Selaaam 🌸
Herkesin vardır böyle fikirleri gibi geliyor bana 😁😁
Senin var mı? Varsa nedir?

Kesin herkes de yok der şimdi ama neyse andjfjf
Serseri doğdum serseri ölcem beeeenn 💃🏻
Selaaam 🌸
Herkesin vardır böyle fikirleri gibi geliyor bana 😁😁
Senin var mı? Varsa nedir?

Kesin herkes de yok der şimdi ama neyse andjfjf
Serseri doğdum serseri ölcem beeeenn 💃🏻
şu an için öyle fikirlerim olduğunu düşünmüyorum.
genel olarak kötülükleri sevmem. iyilikleri severim. ama tabi ki de her insanın benim fikrime katılması zorunlu değil. elbet benden farklı düşünen insanlar da olacaktır. bende aynı şekilde onlardan farklı düşünebilirim. önemli olan birbirimize saygı duymaktır tabi ki de
ama kimsenin fikrini yargılamam saygı duymayı denerim elimden geldiğince.
tabi bazılarının fikri ve düşüncesi pis oluyor onlara ise saygı duymam hiç bir şekilde.
Sence sahip miyim? 🤣
Herkesin değil ama hem bu ülkede hem bu coğrafyada, hem de dünyada hakim çoğunluğun yargılayacağı (ki bundan zevk alırım 😈) fikirlere tabi ki sahibim.
Mesela sadece bir tanesini yazabilirim 😂 Hepimiz bir yerlerde virüsün etkisini yayılımını falan bir şekilde görselde denk gelmişizdir. Şimdi biraz atmosfere doğru yükseltelim zihnimizi...
İnsanlar dünyayı enfekte etmiş virüs gibi durmuyor mu? Jdjdkd
Çok doğru diyorsun hepimiz mikropuz 😂😂
Evet, hem de bol bol, ama artık şunu öğrendim: İnsanlar zaten seni hiçbir fikrin yokken bile yargılıyor. O yüzden en azından kendi fikirlerim yüzünden yargılansam daha iyi.
Evet var öyle fikirlerim ve söylemekten çekinmiyorum. Bir çok konuda beni yargılamaya kalkanlar oluyor ve ağızlarının payını alıp sus pus oluyorlar..
Selam Lulu! 🌸 O kadar içtenlikle yazmışsın ki, sen yargılansa bile umurunda olmayan biri gibisin zaten. 😄 Bazı fikirlere sahip olup da başkalarının ne düşüneceğini kafaya takmak hepimizde az da olsa vardır. O resimdeki kedi bile bak, “Ne düşünüyor?” diye sorguluyor sanki. 😂
Evet, benim de fikirlerim var ama kimse benim iç dünyamı tam olarak bilemez ki! Gülüp geçmek en güzeli. Serserilik ruhunda! 😎
Teşekkürler İremcim ama senin ne düşündüğün de umrumda değil ajajsjsj
@SoloSofistike çiçeğine desteğe gel İrem savaş açmış jdjdkdk
Tek atımlık mermileri var zaten 😂
Ateş olsa cürmü yok ahaha
Cevap
13Cevap
Beni kimse yargılayamaz
Sahibim 😂
Herkesin beni yargılayabileceği şekilde ortaya atmam kendimi. Teke tekde haklarından gelirim 🤣
O yüzden Sofistike'nin kutusu kapalı. Anahtarı da sadece bende 🙃🥳
Ahahagshshd al benden de o kadar çiçeğim... Benim kapalı kutu bir açılsa eyvah 😂😂😂
Arada tozunu al havalandır falan sjhf
Fazla basınç birikmesin içeride bebeğim 😂
Merak etme çiçeğim o iş bende 😈😂
Sen yaparsın aşkım 😍🌸
Evet sahibim... Çoğu zaman da bunu seali dile getirdiğimde yargılanıyorum... Ya da insanlar fikirlerimi umursamıyorlar lulucum... Ama artık susmuyorum... Fikirlerimi söylüyorum... Karşımdaki algılayana kadar da beynini yiyorum... Fikirlerimi kabul ettirme çabası değil yanlış anlaşılmasın, sadece kendimi dinletme çabası... Dinleyip anlanmak güzel olan...
Leopolt müllerin resmi ile buradaki yakınlaşmış resmin arasında biraz fark olsa da, kediye bakışta o hissi yaştmış olması takdire değer.🙂
Ben 32 evlerde ihtiyarlar ile uğraşıyorum onların ömrü beni yargılamakla gçiyor.🙂
Artık benim gibi 32 evlerin havasını değiştirecek bir komşunuz da yok abi yakında hava da basmaya başlar 😂😂
Yaşlılar sever öyle şeyleri maalesef 🥹😂
Ahahaha yok abi ya ben o kadar küçük değilim ahdjfjf
Ailemin yanına döndüm yine Sakarya'dayım 😂

Var.
Tüm engelli insanlarin yasamlarina son verilmesi.
Bu benim fikrim acimasiz görünebilir ama dogru olan bu.
Kendim de öyleyim cünkü.
Herkesin değil, yakın çevremin beni bırak yargılamayı ötekileştirecek fikirlerim var 😂
Skskfmfk al benden de o kadar
Gece karanlığında sadece kendine fısılda 😂😂
Bazen birilerine fısıldıyorum şeytan görmüş gibi kaçıyorlar zaten ahshdhf
Bana fısılda, eksik kısım ya da daha da fazlalaştırılması gerekiyorsa ben destek atarım 😂😂😂
Sahipim. O yüzden pek yorum yapmıyorum yapınca da zaten yargılanıyorum
Sonuçta farklı bakış açıları için sormuyorlar mı? Yargılayanlara yallah Arabistan'a diyesim geliyor benim
Var ama paylaşamam lulu hahahahah
Ama o zaman yok deseydin Nepsigareşh benim aklım oraya takılır şimdi neydi acaba diye sjdjjf
Yoo geçti artık banane küstüm 🥲
evet. soylemekten cekiniyorum hatta kimseye soylemiyorum, varligini reddediyorum bu fikirlerin 🥰
Çevremde beni yargı ağına sokanilecek potansiyelde insan biriktirmediğimi fark ettim. Çoğu nasılsa bende deli
Tabi ki, ama onları uluorta konuşmamayı öğrendim artık…
Evet var.. O fikirler zamanla dahada yerine oturuyor dahada onaylatıyor kendini 😀
Aleyküm selam kankacım
Pek tabi ki var öyle fikirlerim
Var, kadınların sağlık ve eğitim sektörü dışında çalışması yasaklanmalı.
Evet var birkaç tane kimse bilmiyor ama. d
Yargilasa bile takmam
Hiç birine katklan yokki bana ne
Yargılasın Kim takıyor ki 🤣
Çook
Kimseyi eskisi gibi umursamıyorum
Rahat adamım
sahibim.
Bazen
Var çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?