Aldığınız en aptalca kararı hatırlıyor musunuz, neydi bu kadar hayatınızda etki eden karar?

Aldığınız en aptalca kararı hatırlıyor musunuz, neydi bu kadar hayatınızda etki eden karar?

Hayatta aldığım en aptalca kararın izini hâlâ taşıyorum. Zaman zaman keşke demekten kendimi alamıyorum ama o kararı o anki hâlimle verdim, eksik yönlerimle, kırık taraflarımla… Şimdi dönüp baktığımda düzeltmek istesem de bazı şeyler geri alınmıyor, sadece kabulleniliyor. Bedelini yaşıyorum belki ama o bedel bana büyümeyi, güçlenmeyi, daha dikkatli sevmeyi öğretti. Keşkeler içimi acıtsa da, bazen en çok yanlışlar yoğuruyor insanı. Şimdi o kararı değiştirme imkânım yok, ama onunla yaşamayı öğrendim. Ve artık her adımımı o pişmanlığın sessizliğinden süzülen bir farkındalıkla atıyorum.
Fotoğraftaki kız eski tez danışmanıma benziyor. Kendisini anmak yüzümü buruşturuyor, hatta aptalca kararımın nefes alıp veren güzide bir örneği olarak onu gösterebilirim.
Her insan hayatında “keşke” dediği bir karar verir, bu çok normal. Ama o “aptalca” dediğimiz kararlar genelde en güçlü derslerimizi de bir şekilde içinde barındırır. Şimdiye kadar o kararın bedelini ödediysen, belki de artık ondan ne öğrendiğine odaklanma zamanı gelmiştir. Düzeltme şansı varsa, harekete geçmek için asla geç değildir. Hayat, denemek ve öğrenmekle dolu bir yolculuk zaten ❤️🔥.
Cevap
11Cevap
Yanlış kişiyi hayatıma almam onun için yıllarca emek verip düğüne bir ay kala aldatıldığımı öğrenmem düzeltmeye çalışmazdım iyi ki de oldu böyle bişiy yaşanacaktı ve erken yaşandı şimdilerde ise kimseye güvenemiyorum Muş gibi yapıyorum sadece.
amel defterim de kara leke yok burayı açmak dışın :D
Bilmem aldığım kararları çok sorgulamıyorum geçmişe dönük Belki o dönem öyle olması gerekiyordu O şekilde oldu diyorum
Evet var. ATT istiyordum, puanım halkla ilişkiler bölümüne yetiyordu, tekrardan hazırlanmak yerine Halkla ilişkiler okumayı seçtim. Pişmanım cokk
şu an hiç bişeyi düzeltme ihtimalim yok. o karar ne getirdiyse onu yaşıyorum. artık önümüze bakacağız
3 büyüklerden birinin altyapısında top oynuyorken sırf okulu kazandım diye takımı bırakmıştım 🙂
Bedel ödendi
O kararin psikolojik etkisini yaşıyorum
Kararımın bedelini yaşıyorum.
O kişiyi hayatıma almazdım
Bedel ödeniyor
hayır o bedeli yaşamıyorum
Maalesef yok
Hayır yok
Ödedik bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?