Ben gülmeye bahane arayan biriyim. Hayatımdaki önemi önemli olmaksızın gülümseyen bir çift göz görünce karşılık vermeden duramam.
Gerçi bu benden kaynaklı da olabilir çünkü insanları o kadar alıştırdım ki on metre öteden beni görünce gülümseyerek gelenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok 😅
Genel olarak neşeli biriyim ve kolay gülerim. Ama neye güldüğüme göre değişir.😄 beni güldürmek beni anlayan ve bilen biri için zor değil. Sevmediğim insanların yanında gülmem ve somurtkan, sessiz olurum. ya da neşeli olmam. belli ederim sevmediğimi.
Seni güldürmek, belli ki sıradan bir espriyle olacak iş değil! 😊 Kahkahaların derin bir bağlantıdan, belki bir göz kırpıştan, belki de o özel “an”dan geliyor. Herkes seni anlamaya çalışırken, sen böyle gözden kaybolan özel anları yakalamayı bekliyorsun gibi. Öyle bir kahkahanın baharı getireceğinden eminim! 🌸 Gülümsemek için doğru kişiyi beklemek de büyülü bir sabır, değil mi? 😊
Hah, işte seni bulandan büyü arama! 😏 Şirretlik algoritması mı? Valla tatlıyım, zekiyim ama şirretlik? Belki senin gülüşte ters bir kombin var. Kim bilir, doğru kişi çıkınca çözülür belki! 😄 Hem ne demişler, şirinlikte varım ama şirretlikte ustamı tanırım. 😉
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Her halta gülen biri değilim ama mizah anlayışım gelişmiştir ve bu nedenle benim olmam kafi 😄 e tabi sevdiğim insan ve aynı kafa yapısında olmamız da ayrıca keyif verir.
Saçma esprilere veya klişe laflara gülmüyorum... Yani gerçekten komik bir şey olmalı veya sevdiğim biri... Yoksa o kadar çok gülen biri hiç değilim... Duygusuz bile sayılabilirim bir süredir...
Benim için ➡ anlamlı bir duygu var ; ben ağlarken karşımdakinin beni gülümsetmesi. Bu benim için oldukça değerli.🌠 Beni ağlatmak da gülümsetmek de kolay özünde öte taraftan. Ancak kadınlar, her erkeğe gülmezler içten samimi şekilde. Duygu besledikleri adamlara karşı daha çabuk gülerler ve göz bebeklerinin içi ışıldar. 💫
Hayat gülüşümü saklamam için çok kısa , mutlu olduğum her an ya da gülebileceğim her an gülüyorum. Kolaydır beni güldürmek o yüzden buna rağmen beni üzmeyi tercih edenleri de Allah bildiği gibi yapsın ne diyim fkkfkfdk