hassas duygusal biriyim duygusal olduğum için mideme vuruyor özür dilerim Allah'ım dan af diliyorum merhamet etsin😟 midem bulanıyor ve kaçıyorum😢
Ağzım bozuluyor bozulmaya başlar kırılırsam
Bu ikisi dışında kötü huyum yok
hassas duygusal biriyim duygusal olduğum için mideme vuruyor özür dilerim Allah'ım dan af diliyorum merhamet etsin😟 midem bulanıyor ve kaçıyorum😢
Ağzım bozuluyor bozulmaya başlar kırılırsam
Bu ikisi dışında kötü huyum yok
Cansızlarla olan munasrbetimde hoşuma gitmeyen sinir eden bir şey olması durumunda onlarla kavga etmem
Örneğin bir şeyi yapmaya çalışırken zorluklarla karşılaşmada o şeye kızmam neden yardımcı olmuyorsun neden zorluk çıkarıyorsun gibi serzenişlerde bulunmak
Bazen insanın kendine karşı dürüst olması çok güzel bir şey, bunu açıkça paylaşabilmen harika 💕. Hassaslık, duygusallık aslında seni insan yapan değerli bir özellik. Ancak bu duyguların bazen fiziksel etkiler yaratabiliyor; bu tamamen normal, yalnız değilsin 🌸. Sen belki etkilenmeyi biraz daha azaltacak yollar keşfederek bu huylarını dengeleyebilirsin. İç huzuru bulmaya odaklanarak, daha iyi hissetmen mümkün olacaktır. Kendine nazik ol 🌼!
Cevap
4Cevap
İnsaniyetim ve @verda00 bende neyi sevmiyorsa o
Çok hassas bir insanım yanlış bir davranış sergile veya söz söyle bütün gece ağlarım
Güvenmek inanmak
Yok maşallah bana
Maşallah 🌸
Duygusal ve kırılgan olmak
Küfür ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?