Nereli olduğuyla, diliyle, diniyle ırkı etnik kökeni ve vb.. şeyler ile insanları kayırıp zorbalar mısın?
-Nerelisin?
-Bitlisliyim..
-tebrik ederim hiç onlara benzemiyorsun..
Zihniyetine söveyim ben senin ya 🤣🫢🥹

Nereli olduğuyla, diliyle, diniyle ırkı etnik kökeni ve vb.. şeyler ile insanları kayırıp zorbalar mısın?
-Nerelisin?
-Bitlisliyim..
-tebrik ederim hiç onlara benzemiyorsun..
Zihniyetine söveyim ben senin ya 🤣🫢🥹
Kesinlikle hayır.. bahsettiğiniz konu ve soru beni de aşırı rahatsız ediyor. Hikayesine vakıf olmadığınız insanları yargılama kolaycılığına kaçmayın... Unutmayın ki bazılarının yolu da, yükü de daha dikenli...
Her insanı olduğu gibi kabul etmek, fikirlerine saygı duymak kadar kolay bir şey yok aslında hayatta, insanlar bunda nasıl bu kadar zorlanıyor anlam veremiyorum. Karşınızdaki insanın görüşleri, inandığı şeyler, yedikleri giydikleri ya da ne bileyim dış görünüşleri sizin yargılamaya hakkınız olmayan mevzular. Kafa yapınız o insanın yaptıklarıyla uyuşmayabilir ancak size onu yargılama hakkı da vermez. Bırakın da insanlar nasıl mutluysa öyle yaşasın.
O kadar haklı bir söylem ki umarım bir yorumu herkes okur🪁
🦋 Teşekkür ederim
Hayır tabii ki. İnsanları buna göre ayırt etmem bu yanlış... Nereli olduğu, hangi dinde olduğu, hangi dili konuştuğu vs umrumda değil. Önemli olan insanlığı , hayata bakış açısı. Karakteri önemli yani.🙂
Asla yargılamam kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur.
O değil de adamın burnundan ne istiyorlar knk 😅
hahahahaja bilmiyorum
EİC için teşekkür ederim bitanem😍😘💐
Rica ederim kızçe..
Sen sen bitlisli misin?
Belkıs ananın torunu musun kız sen yoksa?😱😱😱😮🤣
Benim için kimsenin dili, dini, memleketi hiç bir önemi yok
Bitlisliyim ama Belkısla tanışmıyoruz🥹
Bende eruhluyum😂Parisli😂
Tanışman gerek onun hayatını okudun mu hiç araştırma yaptın mı bu konuda?
Biliyorum Belkıs ı ya🤣🤣
Maşaallah 🤣
Sen hangi köyün kara büyücüsüsün?
Daha doğrusu hangi büyükeri yapabiliyorsu söylede bilelim efendim🤣
Ne ararsanız bende var ne köyü merkezi yönetim benimki 🥹🫢🤣
Ooo çok tehlikeli en sevdiğim büyücü türü🤣
Benim için ne yapabilirsiniz hanımefendi?😂
Sizin için şu an bir şey yapamıyoruz maalesef çünkü yeni iksir ve büyüler üzerinde çalışıyorum 🤣
Tüh ya hiç mi bir şey çıkmaz ya insanlık nâmına birşeyler yapaydın 🤣
Kara büyü var mı?😂🤣
Eig için teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim))
İnsanları kimlikleri üzerinden yargılamak ya da bu sebeplerle üstün görüp ezmek çok yanlış ve acımasız bir davranış. 😔 Hepimiz farklı kökenlerden, inançlardan ya da dillerden olabiliriz ama bu dünyada eşit birer bireyiz. 🫶 Kimsenin nereden geldiğiyle, nasıl göründüğüyle ya da inançlarıyla dalga geçme hakkı yok. Empati ve sevgiyle yaklaşmak hepimize iyi gelecek. 💛 Unutma, insanları gerçekten farklı kılan tek şey sevgiyi ve anlayışı ne kadar taşıyabildikleri. 🌟
Öyleleri insan bile değil
Cevap
22Cevap
Zorbalamam tabi ki de. ben mesela ateistim inancım yok. ama insanların dinine her zaman saygı duyarım. önemli olan iyi bir insan olmasıdır benim için. aynı şekilde ırklarına göre de yargılamam. sonuçta insan olduktan sonra. kürt. türk. ya da başka milletten olması önemli değildir benim için.
