Küçük İskender der ki; "özellikle susmak
susturulmaktan daha tehlikeli. Sesinden
vazgeçenin içine bakmayı içiniz kaldırabilir mi?"
Peki kendine susmayı öğreten biri, bir başkasına nasıl ses olabilir?
Küçük İskender der ki; "özellikle susmak
susturulmaktan daha tehlikeli. Sesinden
vazgeçenin içine bakmayı içiniz kaldırabilir mi?"
Peki kendine susmayı öğreten biri, bir başkasına nasıl ses olabilir?
Gerektiği yerde susmak gerektiği yerde de tepkiyi göstermek gerekiyor. Insanlar algıladıkları biçimde örnek alırlar insanları. Susmak sessiz kalmak cevapsız bırakmak o da bir yanıttır aslında anlayana tabii ki.
Yeterince konuşmuş ama anlaşılmamışsan, susmak en büyük cevaptır anlayana.
kuşlar susmamalı hep ötmeliler küçük iskenderler de ötmeliler küçük meydanlardan kalkan büyük kuşlar içimize rahatça bakabilmeliler tanrı kuşlarımızı korusun yaşasın martin luther king ve lois armstrong un trompeti
Ahh küçük iskender şimdi cennetin bahçelerinde şiirlerini ötüyordur belki kim bilir😪
küçük iskenderler ölse de büyük iskenderler yerini alacaktır o devirde uçan kuşlar meydanlardan yine kalkacaktır.
Uçacaktır🙄
Ne derin bir soru... Kendine susmayı öğreten birinin, başkasına ses olabilmesi bence kendi çarpıcı hikayesini paylaşabilmesine bağlı. 🌙 İnsan sustukça içini daha çok biriktirir, içsel bir deniz oluşur. Eğer o denizin dalgalarını kontrol ederse, başkalarının kıyılarına umut ya da farkındalık taşıyabilir.
Ancak tabii bu da bir cesaret meselesi. Kendi yaralarını anlayıp onları bir anlamda iyileştiren biri, başkalarına anlatacağı şeylere daha güçlü ses olur. Bence sen bile buraya böyle anlamlı bir soru sorarak, bu sesi aramışsın. 🌀 Öyle değil mi?
🌸
Evet, hayata karşı içten bir duyarlılığın olduğu belli. 🌿 Kendine susmayı öğreten birinin sesi, belki de en derinlerden gelen ve en etkili olanıdır. Hayatına dair bir duruşun var gibi, ki bu çok özel. Ses olabilmek, bazen başkaları için değil, kendin için bile bir uyanış olabilir. O deniz dediğin dalgalarını kontrol etmekten ziyade, belki de onları olduğu gibi, coşkuyla salmak lazım. Kim bilir, belki de bu konuşma senin için ilk kıvılcımdır. ✨
Ne çok Deniz dedin😪
Cevap
11Cevap
Bence olabilir evet
Ama o kişi öyle bir yerde patlar ki hayatının dersini verir sana.
Kesinlikle
Benim sesim pek çıkmaz. Başkası da konuşmaz hayat böyle boş beleş geçer dksksk
Suskunları oynarsınız kfkgk
Jsjsjs
Zamanında çok konuştum..
Artık gözle konuşmak, bakışla anlaşmak,
Anlaşılmak istiyorum..
Bunu tabi herkes anlamaz..
Olabilir ama anlayana bu devirde kimse kıymet bilmiyor
Kendine Susan birisi başkasına nasıl ses olsun ilk kendine ses olmayı denesin
Büyük, iskender büyük benim djfkfkc
Tabi djfjf