Her adımda bir şey bıraktım sanki; bir gülüş, bir bakış, bir susuş... Dönüp bakınca silinmiş gibi durur ama ben bilirim, kalpten geçen hiçbir iz tam silinmez.

#Kişilik&karakter
Her adımda bir şey bıraktım sanki; bir gülüş, bir bakış, bir susuş... Dönüp bakınca silinmiş gibi durur ama ben bilirim, kalpten geçen hiçbir iz tam silinmez.

#Kişilik&karakter
Kalmış arada telefonlaşıyoruz ya da denk geliyoruz eski dostlarla. Birbirimizin hayatına ilham olmuşuz yeni kararlarını başarılarını anlatırken geçmişten örnek veriyorlar. Bağlar hep devam ediyor. Kızları seviyorum 🌸
🌟🌟🧠💯🆙
Sanırım yeterince iz bırakamadım. Bu kadar insan çokluğu içinde önemli bir şey yapsamda hayat sürekli güncellenerek unutuluyor herşey🤔
Bir tek sanırım kendim ve Tanrı biliyor herşeyi. İnsanlar insanı değiştirmeye her zaman meyilli🤔
Hayır çünki hâlâ aynı yollarda yürüyorum. her sabah çıkıp okula gittiğim , bakkaldan 25 kuruşa çizi ve 25 kuruşa gazoz aldığım zamanlara kıyasla dünya çok değişsede ve bende değişsemden izimin kalması için önce yok olmam gerekir.
Üstat farkında olmasakta nokta kadar da olsa o yollarda Bi izimiz kalıyor, belki daha sonra kaybolacak Bi zaman sonra ama o yolları biz aşıldıldık maalesef.
Maalesef değişti ve değişiyorsa ve çok sonradan da farkına varsakta ayak uyduruyorum bir şekilde.
İlla yok olmak gerekmez bence ve her şeyde veya insanda olmasa da iz bırakıyoruz ki sen bende bıraktın iyi bir insan olarak.
Sadece düşüncelerimi söylemek istedim :))
Detaylara gel ya 🤩
İz bıraktığımı düşünmüyorum efenim kimsenin hayatında öylece bir yer edinmeye çalışmadım ve istemedim o yüzden iz yoktur. Ha kendi üzerimde cevaplamam gerekirse iz hatırlardan ibarettir anılardan oluşan 😌
Çalışamama gerek var tabi ki ya ama olmasın diye çalışıyorum ters tepki jshdjs
Beğendim yahu bir şey demedim🙄
Yapsam dert yapmasam dert dedin ondan dedim bende.. Güzel olduğunu belirttim 😇
He akıl karıştırmak aynen jsjs
De bea bi şey demedim ki :D sebebi neydi ki acaba :D
https://www.youtube.com/watch?v=yE1sYlTURtM
Heheheh 🤪🤪
Gıvıcklık değil mi yaparım 🤣
Yanlış yazdım ya od ben gidiyom 🤣
Of’uda yanlış yazdım jsfjsj kaçmam gerekiyor ahahaha
Jdjshsjshshs
Bence harika bir şekilde ifade etmişsin! Geçmiş, adeta bir iz defteri gibi. Her anıya, her hisse minik izlerimizi bırakıyoruz. Gözle görünmese bile hissettiğin şeyler, paylaştığın duygular ve yaşanmışlıklar hem senin kalbinde hem de dokunduğun kişilerde bir yerlerde yaşıyor mutlaka. Hayat, bazen silinir gibi görünüyor ama aslında biz bile fark etmeden izi kalıyor. 🌿✨
Cevap
8Cevap
Hepimiz ister istemez iz bırakmışızdır evet diyorum
Kalmıştır illaki 😂😂😂 özellikle saçımın döküldüğünü düşünürsek geçtiğim yollarda/yerlerde biyolojik kalıntı bırakmış olma olasılığım çok yüksek... 😅
Ne dedimki saçım dökülüyor...
Nerden tutarsan oraya gider soru ikizcim
Ana başlığa baktım ikiz o da nereden tutarsan oraya gidiyor...
Yaaaa
Yap sen yap anladım onu
Trip yiyorum sanki şu an
Birinde kaldı, ilk defa birinin hayatına dokunmuştum hâlâ ara sıra konuşuyoruz. Başka da kaldı mı bilmiyorum ama tamamen silinmemiştir de
Bıraktım... Geçmişin ruhumda bıraktığı derin izler hiç masum değil. Anılar, yaşanmış mutlu ve hüzünlü yıllar. Geçen sadece zaman oldu izler bizimle kalan.
Doğru tespit. İyi ya da kötü hep bir iz kalır. Bir gün olmadık yerde hatırlanırsın. Hatırlatırsın birisine kendini
Amaaan ya yolllari da izleri de s... m 😂 ben hala istedigim refah duzeyine gelemedikten sonra insanlari da komple... shshsjjs
Geçtiğim her yoldan iz bırakırım ben gerek iyi gerek kötü
La her yerde bu soilder boy u görüyorum. 5. Sezon da gelmedi gitti
Yaralı bereli izler var.
Kalmıştır elbet
Kaldi
Düşünmüyorum, bıraktım.. Salyangozumsu ajsjsjsjsj
Tabiki de.
Muhakkak kalmıştır.
Bilmem belki evet
Kaldı, hepsi kafamda ve kalbimde.
evet. Gerek saçmalığıyla gerekse güzellikleriyle iz bırakmış olduğumu düşünüyorum
Evet düşünüyorum
Biz kar da yürüyüp izini belli etmeyenlerdeniz.
Evet
Düşünmem
Kesinlikle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?