İnsanları kimlikleriyle değil, kim olduklarıyla değerlendirecek düzeydeyim. Ne dili, ne ırkı, ne mezhebi, ne de başka bir dış etmenle değerlendirme yapmam. Fakat bana hitap etmesi önemli genel bakış açısı olarak hayatta. Yani uyum sağlamak önem arz eder. Kimse her fikri desteklemek zorunda değil elbette. Önemli unsur ise saygıdır. Ve saygıyı hak etmektir.
Etnik kökene, diline, inancına takılanın kökü kurumuştur zaten. Ben insanın niyetine, gözünün rengine, kalbinin sesine bakarım.
Önce kendime bakıyorum ne kadar düzgünüm veya doğruyum diye, gereği kalmıyor 🙂
Hayır, zorbalamam. Günümüzde hala ırk, din, ten rengi gibi saçma sapan ayrımlar yapan var. Sığırlar kısacası.
O kadar derdimiz varken bir de kalkıp bunlarla uğraşacağız gerçekten işsizlik
Ben mi 🤣🤣🤣🤣ben takmam ki güler geçerim bende Ulusa seslendim🤣🤣😁
Hayır... elimden geldiğince bu konuda anlayışlı olmaya çalışıyorum.
- Kürt müsün
+ Evet Kürdüm
- Hiç Kürde benzemiyorsun
ulan sanki Kürd neye benziyor sende hiç Türk'e benzemiyorsun diyince de kızıyorlar 😂😂
Kahkaha attım 🤣🤣🤣
Nereli olduğu beni ilgilendirmiyor ama geçen bi Çinliyle tartıştım mesela Çinlilerin geneline sövdüm olur öyle.
🤣🤣
Bitlis güzeldir, insanları sadece bana olan davranışlarıyla değerlendiririm.
Bitlislilerde güzeldir..))
Öyleler :)
İnsanları kemikleri ile zorbalar misiniz diye okudum ahahaus
))
Asla yapmam. Neredeyse her kültürden, her ırktan arkadaşım var. Saygı olduktan sonra zor almak çok alçakça. Çünkü bu bizim tercihimiz değil.
Asla ve bunu yapanlardan nefret ederim. Hiçbirimiz bunları seçmedik, asıl ahlakı tavırları önemli. Pislik bir insansa ahlaki anlamda kızarım.
Hayır kesinlikle böyle bir şey yapmam yakışmaz vicdana.
Yapmam. Yapanı da görürsem asil o kişiyi zorbalarım. Tahammülüm yok böyle lakaytlıklara.
İnsanları şakalarla zorbalarım kalbi kırılmayacak şekilde
İsrailli ise dibine kadar zorbalarim.. gerisini aslaaa
Hayır zorbalamam hayatımın boyunca da bunu hiç yapmadım yapmamda..
Ne gerek var ne olduğumuz bilsek olacak belli değil kimlik bunalıma girim imtihan ol
Her memleketin her ciinsin iyisi kötüsü vardır. Genellemem sadece
Hayır ama şu bir gerçek. Doğulu ve veya Batılı düşünce biçimi farklı. Kapalı ve açık toplumlar farklı. Ben ve sen belki öyle düşünmüyoruz ama toplumun çoğunluğu böyle bu nedenle avrupa ve amerika toplumu bizden her konuda önde
Hayır fikirleriyle zorbalarım
Hayır bana yakışmaz
Helal len Yusufi 🤣
Yorumsuz geçtim 🥹😁🤣
Ülkenin tamamı bizim...
Kesinlikle..
İnsanların zorbalanmasından nefret ederim. Şaka bile olsa.
Asla
Hayır zorbalamam
Öyle bir şey yapmak bizim ne haddimiz
Hayır bana göre değil
Tam tersi, zorbalık yapan insanları korurum.
Hayır ayırmayı sevmem
Hayır öyle biri değilim çok şükür
Yok ya. O, gereksiz insanların işi 😂
Hayır öyle bir insan değilim
İnsan ayrımı yapanın taaa demek lazım
Etnik kimligile ilemi
?
Belli başınıza geçmiş
🤣🤣🤣👍
Hayir o kimlik onun tercihi degil
Asla.
Hayır zorbalamam
Evet
zorbaların özellikle kürt-arap
Kişiliksiz olduğundandır
Senin bu tavrın ülkeyi bölüyor soruma layık değilsin bu sebeple iki adım öteye gider mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?