Ankette yoksa siz yazın bakalım
Düşmek
Aldatılmak
Daya. k yemek
Sevdiğinizin terketmesi
Korkmak
Saldırı. ya uğramak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ankette yoksa siz yazın bakalım
Babam
Soyle ki
47. yasindayim ve bekarım Erzincanli Alevi Bektaşi inancına sahip bir insanim Ve annemle babam akraba halasının oğlunu almış annem Babami mide kanaması sonucu yitirdim 91 de 92 de Erzincan depreminde enkazdan çıkmış bir insanim babamın vefatı sonrası annem kısa süreli bir evlilik yapıp ayrıldı ben ve kardeşim rahmetli buyukbabam ve nenemin yanında kaldık annemle uzun bir süre sonra bir araya geldim babam da alkol sigara uyuşturucu madde hersey vardi 40. yasindaydi öldüğünde Uzun süre psikolojik tedavi gören bir insandı Anneme bana kardeşime şiddet uygulayan bir insandı Sonrası annem vereme yakalandi ve kapatılan Heybeliada senatoryumunda yatmisti Sonrası mide kanaması ve beyin kanaması geçirdi ciddi anlamda sağlık sorunları ile ugrasiyor Ve ben bir elim annemin bir elim kardeşimin üzerinde oldu evlenip çoluk çocuğa karisamadim
Çocukluğumu yaşamadım
Hala parklarda gizli gizli kaydiraga salıncağa biniyor
Ve ağlıyorum
Kardeşim evli biri 10. yasinda diğeri 2. yasinda erkek yeğenim var
Sevgimi onlara verdim
Adlarını isimlerini dogum gunu tarihlerini ve saatlerini bileklerimi dövme yaptırdım
Annemle beraber yaşıyorum 63. yasinda annem ve hergun ağlıyor gözyaşı döküyor
Hepimiz geldik ve gün gelicek göçüp gidicez evlen yuvanın kur ben ölür gidersem ne yaparsın diye agliyor
Sevdiğinizin terk etmesi benim için en zoru olurdu sanırım. Kalp kırıklığı ve özlem dolu bir duygu olabilir. Ama şunu bil ki zamanla her şey iyileşir ve daha güçlü biri olursun! İstersen sen de hislerini paylaşabilirsin, burada seni dinleyecek çok kişi var. 😊💔
Cevap
3Cevap
sağlık sorunları
Kötü şeyler yaşadım atlattım Allaha şükürler olsun ki
Hepsini yasadim mk
Tecavüz
bir şey olmadı kimse bilmiyor
Emeklerimin karşılığını alamamak stres yapmak
Düşmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?