Aile & Toplum Keyfiniz yokken varmış gibi yapıyor musunuz? Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yapıyor musunuz bunu? Güncellemeler+1 yıl Bu soru herkes değil mi la Keyfiniz yokken varmış gibi yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Evet çünkü hayat böyledir 0 0 Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hayir yapmiyorum domusuyorum digerlerinin de keyfini kaciriyorum🙄 0 6 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Ama ben anlamadım ne yazdığını Tapasya Yorumla TAPASYA_ +1 yıl Ne😂😂 Yorumla Rascoln36 +1 yıl "domusuyorum" yazmışsın ya cümleyi anlamadım tam onu diyorum Yorumla TAPASYA_ +1 yıl Domuşmak demek istemistim Yorumla Rascoln36 +1 yıl O ne ilk defa duydum valla Yorumla TAPASYA_ +1 yıl Bak TDK ye😂 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl keyfim varken bile keyfim yokmuş gibi davranıyorum 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaptığım oluyor 0 0 Yorumla
dengezis Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Keyfim genelde olmuyor mecburen varmış gibi yapıyorum hayat çok iğrenç.. 0 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kendimi kandırmakta bağışıklık kazandım 0 4 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Keyfim geldi. Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Geldim işte burdayım yüzün gülsün Yorumla Rascoln36 +1 yıl Şu an gülerek yazıyorum Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Şu an gülerek cevap veriyorum Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapmıyorum desem yalan söylemiş olurum 0 4 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Seni hep eğlenceli diye biliyorum Yorumla aloneenolaa +1 yıl Hahah sen ağlayan palyaçoyu bilmiyo musun o benim işte Yorumla Rascoln36 +1 yıl Hayır şimdi haberim oldu ve kahroldum asdfhj Yorumla aloneenolaa +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
burhansoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ayakta uyutuyom kendimi 0 3 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Sen uyu Mervede denizkızı yesin asdhjs Yorumla burhansoruyor +1 yıl shhshdjsjxjsjxndxjdjjdnskcnshcudjjf Yorumla burhansoruyor +1 yıl her şeyi yiyor batırdı beni iyice Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl aklıma sen geliyorsun keyfim yerine geliyor 0 6 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Yaa slak şapşik seni asdfhjs Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl aşkkkk işte yav Yorumla burhansoruyor +1 yıl Neeeeeeeeeeeeeey Yorumla burhansoruyor +1 yıl Gülooo aldatılıyoooo Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl kuru iftira Yorumla Rascoln36 +1 yıl "Öldüm Gülom Gülom senin için " şarkısı Musadan Gülbahara gelsin Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yemek yiyerek keyfim yerine geliyor 0 2 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Alışveriş değil miydi la o Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl yok bende farklı versiyon Yorumla
aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kendimi kandırmayı çok severim Mehmet 0 1 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Ben kavga çıkmasın diye kendimle konuşmuyorum Yorumla
DelimiyizBiz Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Etrafımdaki insanlara yansıtmamaya çalışırım. 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapamam yüz ifadem beni ele veriyor 🫠 0 0 Yorumla
kanatsız_kelebek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bazen öyle davranıyorum tabi 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Yapıyorum odama geçene kadar 0 0 Yorumla
Birkirikkalphikayesi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır suratımi hep asik olur 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yapiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet çünkü hayat böyledir
Hayir yapmiyorum domusuyorum digerlerinin de keyfini kaciriyorum🙄
Ama ben anlamadım ne yazdığını Tapasya
Ne😂😂
"domusuyorum" yazmışsın ya cümleyi anlamadım tam onu diyorum
Domuşmak demek istemistim
O ne ilk defa duydum valla
Bak TDK ye😂
keyfim varken bile keyfim yokmuş gibi davranıyorum
Yaptığım oluyor
Keyfim genelde olmuyor mecburen varmış gibi yapıyorum hayat çok iğrenç..
Kendimi kandırmakta bağışıklık kazandım
Keyfim geldi.
Geldim işte burdayım yüzün gülsün
Şu an gülerek yazıyorum
Şu an gülerek cevap veriyorum
Yapmıyorum desem yalan söylemiş olurum
Seni hep eğlenceli diye biliyorum
Hahah sen ağlayan palyaçoyu bilmiyo musun o benim işte
Hayır şimdi haberim oldu ve kahroldum asdfhj
Geçmiş olsun
Ayakta uyutuyom kendimi
Sen uyu Mervede denizkızı yesin asdhjs
shhshdjsjxjsjxndxjdjjdnskcnshcudjjf
her şeyi yiyor batırdı beni iyice
aklıma sen geliyorsun keyfim yerine geliyor
Yaa slak şapşik seni asdfhjs
aşkkkk işte yav
Neeeeeeeeeeeeeey
Gülooo aldatılıyoooo
kuru iftira
"Öldüm Gülom Gülom senin için " şarkısı Musadan Gülbahara gelsin
Yemek yiyerek keyfim yerine geliyor
Alışveriş değil miydi la o
yok bende farklı versiyon
Kendimi kandırmayı çok severim Mehmet
Ben kavga çıkmasın diye kendimle konuşmuyorum
Etrafımdaki insanlara yansıtmamaya çalışırım.
Yapamam yüz ifadem beni ele veriyor 🫠
Bazen öyle davranıyorum tabi
Yapıyorum odama geçene kadar
Hayır suratımi hep asik olur
Hayır.. Nasılsam öyle görünürüm..
Yapamıyorum ben ya
Genellikle
Keyfimiz hiç yokki
Yapiyorum
Evet yapıyor insan
Hee yaparım