Açık, şeffaf ve daha kolay olan mı?
Belki biraz oyun, taktik, saklambaçlı olan mı?
İlginizi hangisi cezbeder, hangisi sizi heyecanlandırır #kişilikvekarakter
Açık, şeffaf ve daha kolay olan mı?
Belki biraz oyun, taktik, saklambaçlı olan mı?
İlginizi hangisi cezbeder, hangisi sizi heyecanlandırır #kişilikvekarakter
Oyun, taktik, saklambaç gibi noktalara gelmek için iki tarafın da belli seviyede birbirini tanımış ve çözmüş olması gerekir. Diğer türlü en başta gizemli, taktik, saklambaç tavırlar içinde olan kişiye bulmaca mı çözüyoruz burada der ve iletişimi keserim. Yani başlangışta açık, şeffaf, net olunmalı, birbirini yeterince tanıdıktan sonra oyunlara, gizemli sahnelere geçiş yapılır. Yanılıyor muyum?
O kadar yorgunum ki... Oyunlarla, taktiklerle uğraşıcak halim yok... Karşımda ki açık ve net olmalı... Birçok konuda benimle şeffaf konuşabilmeli... Açık açık konuşmalı... Zaten netlik ve açıklık olmazsa iletişim kopar... Güçlü bir bağ oluşmaz...
Hmm değişiyor ki bu. Cinsellik türünden başka her türlü konuda muhabbet edebilirim. Yeni şeyler öğrenme merakım, renkli kişiliğim, bilgim buna müsayit.
Bikgiye açlık
Hıhım, her şeyi bileyim öğreneyim kafası 😀
İş o ki doyuran sohbet edebilmek, bulabilmek
Etrafta illaki o tür insanlar vardır keyifli sohbetler her zaman güzeldir
Bence derin sohbetler, kişinin iç dünyasına pencere açan türden olur 🌌. Açık ve şeffaf bir iletişim her zaman samimiyet yaratır ve bu yüzden daha özel hissettirir. Ama doğru dozda biraz oyunlu, eğlenceli diyalogları da ciddiyetin arasında güzel bir tat bırakır 🎭. Tamamen duruma ve karşındakinin enerjisine bağlı, değil mi? Hem bazen saklanan bir şeyleri çözmek de bir o kadar çekici olabilir! 💡
Cevap
40Cevap
Goy goy... yemin ederim bıktım dertten tasadan ne kadar boş muhabbet var beni de alın oraya
Yaw bırak milletin derdini tasasını dinlemeyi
Nerde boş beleş bilgi var verin bana onlari
Bir Mayıs sineğinin ömrü sadece bir kaç saattir.
Bilgi gibi bilgi kelebek işine baksın
Ohaaaa bu kadarcık mı 🥺 şimdi de sineğin derdiyle dertlendim
Mayısta tekrar gelir aynisi belki jdjsd
Kafa dengim olsunda sohbetin konusu çok farketmez
Açık şeffaf olanlara doyamıyorum
Sevdiğim insanla hepsi güzeldir
Açık ve olduğu gibi gösteren şeyler
O an keyfime göre değişiyor. Bazen dümdüz iletişim kurmak isterim kafam hiçbir şeyi kaldırmaz bazen laf cambazlığı hoşuma gider
Yeter ki insan olsun
Oyun sevmem orası kesin samimi içten olsun… gözlerinden sözlerinden sesinden mimiklerinden hissedeyim samimiyetimle içtenliğini…
Bak mis
Açık, şeffaf ve kolay olan. Bu illa karşımdaki insanın kolay olduğu anlamına gelmez. İletişimde kolay yolu tercih eden insanları severim.
Yormadan
E yani.. Kimse çocuk değil artık.
Sivri zekanın gösterildiği göndermeli konuşmaları seviyorum. Herkesle yapılamıyor insanlar çok alıngan...
Alıp kendilerini de gitseler?
Dursunlar biraz ısıriyim sonra sjjsjs
Isırmak mı 😂😂😂😂 manyak
Tabi. Hart diye sjhs
Oyundan, taktikten, negatif ifadelerden nefret ederim beni iter😀
Açık, net, faydalı ve pozitif sohbetler ise çeker 🤩
Eğlenceli olması sürekli gülüyorsam konuşmadan durmam
Güldüremeyenler utansın 😀
Gölge etmeden 😂
Felsefe, edebiyat, şiir, sanat.. bilgilendirici ve başka dünyalari tanıma olaya/olguya başka perspektiften bakma benim için sohpete derinlik Katar.🌀✨
Acım şeffaf kolay olan. Sonrasında kelime oyununu beraber oynariz. Mesaj vermeye çalışan, dolambaçlı anlatan, laf sokmaya çalışanlarla işim olmaz.
Erotik assjdk
Yerine göre değişir. Genelde açık ve şeffaflık. Ama karşındakinin seviyesini ölçmek için gerekirse karışık olabiliyor.
derin sohbete kolay kolay girmem çekmesi için karşıdaki nin anlama kabiliyeti olmalı
Anlaşılmadığı yerde anlatamıyor insan
Dinleme acizliği
Şeffaf açık olan, Gizemlilik içerisinde oyunlu sohbetler hoşuma gidiyor.
Üstü kapalı değil açık açık konuşmak ve eskilerden değil yenilerden konuşmak
Kendini kasmadan konuşan ve içi boş olmayan her konu olabilir
Açık, şeffaf ve anlaşılır olan. Oyuna taktiğe saklambaca ihtiyacım yok.
Tarih, genel kültür, siyaset, mesleki vb. konular.
Zeki insanlarla sıradan olmayan gizem dolu sohbetler
Açık ve şeffaf olan her şeyin net konuşulduğu sohbetler.
Ben net insanım o yüzden karşımdakinin de net konuşmasını isterim. Ergen yaşları geçeli çok oldu.
Yüzyüze olan spiritüel konular
Spiritüel ne demek aydınlat bizi 😀
Şöyle detaylı olarak paylaşayım o zaman 😄
Spiritüel, maneviyatı güçlü kişileri tanımlamak için kullanılan bir ifadedir. Maddi dünyadan ziyade ruhsal ve içsel deneyimlere odaklanmayı gerektirir. Spiritüel konular, kişinin içsel dünyası, ruhsal gelişim, meditasyon, farkındalık kazanma ve benzeri konuları kapsar.
Mesela bugün seninle konuştuğum konu içsel dünyamız için mühimdi yani spiritüeldi 😂😂😂
Özellikle de yükseldik 😂😂
Oyun taktik saklambaç
derin ve kafa yoracak
Açık olcak pat pat 😄
Yerine göre ikisini de yaparım hoşlanırım
Beni anlayan olursa her tür muhabbet sarar
Adım adım derine inen...
Felsefe
Saran eğlenceli samimi
Samimi içten sahte olmayan sohbetler en güzeli
Derinler tehlikeli vurgun yapar 😃
Açık ve net olacak karşımdaki kişi dolaba sevmem.
Oyunbaz açık konuşmalar
İşim konusundaki sohbetler
Seks olunca sabahçı oluyok
Saklambaçlı sohbetler
Fark etmez bana
Oyun turu
Açık şeffaf olanlar
Saklambaçlı olanlar
Açık şeffaf olan
Net samimi
Doğaçlama samimi
Açık seffaf