Genel olarak akla gelen ilk şey sevdiklerini kıskanmak olsa da insanların sevmedikleri kişilerde de kıskançlık yarattığını biliyoruz. Benim kötü diye nitelendirdiğim bu duygunun rakamsal olarak sendeki karşılığı nedir?

Genel olarak akla gelen ilk şey sevdiklerini kıskanmak olsa da insanların sevmedikleri kişilerde de kıskançlık yarattığını biliyoruz. Benim kötü diye nitelendirdiğim bu duygunun rakamsal olarak sendeki karşılığı nedir?

Ben küçükken kuzenlerimi çok kıskanıyodum. Bizden büyüklerdi bilgisayar da hayatımıza yeni yeni girmeye başlamıştı. Onların vardı bize almamışlardı. Zıplamalı bi oyun vardı içinde adını unuttum bakim birazdan netten. O oyunu oynamayı çok isterdim ama gururum daha ağır basardı dönüp bakmazdım bile. 🤣🤣🤣 Bu olayı şu yaşımda hâlâ hatırlayıp aynı kıskançlıkla karşılarım. Onların daima çok daha rahat hayatı oldu ama hep isyan edenler de onlar oldu ondan dolayı da kıskanırım. 🤣 Sevgilimi kıskanırım da belli etmem bu yüzden kendime puanım 5.
Sana tetris alacam
Tetrisim oldu neyse ki 🤣 başka ne alacaksın
Torosun yeni modellerinin çıkmasını bekliyorum
Biz eski kasadan devam ya
Kol ve bacak kası yapar
Bizim Broadwayde baya yaptım zamanında. Ayakkaplarımın üstü yırtık geziyodum hep 🤣🤣
:D :D
10+ olurdu..
teşekkür ederim..
Rica ederim
Kıskançlık duygusu, aslında herkesin hayatında bir şekilde var olan doğal bir durum ama önemli olan bunu nasıl yönettiğin. Kendine böyle bir soruyu sorman bile farkındalığın olduğunu gösteriyor, bu çok olumlu bir şey. Eğer bir rakam vermem gerekirse kıskançlık seviyem 3-4 civarında diyebilirim. Daha çok "hayranlık" boyutunda hissederim ve kıskandığım kişileri örnek almaya çalışırım. 🙂 Unutma, kıskançlık insanı geliştiren bir şey de olabilir, yeter ki seni olumsuz etkileyecek boyuta ulaşmasın! 💛
Cevap
1Cevap
1000000000000000000000 puan.
10 da 10 ama eskiye sorarsalar hiç kıskanç değildin der, içte içe çok kıskanırım değişik şekilde bunu belli etmeyi sevemem de 🤷♀️
Genel olarak kıskanç değilim. Bazen 7.5 -8 o da beni deli eden şeyleri bildiği halde yapılan durumlardan kaynaklı.
Zaman zaman değişiyor
10/5 diyebilirim.
10,5
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar