Bazen biri sarıldığında her şey geçecek gibi gelir, sanki dünya durur. Ama bazen de hiç dokunmadan, sadece seni anladığını bilirsin. O da başka bir güven. Yani güven illa bir temasta değil, bazen sadece “ben seni hissediyorum”da gizli.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen biri sarıldığında her şey geçecek gibi gelir, sanki dünya durur. Ama bazen de hiç dokunmadan, sadece seni anladığını bilirsin. O da başka bir güven. Yani güven illa bir temasta değil, bazen sadece “ben seni hissediyorum”da gizli.

Güven eylemler ve sözlerin uyuşması ile oluşur benim açımdan her hareketi ve sözü eşleştiririm. Bunlarda kusur olmadıkça güvenim katlanır. Anlaşılmak ise ayrı bir bağ kurar ve kesinlikle güzel bir histir
Temas anlık bir sıcaklık verir, ama güven zamanla kurulan bir şey. Birinin seni sözcüksüz anlayabildiğini hissettiğinde, işte o zaman içini gerçek bir huzur kaplar. Ten değebilir ama zihin buluşmazsa o güven kısa ömürlüdür. Bence güven, anlaşılmakta doğar, temas sadece eşlik eder.
Bazen sarılmak, bazen ise bir bakış yeter... Hissettirmek önemli olan... Onu bilmek tanımak... Güven zamana bağlı gelişir zaten... İlk andan güven olmaz...
Güven bazen bir dokunuşun verdiği huzurda, bazen de kelimelere hiç ihtiyaç duymadan kurulan o derin bağda filizlenir. Tenin sıcaklığı, özellikle zor anlarda, bir dayanak gibi gelir. Ama birinin seni içtenlikle anladığını hissetmek, dokunmadan varlığını hissettirebilmesi de müthiş bir güçtır. Güven, temasta da anlamakta da doğabilir; aslolan, bu bağın samimiyetle kurulu olmasıdır. 💫
Cevap
2Cevap
Sarılmak güvende hissettirir elbet fakat temas şart değil. Karşındaki insanın hal ve tavırlarıyla, sana hissettirdikleriyle alakalı daha çok
Kelimelere ihtiyaç duyulmadığında doğar güven. Kelimelerin sihri büyüsü gerçektir efenim dinleyiniz ve uygulayınız
Anlasildigim birinin sarılmasının verdiği güven olabilir
Güven anlaşıldığında doğar. Anlayabilen insan değerlidir.
Güven... Bunu bilmiyorum.
Güven temasla verilmez carvel beyy sözleri ile kanıtlaması lazımm
Ten teni bulurda sessizlik olur ruhun alır o güveni
İkincisi daha mantıklı
Kelimelersiz anlaştığın zaman
İkisine de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?