığını söylediğinde hala yapıyorsa umursama, seninle aynı frekansta değil demek ki.
Bu trip durumuna istinaden hoşlanmadığını dile getirdiğin halde yapıyorsa demek istedim.
Çok çok itici bir şey
Var arada triplenen arkadaşlarım
3-5 gün konuşamıyorum
Kadınlarda’da trip abartılınca itici oluyor
Herşeye trip yapılmaz ya ben çekemem valla
Bir bilemedin 2 defa trip yapabilir bana 3. olmaz
Gelemem ben böyle şeylere 😂
Yakıştırmıyorum. Aklı başında insanlar karşılıklı konuşmalı ve hoşnut olmadığı durumları açıkça ifade etmeliler. Çünku bazen bize normal gelen karşımızdakini kırmış olabilir ve bu kırgınlık dile getirilmez istemeden kopmalara sebep olur iletişimde ve ilişkide.
Evet bende açık sözlülüğü her ilişkide seviyorum sonu ne kadar kötü olsa bile ne olduğunu anlamadan iletişimin kopmasından daha iyidir.
Ve şöyle de bir durum var durumu rolleri değişip düşünürsek (kadının erkeğe trip atması olarak) erkek çok daha düz ve yüzeysel bakar neden aramaz.🙂
Ayrıca seni tebrik ederim hesabın büyümüş epey 🎉
Ve buna rağmen gelen yorumları cevapsız bırakmıyorsun.
Hahaha😅😂😂
Ben etiketlerine bakıp demiştim master detayını fark etmemişim🥲
Evet kesinlikle etiket ve rozet kazandıkça etkileşimleri azalıyor.
🤷♀️
Bravo kızçe sana gerçek hayatında değer ve hatır biliyorsundur burada bile bu detaylara dikkat ettiğine göre💖
Harika🧜♀️🎉🎉
Hayır yakışmıyor lütfen yapmasınlar. Cinsiyetçilik konusunda hassasiyet gösterenlerin bile imtina ettiği erkek türüdür. bana biraz iki yüzlülük gibi geliyor. Allah bu tür erkekleri düşmanimin bile başına vermesin amin😂
Allah korusun 🤣
Trip atmak kadın ya da erkek fark etmez, belirli yaşın ardından biraz komik duruyor zaten. 😅 Kendine güvenen biri trip yerine açık iletişimi tercih eder. Erkekte trip daha nadir olduğu için alışılmadık ve belki biraz daha itici bulunuyor olabilir. Ama şunu unutma, herkesin duygularını ifade etme şekli farklıdır; önemli olan bunu doğru ve yapıcı bir şekilde ifade edebilmek. 😊
Cevap
23Cevap
Trip atmak ergenliktir.. kıza bile yakışmaz
Ped de verelim abimize.
Harika djdjd
Regl olan erkekler var lütfen 😂 trip onların da hakkı
Çikolata unutmayalım😂
Atsın tabi ama kapının dışında. Sen burada tirbe devam çantanı hazırlıyom hemen.
İy hatırlattın he harçlık vermeyi de unutmuşdum Allah razı olsun kızılkuşum
trip atan erkek/kadın çekilmiyor bence cinsiyetle alakası yok bu durumun.. arkadaş trip atacağına otur konuş derdini anlat çöz vs vs insanız ya hani
Erkekler trip atınca kavgaci horoz gibi oluyor. Kızlarda cilveyle karisik bazen hoşgörülebilir
Valla ben beceremiyorum erkek trip atmaz kızar sakinleşir hicbisey olmamış gibi devam eder 😂😂
Trip atmak erkeğe değil kadına yakışır.
Hiç çekilmiyorlar 🤦🏻♀️
kırılmanın üzülmenin adın trip diyenler bence insanlığını sorgulamalı
Kanka 100 sefer ayni soruyu sormaniza gerek yok ergen gibi ncnc aşk acisi cekiyorsunuz diye biz suclu değiliz, evet trip atmak hiç kimseye yakismiyor
Kadına da yakismiyo ki? Erkeğin başında var bir dünya dert bir de triple uğraşmak zorunda kalıyor bazılari. Gerek yok abi çekmeyin trip falan.
Hayatında karı görmemiş eril erkek rolü yapan hayatsız duygusal erkekler şimdi yazacak trip ne erkek adam atmaz. D
Erkek adam trip atmaz sjsjsjsj
Aynen sjsjs
Çok uzatmaaa tatlı geliyor bana 😂
Uzatmasa*
Evet dozunda minnoş 😎
Hayır trip naz hiç yakışmıyor…
Prensesss reglda oluyon mu?
Bencede ahajajajahsjsj
Yok ya çok saçma oluyor bence trip kızlara özel olsun.
Aman uzak olsun.
Erkek adam trip atmaz trip çeker 😏
Çok malca duruyor yaaa
Dozunda lütfen
Ne münasebet tabiki de yakışıyor ayol lslsl
erkeklere en cok yakismayan sey falandir
Hayır hiç yakışmıyor.
Erkekler trip atmasın bir zahmet ya
Çok itici hiç yakışmıyor Cidden
Trip atan erkek mi olur
Ya atmasınlar trip😄
Etek de giysin o zaman