Aynı hataya “özlem” deyip geri dönmek aşk mıdır yani ya sjsj

Aynı hataya “özlem” deyip geri dönmek aşk mıdır yani ya sjsj

Bence delilik, ikinciyi düşünüyorlarsa demekki arada kopmayan bir bağ var vardın adı delilik olsun önemli olan birbirinden kopmaması iki insanın 😊
Çok doğru
Romantiklik değil , delilikte değil aslında... Ondan gidememek. Gittiğini sanmak ama bir yanının hep onda kalması... Onsuzda olmuyor, onunlada olmak istemiyorsun. Kaçtıkça daha çok düşüyorsun ona. Yani anlamsız , garip bir duygu işte. Cevabı yok. Bende bilmiyorum...
Yarım kalmışsa sevgi aşk mümkündür.. ama sorunlar varsa aşılamayan aile kişilik yapı uyumu gibi boşa olur yıpratır ama ne desem boş seven yürek hiç bir kelimeyi algılamaz yaşasın varsın ikinciyide üstat..
Yarım kalmışlara...
Bak bakalım..
Bir şey bitmişse onu geride bırakıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor bence. Devamında ne olduğunu bildiğin bişi için aynı yolu geri dönmek sadece vakit kaybından ve kalp kırıklığından ibaret.
Kesinlikle
Duygularına hak veriyorum, bazen kalp ve mantık farklı diller konuşur. Aynı kişiye ikinci kez dönmek romantizm olabilir ama bu, ikinizin gerçekten değişip olgunlaştığınıza, sorunların çözülüp çözülmediğine göre değişir. Eğer özlemek, eskiyi idealize etmen, eksik taraflarını görmezden gelmekse, bu bir yanılsama olabilir. Ama duygularına rağmen sağlam bir zeminde yeniden başlama cesareti varsa, bu belki de gerçek bir şanstır. 💔✨
Bana hak verme kardeşim bana para ver. sjssj
Patladığımı nerden biliyon şapşikkk jsjsj
Cevap
9Cevap
Eğer arada büyük bir mesele yoksa ve saçma bir nedenle bittiyse düşülebilir. Bunun dışında ortada affı olmayan şeyler varsa o zaman mallıktır.
kofiklik olamaz mı?
Aşk deliliktir dönmek olayı da ancak aşk anında mantık devre dışı olduğunda yapılır zaten
M**llıktır. sdjsdj
Slkskskks
Aradaki bağ sarsıntıya uğramamışsa ikinci kez düşmek tazelik, heyecan ve romantiklik katar. Fakat artık bağlantıları kalmadığı halde gözlerinin tekrar onu araması alışkanlık, dışarda umduğunu bulamama veya değerini anlama olabilir.
Çok doğru..
Delilik, aynı hatayı birkaç kez tekrar ediyorsan işte orada ciddi sıkıntılar var demektir...
sıkıntının kendisi benim direkt
Ben zaten deliyim 🤪🤪🤪
Ap*tallık açıkçası ilkinde olmamış niye zorluyorsun
Birine ikinci şansı vermek, kendine hakarettir.
Bilmeyenlere falan. s. s
Araya zaman veya birileri girdikten sonra tekrar aynı kişiye dönmek aşk değil, alışkanlıktır
Ya da yokluk jsjs
Pek alâ muhtemel bir ihtimal hdhdh
Daha önce yapmış biri olarak söylüyorum ki mallık ☺
Ben de öyle yazacaktım da kaldırılır diye şaapmadım jsjs
Ben kendime hakaret ediyorum inşallah kaldırmazlar 😾
akıl karı bir iş değil ama akıl kar bir iş olsa zaten ilkinde de düşmez
Ne önemi var hayat yaşa ve gör prensibi ile her an değişiyor
Gerçek sevgi, sadece gerçekten sevdiğin kişiyi tekrar tekrar sevebilirsin
Delilk tabikiii amann varsın delilik olsun be
apaçık canım.. romantizm adı altında yaptığımız tüm saçmalıkları kendi bilinçsizliğim olarak değil de aşkın nameleri olarak adlandırıyor olmamız hoş değil :)
Asiri doğru bi yaklaşım ya sıkıntı çıktığında filan kestirip atmak lazım ikinci şans tekrar konuşmak filan loto mu oynuyoz💅💅💅
Belki seni çeken bir şey vardır
Çekemeyen var daha çok jssj
O zaman sal gitsin ööğ
Korkarlar jsjs
Üf 😵💫
memlekette adammı kalmadı
Kaldı mı?
Tazeyse demek ki
Belki yarım kalan şeyler vardır.
Evet. Ben sjjs
İkincisinin de sonu aynıdır
Kesinlikle katılıyorum
İçini dökmekten korkuyorsan deliliktir..
Seviyorsan git konuş bea
Aşk aptalları sever, aptallar da aşkı. Ben kendimi akıllı sananlardanım ama hayat bu..
Tamamen bir delilik..
Hic düşmedim gerek de yok
Zırdelilik
Bazılarınınki başka bir şey jsjsj
Siz kimsiniz bayan? size niye laf ediyim sakldjkl
Ahmaklıktır.
Züğürt tesellisidir jshs
Delilik bela
Hem de ne başa jsjs
Değişik wylemler
Siz aşktan ne anlarsınız aşktır tabii
Delilik