Ya bakıyorum baskalarina karşı bu kadar değiller.
Napiyorumki? Küfür mü ettim?
Bide iltifat ederim hiç karşılığı gelmez.
Ya bakıyorum baskalarina karşı bu kadar değiller.
Napiyorumki? Küfür mü ettim?
Bide iltifat ederim hiç karşılığı gelmez.
Sen içtenlik gösteriyorsun ama herkes aynı derinlikte karşılık veremez. Bu senin hatan değil. Bazı insanlar iyiliği anlamakta zorlanır ya da kendi sorunları yüzünden seni küçümseyebilir. Bu, senin değerini belirlemez. Samimiyetin zayıflık değil, içten bir güçtür. Değişme, ama kendini koru.
Ne kadar hassas bir durum yaşıyorsun, hislerin oldukça anlaşılır. İnsanların bu şekilde davranması, senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Belki de senin pozitif ve samimi tarzına nasıl karşılık vereceklerini bilemiyorlardır. 💔
Bazı insanlar kibarlığı tam olarak anlamlandıramayabilir ya da duygularını rahat ifade edemeyebilir. Böyle durumlarda kendine olan güvenini asla kaybetme ve enerjini korumaya devam et. 😊 Özünde sen, güzel niyetlerle yaklaşıyorsun; bunu takdir eden doğru insanlar mutlaka hayatında yer alacak!
Cevap
11Cevap
Ee bende öyleyim, iyi bir şey söylerim bir güzel sız yok, yardım ederim teşekkür yok yani alıştım. 😌
insanlar eski insanlar değil artık iyilik zaaf olarak görülüyor
Haklısın... iyi tarafımı göstermicem.
bizim insanlar kafayi yemis kimseye iyi yonunu pek gosterme
Haklısın ya.
Yanlış insanlara naif davranıyorsun demekki. Normal olanı bu davranışlara karşılık vermektir
Demekki çoğu kişiyi takmamak lazim
Ama çoğu kişi böyle ya. Hepsi mi kötü kalpli? Niye bana bunu yapiyolar ya? Niye sevilmuyorum ben?
Ulan bide kızım ben ya. Ne olacaktım, kaba mı?
Son 3 yıldır bu sorunun cevbını arıyorum yeminle
Acaba fazla mı kibarız
Hayır ben kibar değilim yeri gelir arsızda olurum küfürbazda ama olay o değil
Ben empatik bir insanım sen bana kötüsün diye kötü olmam. Muhattabı kesiyorum. Ama bakıyorum her işine koşan benim her derdinde yanında olan benim yemin ederim yapılan iyilik anlatılmaz daha neler neler
Diğer bir arkadaşta var sıfır fayda hatta her yeri zarar söz verir tutmaz eker sohbet bilmez ama bakıyorum ortamın aranan adamı o oluyor tek bir kişi için değil bu durum genel
Bakkkk demekki bizle alakalı değil :)))
İnsanlar kafayı yemişş. İyi yanımızı göstermeyelim, hak etmiyolar. Nasıl seviyolarsa öyle.
Takmıyorum doğrusu ben, hatta sonradan onlar bu durumu sorguluyor ya ne oldu değiştin sanki yanlışımız mı falan var vs yok rahatsızım deyip sohbeti minimum seviyede tutup bir daha iletişim kurmuyorum
Boşversene öfkeni kus gitsin. Bence yani.
Yoo bana dert olacağına karşıya oluyor. Sürekli duyuyorum bu tür olay yaşadığım kişiler ya biz bunla çok iyidk ne oldu da böyleyiz diye duyuyorum o an buz gibi oluyor içim
Fazla iyilik suotmal getirir sana.
Adamına göre davranmak lazım
Fazla değer vermemek gerekiyor
İnsanlara hakettiği gibi yaklaşmalısın çünkü
Yanlis insan
Evette çoğu böyle oluyor ya. Kimse beni sevmiyor :( naptım ki.
Sence neden?
Ne biliyim ben. Güçsüz mü görüyorlar.
Yoo en basta kadınsın ve güçlüsün
:) teşekkür ederim. 🤍
Rica ederim
Kac yasindasin ki depresyona girdin
30 ya
Bende 35
Ne istiyorsun hayattan
Güçsüz görüyorlar
İyi de, bu insanların hepsi mi kötü kalpli? Niye bana bunu yapiyolar ya?
Yaş kaç merak ettim
30
Naif insansın muhtemelen de bekarsin
Toplum sosyoljisi farklı işler
Dindar mısın
Bı aciklasaydin keşke.
Hayır degilim
Naif ne yahu? Saf s. alak değilim herhalde.
Zaten sizin s. alakça önyargınız bu. Bı insan, insan gibi davranıyosa, aha saftır.
Önyargı ne ya
Ebenin şeysi. G. zekalı.
Bu toplum hayvanı güdüye sahiptir, para makam karşısında güçsüz ama arkası olmayana karşı da dişli olur. İnsanlıktan nasibini alamamış toplum akıl ile değil güdü ile yaşar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?