Sen de nasıl olur?

Ben düşündüğüm zaman da çok doğru karar alabilen biri değilim. Ama bazen asıl zor olanı bir türlü karar alamamak. Sürekli düşünceler içinde boğulup o kararı almaya bir türlü cesaret edememek. Zira en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir
Eskiden bunları düşünmekten kafayı yerdim sonra pişman olup düşüneceğine yapıp ya da yapmadan önce 5 kez düşün bakalım ya ne olacak o zaman dedim ve her şey değişti gerçekten değişti.. 💫
#Düşünceiçimizde
ben bütün kararlarımı aniden veriyorum
aniden soğurum
aniden nefret ederim
aniden giderim
aniden ağlarım
aniden almışımdır bütün kararlarımı
nadiren de olsa yaşatır. ama ünlü bir filozofun da dediği gibi ''son pişmanlık neye yarar'' 🙄
Doğru demiş, filozofumuz 🙄
Cevap
10Cevap
Durup bekleyip ama fazla beklemeden gereken kararı almak büyük özelliktir
Hayır bazen planlamak sonuç vermeyen ani verilen karar genelde bastırılmış karar oluyor
Eğer anı karar almalık durumda mecburi alırım kardeşim. Yoksa sindirmeden bir karar almam.
Günaydın.
Günaydın, hayırlısı sabahlar abicim.
Teşekkürler kardeşim. ✨
Bir dakika önce anlık verdiği karardan bir ömür pişman olan biriyimdir 😃
Çok fazla olmadı aslında..
Ya da öyle büyük pişmanlık yaşadım..
Genellikle evet ama yapmadığım şeyler için pişman olacağıma, yaptığım şeylere pişman olmak daha iyi oluyor çoğunlukla. Pişmanlığın pişmanlığını daha az yaşıyorum yani!
Keşke yapmasaydım pişmanlığı, keşke yapsaydım pişmanlığından eminim ki çok daha kolay atlatılıyor. Ani kararlar benim hayatımda daha sağlıklı sonuçlar doğuruyor
ben ani karar vermem vereceğim en ani karar beni kızdıran birine yumruğu basmak olur
Evet yasatir ama bir kac dakikalik sonra yine tinlamam.
Yaşatsa da degistirmeye calismam.. Olan olmuş, boşuna kasmaya gerek yok
Ani kararlarımda gururum çok baskın oluyor.
Pişman olmadım. Olsam dahi uzun sürmez.
Yaşatsa da geri dönüş yok. Olması gereken oldu derim
Kararsızliktan hiç ani karar aldığımı hatırlamıyorum..
Genellikle pişmanlık oluyor sonu.
Hayırr. Hayatta cok nadir pişman olurum
Hayır
Genellikle hayır
Bazen oluyo
maalesef evet
İlla yaşatır
Hic yaşamadım.
pişmanlık yaşamam
Yaşatır
Hem de çoookX
Aynen