Kişilik & Karakter İnsanları yargılayan biri misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor dürüstçe tek cevap verirseniz sevinirim evet hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsanları yargılayan biri misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yargilamam.Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar bu hayatta.İnsanlar bilerek ve istiyerek seçimlerini yapar.O yüzden yargılamaya gerek yok.Degistiremeyecegin şeyler için kavga etmeye gerek yok 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yargıladığım mutlaka olmuştur ama dilimi tutmaya çalışırım, başıma gelir çünkü😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bende değişmeye çalışıyorum Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Elinden geldiğince dile getirme başa geliyor Yorumla
KcIOIIIka Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hayır tabii ki sevmiyorum ama bazen bu hatayı yapabiliyorum 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır ilgilenmeyenim 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ooo affetmem bile. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet mi hayır mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yargilamam.
Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar bu hayatta.
İnsanlar bilerek ve istiyerek seçimlerini yapar.
O yüzden yargılamaya gerek yok.
Degistiremeyecegin şeyler için kavga etmeye gerek yok
Yargıladığım mutlaka olmuştur ama dilimi tutmaya çalışırım, başıma gelir çünkü😂
bende değişmeye çalışıyorum
Elinden geldiğince dile getirme başa geliyor
Hayır tabii ki sevmiyorum ama bazen bu hatayı yapabiliyorum
Hayır yargılamam bana ne milletten herkes kendi ettiğini bulur.
Hayır ilgilenmeyenim
Ooo affetmem bile.
evet mi hayır mı
Hayır ya