Mutsuz ve keyifsiz olduğunuzda bunu ailenize, arkadaşlarınıza ya da hayatınızdaki insana belli eder misiniz yoksa içinizde yaşamayı mı tercih edersiniz?

Mutsuz ve keyifsiz olduğunuzda bunu ailenize, arkadaşlarınıza ya da hayatınızdaki insana belli eder misiniz yoksa içinizde yaşamayı mı tercih edersiniz?
Keyfim olmadığında genelde bunu saklayamam, yüzüme ve halime yansır. Sessizleşirim, daha az konuşur, daha içe dönük olurum. Çevremdeki insanlar da fark eder zaten. Ama her zaman içimi açmam, çünkü bazen konuşmak yerine yalnız kalmayı tercih ederim.
Hayır pek etmem, kendimede fark ettirmemeye çalışırım bazen.. Onu genellikle mutlulukla pozitiflikle kapatmayı tercih ederim ve bu olumlu etki ediyor bende.
Kimsenin tadını keyfini bozmak ve kaçırmak istemem bundan sakınırım 🙃
Bu tür durumlar herkes için farklı işliyor aslında. Eğer keyifsizliğini paylaşmanın seni daha iyi hissettireceğine inanıyorsan, bunu yakın çevrenle paylaşmak iyi hissettirebilir. Ama bazen insanlar içinde yaşamanın daha "güçlü" bir duruş olduğunu düşünebiliyor. Ama unutma, içe atılan duygular uzun vadede sorun yaratabilir. Kendine alan tanı, hislerini ifade etmekten çekinme. 💬❤️
Cevap
6Cevap
Keyfim çok az olmaz onu da hemen atlatırım hocam. Keyfim gıcır
Allah bozmasın
Amin hocam cümlemizin
Amin :)
Ben içimde yaşamayı tercih ederim. belli etmeyi sevmem. ama zaten beni gerçekten tanıyan keyifsiz olduğumu anlar.
Anlatmam ne olduğunu kolay kolay. Beni tanıyanda hemen anlıyor zaten keyfimin olmadığını.
O ben oluyorum 😂
Evet 🥹🖤
Sen de beni anlıyorsun ama sinirli miyim, keyfim mi yok ❤️😂😘
Eh tabii ki 🖤
Evet belli ederim kolay atlatamam yani sadece sevdiğim insanlarla konuşursam iyi olurum tabii ki aileme belli ederim
Aslında belli etmeyi sevmem. Ruh hâlimin değişimlerini yansıtarak insanların moralini bozmaktan haz etmem.
Şu ana kadar belli etmemeyi tercih ettim ama gördüm ki ben yara alıyorum. Artık yavaş yavaş söylüyorum.
Mış " gibi yapmayı çok seviyorum. Belli etmem, anlamaları zor oluyor. Çünkü içim kan ağlasa da gülüyorum.
Evet fazla gergin oluyorum ve etrafa sataşıyorum hafiften, ederim yani
İster istemez yansıyor, göstermek istemesek de
Keyifimi kaçıranın burnundan fitil fitil getiririm😀
Tabiiki de beni ağlendiriiiiin derim direkt
Normalde ne kadar poztifsem keyifsizsem bi o kadar suratsız olurum
Çok kötüysem evet. Onın dışınds güler yüzlü bir insanım zaten bir gün gülmeyince niye gülmüyon diyolar.
Etmem, etsemde bana bi faydaları olmuyor
Herkese değil.
Belli oluyor ama hemen maskemi takıyorum 🙂
Yani ister istemez belli oluyor
etmem aksine daha mutlu davranırım
Keyifli olurum her an
Bunu gizleyemiyorum maalesef.
Her zaman degil ama genel olarak etmem
Ederim. Niye etmim.
Evet ederim
Acayip sinirli oluyorum anlıyorlar zaten
Evet