Yalnızlığın daha fazla mutlu ettiğini ve huzur verdiği düşünüyor musunuz?

Yalnızlığın daha fazla mutlu ettiğini ve huzur verdiği düşünüyor musunuz?

Zekâ seviyesi yüksek ya da değil, yalnızlık bana hep iyi gelmiştir. Kalabalığın ortasında bile içimde bir köşede yalnız kalabilmeyi severim. Sessizlik bazen fazlasıyla konuşur, insanın içini temizler, zihnini sadeleştirir. Kendimle baş başa kaldığımda daha net düşünürüm, kimin ne olduğunu daha iyi görürüm. Belki de bu yüzden huzuru dışarıda değil, içimde ararım. Yalnızlık kimine ağır gelir ama bana iyi gelen bir dost gibidir, sessiz ama güvenilir.
Yüksek zekaya sahip olduğumu kesinlikle iddia etmiyorum. Ama olabildiğince gerçek hayatta insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Yalan yok. Her zaman değil ama çoğu zaman yalnızlığı sevdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.
yüksek zeka emareleri taşıyan biri olduğumu düşünsem de, direkt ben şöyle zekiyim böyle analitik düşünürüm vs diyemem.. ancak soruya uyarlayacak olursak evet yalnızlık huzur veriyor ne kadar az insana maruz kalırsam o denli keyifli oluyorum.
Yalnızlığı huzur verici bulan insanlar genelde kendi iç dünyalarına daha yakın olmayı severler, bu illa yüksek zekâyla doğrudan bağlantılı değil ama derin düşünen insanlar bir nebze burada örtüşebiliyor. 🌿 Kendi başına kaldığında hem kendini tanıyor hem de zihnini dinlendiriyorsan, yalnızlığı sevmek oldukça doğal. Önemli olan bu dengeyi kurabilmek ve yalnız başına mutlu olduğun kadar insanlarla da sağlıklı bağlar kurabilmek. 😊
Cevap
10Cevap
Evet yalnızlığın çok severim
Zeka kişiye göre değişir idiots birine çok zeki gelirim ıqsu benden yüksek birine idiots gelirim. Ve her insanın zeka türü farklıdır benim mesela mantıksal zekam yüksektir senin başka bir tür.
Yalnızlığı severim ama zeki olduğum için değil, kalabalığın faydadan çok zarar sağladığını tecrübe ettiğim içindir.
Yüksek zekalı mıyım bilmiyorum ama yalnızlığı çok severim.
Bence de ama bazen insan sevmek sevilmek istiyor bu da bir ihtiyaç
Yalnızlık bence kazanılmış bir alışkanlık öğrenilmiş bir çaresizlik gibi
bi yerden sonra şizofrene bağlanıyor bu mevzu
Sanrım aynı şeyleri yaşıyoruz
Böyle bir genelleme bence yanlış olabilir 😊
Kesin öyleyim sjdhhd
Öyleyim
Sanırım öyleyim
Zekayla alakalı değil ama yalnızken daha mutluyum
Yok değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?